bu arada yeni bisürü bisürü hamilemiz olmuş ne güzel olmuş maşalllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhh diyorum Allah artırsın :)) zübeydecim yazmaktan yorulsun o kadar yaneee..... dilimi ısırıyorum nazar değmesin inş........ güze güzel kucaklarınıza alın inş. darısı isteyen herkese yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :)))))))))))))
canım benim demet evet yeni daha öncede girmiş ekleyin beni demiş ama benim gözümden kaçtı sanırım o iğne kullanırken hamile kalmış bende de hala tık yok tatlım bugun olurum diye bekliyordum ama hala belirti falan yok ilacım dün bitti bekliyorum bakalım yarında olmazsam akşam gidip tekrar bi test yaptıracağım yazmaktan yorulsun demişsin ya ben yorulayım razıyım yeterki herkesin olumlu olsun
inşallah tatlım inşallahhhh
kızllaaaarr merhaba hepinizee kontrolden geldim şimdi yumoşlarım 17mm 20 tane cumartesi toplamam var dua edin bana olurmu canlar
ya aslında bi belirti yok işin tuhafı adet belirtim de yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ki adet olacağım zaman olmaz böyle bişi bide acayip tatlı yiyorum annem rüyasında sürekli hamile yada doğum yapmış görüyo beni bakalım yani hissetmiyorum bişi yada ben farkında değilim
hadi bakalım canım gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin inş.
slm kızlar tatlıkız hatırladın mı beni kuzunun topiğinden nasılsın tedaviye başlamışşsın bende iki gündür iğnelere başladım hayırlısı artık rabbaim emeklerim izi boşa çıkarmasın inşallh
merhaba arkadaşlar bende dün tırasferimoldu...
inşallah tatlıkız bu ikinci denemem diğerinde fazla yatmadım olmadı bundada ayaktayım icimden bi ses yatma olcak bu sefer diyo ama bi yandanda endişeliyim ne yapayım dün 3 saat yolda geldim sabah kadar dinlendim bu sabah iğneye gittim şimdi yatsammı ağır kaldırmıyom yemeğimi yaptım hayırlısı artık cok saol.....
kızllaaaarr merhaba hepinizee kontrolden geldim şimdi yumoşlarım 17mm 20 tane cumartesi toplamam var dua edin bana olurmu canlar
ay ne güzel inş. canım ya gerçi belirti için erken ama bişi sorcam peki bu kullandığın ilaç eğer hamileysen bi sıkıntı yaratmaz dimi
inşallah tatlıkız bu ikinci denemem diğerinde fazla yatmadım olmadı bundada ayaktayım icimden bi ses yatma olcak bu sefer diyo ama bi yandanda endişeliyim ne yapayım dün 3 saat yolda geldim sabah kadar dinlendim bu sabah iğneye gittim şimdi yatsammı ağır kaldırmıyom yemeğimi yaptım hayırlısı artık cok saol.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?