Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
canım sağol hemen hamiş diye eklemişsin yarına test yaptırıcam eğer güzel bi artış varsa o zaman tam anlamıyla sevinicem tatlım...

cnm gözün aydın bu değer göre hamilesin ama önemli olan katlanarak gitmesi inşallah öle olur

canım sanırım 3. gün oluyo pazar günü toplandı çarşamba günü transfer edildi...

o zaman değerin gayet normal benim 5. gün transferiydi 46,55 çıktı 5. gün transferide geçen embriyoların dış kabuklarını daha çabuk tutunsunlar diye soyuyolar ya o yüzden değer daha fazla olabiliyo ama senin 3. güne göre gayet ii cicim gözün aydın:lepi::lepi::lepi:

zübeyde noluyo kız listende nüfus patlaması var zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızzz sus nazar değecek çok mutluyum gizem yaaa liste böyleee oluncaaa ki bi kaç negatifimiz var ama onlarda en kısa sürede hamişlerin yanında olacak buna eminim yaradanım hepimize bi gün nasip edecek ben buna inanıyorum

o zaman maaşallah sübhanallah diyelim tü tü tü allah nazarlardan korusun hepimizi hamiş olanlarıda bu tedaviye gücü yeten imkan bulan yada fırsatı olanlarada çünkü o bile çok önemli bi şans hiç deneyemeyenler var

tuh tuh Masallah Allah saglicakla kucagina versin tabiiki cok iyi :teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar merkezdeyim bakalım yumoşlar ne alemde git gel zor işler walla cumartesi galiba yine gelicem.

anacim aynen ben de bugun gidiyorum ve eminim cumartesi beni de yine cagiricak:)) aman her sey yolunda gitsin de heleki sonucu pozitif olsun da biz merkeze her gun gidelim di mi :dance:

günaydın kızlarrrrrrr :))))))))
nedimecimmm kızma yaaa bende bebek hasretimi dağıtıyom işte öööle geze toza naaaaaaaaapim beklemek çok zor çünkü bu arada hakkaten kızım gece uykusunu yerini hiç bişi tutmaz erken yat yaaa kızıyom vallaaa aaaaaaaaaaa!!!!!
Bu arada zübeydecim demet arkadaşı ilk defamı duyuom ben ya bilemedim doğal olarak hamile kalmışya ( bu arada arkadaşım hamilleiğin hayırlı olsun ne güzel kendliğinden olmuş Allah nazarlardan esirgesin:)))))) sorunu neydki arkadaşın ay ne çok şey sordum dimi :))))))) doğal deyince heyecan yaptımda :))))))

bu arada yeni bisürü bisürü hamilemiz olmuş ne güzel olmuş maşalllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhh diyorum Allah artırsın :)) zübeydecim yazmaktan yorulsun o kadar yaneee..... dilimi ısırıyorum nazar değmesin inş........ güze güzel kucaklarınıza alın inş. darısı isteyen herkese yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…