tatlım kişiden kişiye değişiyor ben 14 taneyi bitirdim dozu düşürüp ek olarak devam ediyoruz hala
Ben bahÇecİ ye gİdİyorum canım İyİ kİ seÇmİŞİm dİyorum bİraz pahalı dİĞerlerİne gÖre ama olsun en azından ben mutluyum herŞeyden bİlgİlendİrİyorlar benİ yaŞadıĞım sıkıntının ve psİkolojİnİn farkındalar o stresİ en aza İndİrme Çabası vermelrİ benİm İÇİn Çok Önemlİ
ALLAH sana da diğer arkadaşlarada sabır versin sizin heyecanınızı sıkıntılarınızı anlıyorum belki de anlıyamıyorum çünkü beni ikinci evladım olucak ve çok sıkıntı stres yaptım bazen günler değil saatler geçmiyor sizleri düşünemiyorum.Allah gerçekten size çok büyük sabır versin.ama her sıkıntının yaradan tarafından çok güzel mükafatı vardır siz bunu yaşıcaksınız hemde evlatlarınızla en güzelini:)
düzelttim canım teşekkür ederim kadir savan mı doktorun?
evet canım kadir bey ilgileniyor kendisi ile ilgili duyumların ve yorumların varsa öğrenmek isterim
pan86 ve kys hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun umarım bu sefer yavrularınızı kucaklarsınız)
meraba tedavi maliyetinizi öğrenebilir miyimBen bahÇecİ ye gİdİyorum canım İyİ kİ seÇmİŞİm dİyorum bİraz pahalı dİĞerlerİne gÖre ama olsun en azından ben mutluyum herŞeyden bİlgİlendİrİyorlar benİ yaŞadıĞım sıkıntının ve psİkolojİnİn farkındalar o stresİ en aza İndİrme Çabası vermelrİ benİm İÇİn Çok Önemlİ
kızlar çok büyük bi ihtimal benim tedavi askıya alınıyor tahlillerimde tsh yüksek çıktı(
Merhaba Arkadaşlar..
Öncelikle zübeyde arkadaşım.. İnşallah gönlüne göre olur herşey.. Ben de yarın kontrole gideceğim... Yumurta gelişip gelişmediği belli olacak. Çok gerginim.. Ellerim titriyor resmen.. Çok zor bir dönem.. Bir de benim eşim çok ilgili değil. o da beni etkiliyor.. Umarım herşey gönlümüze göre olur hepimizin ve allah hepimizin yardımcısı olsun..
Zubeydecim; benim bilgilerin eksik kısmı için yazıyorum.. Bu benim ilk denemem. Ankara centrum klinik te tedavi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?