Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim demet evet yeni daha öncede girmiş ekleyin beni demiş ama benim gözümden kaçtı sanırım o iğne kullanırken hamile kalmış bende de hala tık yok tatlım bugun olurum diye bekliyordum ama hala belirti falan yok ilacım dün bitti bekliyorum bakalım yarında olmazsam akşam gidip tekrar bi test yaptıracağım yazmaktan yorulsun demişsin ya ben yorulayım razıyım yeterki herkesin olumlu olsun

ayyy belki sende hamilesindirrr opuyorumnanaktan ya ne güzel olur yaaa... inş. Rabbim gönlüne göre verir tatlım valla çooook içten söyledim. bende bugün gidicem ikide doktora bakalı ne diycek merak ediyorum

ya aslında bi belirti yok işin tuhafı adet belirtim de yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ki adet olacağım zaman olmaz böyle bişi bide acayip tatlı yiyorum annem rüyasında sürekli hamile yada doğum yapmış görüyo beni bakalım yani hissetmiyorum bişi yada ben farkında değilim

kızllaaaarr merhaba hepinizee kontrolden geldim şimdi yumoşlarım 17mm 20 tane cumartesi toplamam var dua edin bana olurmu canlar

ay ne güzel inş. canım ya gerçi belirti için erken ama bişi sorcam peki bu kullandığın ilaç eğer hamileysen bi sıkıntı yaratmaz dimi

hepimizden razı olsun :))) neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım tuktura gidecem :)) zübeydecim cevabını gelince okuyacam tatlım öptüm sizi.

slm kızlar tatlıkız hatırladın mı beni kuzunun topiğinden nasılsın tedaviye başlamışşsın bende iki gündür iğnelere başladım hayırlısı artık rabbaim emeklerim izi boşa çıkarmasın inşallh

hatırladım tatlım nasılsın evet tedaviye başladım cumartesi yumurta toplamam var bakalım rabbimden hayırlısı seninde tedavin hayırlı olsun meleğin gelsin inşşş canımmm

inşallah tatlıkız bu ikinci denemem diğerinde fazla yatmadım olmadı bundada ayaktayım icimden bi ses yatma olcak bu sefer diyo ama bi yandanda endişeliyim ne yapayım dün 3 saat yolda geldim sabah kadar dinlendim bu sabah iğneye gittim şimdi yatsammı ağır kaldırmıyom yemeğimi yaptım hayırlısı artık cok saol.....

hayirli olsun tedavin tabii birkac gun dinlen yat bence, yemegeini yapmissin tv karsisinda uzan bence aksama kadar, aksam yemege kalkar ardindan tekrar hoop tv basina:))
insallah senin de hamile haberini aliriz, kacinci gun transferiydi kac embro kondu?

ay ne güzel inş. canım ya gerçi belirti için erken ama bişi sorcam peki bu kullandığın ilaç eğer hamileysen bi sıkıntı yaratmaz dimi

bilmiyorum ki tatlım ben söktürücü içiyorum ama netten araştırdım hamile olduğunu bilmeden 15 gün kullanan varmış bişi olmamış

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

inşşş tutunur canım sen merak etme olur sağlıklı bir bebişin olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…