Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.

arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.

:lepi::lepi::lepi::lepi:

canım hayırlı olsun gözün aydın maaşallah değerinde çok ii çıkmış bizim topiğe bekliyorum

zübeyde liste patladı kız alkisalkisalkis

canım sen de diğer arkadaş gibi hamile olmayasın sen de yaptırsaydın test

zeynepcim yaptırmıştım ben kanda ama negatifti idrarda baktım 2 sefer yine yoktu onlara istinaden zaten söktürücü ye başladım ilaç dün bitti bugun yarın olmam lazım ama bakalım akşam gidip tekrar yaptırayım diyorum lucrin bu kadar geciktirir mi yaa

o zaman stres yapma gecikebilir tabiki er geç olacaksın tedavinin güzel geçmesi için rahat olmak şart

slm kızlar bu gün tekrar hastaneye gittim kan testi yaptırdım degerim 252 ii demi mi? kızlar 3 hafta sonra gel dedi doktor kalp atışını duycakmışım inş bir sorun olmaz :)))))) ay çok heycanlandım birden allahım herkese nasip et bu duyguyu aminnnnnnnnnn

zeyneyelaaaaaaaaa nasılsın cnmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…