ohhh maşallah hadi hayırlı olsun tatlım
arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.
arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.
kızllaaaarr merhaba hepinizee kontrolden geldim şimdi yumoşlarım 17mm 20 tane cumartesi toplamam var dua edin bana olurmu canlar
süper canım hayırlı olsun inşallah
cicim nerelerdesin bizim topiğe hiç uğradığın yok yeni listeyi gördün mü
canım okuldan yeni geldim hemen giriverdim geliyorum şimdi
canım benim çok sevindim darısı bizlerin başına
aa ne güzel öğretmenmisin
zübeyde kaç gün kaldı iğneler ne durumda sende son durum neydi bn kafa durdu yine cicim ya kusura bakma
ne iğnesi gizemcim daha regl olmadım ki bir haftayı geçti ama hala tık yok sinir oluyorum
canım sen de diğer arkadaş gibi hamile olmayasın sen de yaptırsaydın test
ne iğnesi gizemcim daha regl olmadım ki bir haftayı geçti ama hala tık yok sinir oluyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa söktürücü almıştın sen yine mi olmadı bu ne ya kit falan olmasın
zeynepcim yaptırmıştım ben kanda ama negatifti idrarda baktım 2 sefer yine yoktu onlara istinaden zaten söktürücü ye başladım ilaç dün bitti bugun yarın olmam lazım ama bakalım akşam gidip tekrar yaptırayım diyorum lucrin bu kadar geciktirir mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?