Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canım benım kesmedıler 5 Ünıteye ındırdı bırde puregon300 ıle baŞladık 4 gÜn kullanacaĞım cumartesı kontrol var tekrardan e2 ÖlÇÜlecek

senin adına çok sevindim her şey yolun gidiyor değil mi?canım sen hangi klıniğe gidiyordun bu pskoterapi olayı çok güzel bu iş hoşuma gitti:teselli:

Ben bahÇecı ye gıdıyorum canım ıyı kı seÇmıŞım dıyorum bıraz pahalı dıĞerlerıne gÖre ama olsun en azından ben mutluyum herŞeyden bılgılendırıyorlar benı yaŞadıĞım sıkıntının ve psıkolojının farkındalar o stresı en aza ındırme Çabası vermelrı benım ıÇın Çok Önemlı

Herkese merhaba,

Memorialde 2.tüp bebek denememe nisanda adetimle başlamayı planlıyoruz ancak benim yumoşlarla ilgili sorunum vari tedavi ertelenebilirde, herşeyin hayırlısı.

Sevgiler..opuyorumnanaktan

ALLAH sana da diğer arkadaşlarada sabır versin sizin heyecanınızı sıkıntılarınızı anlıyorum belki de anlıyamıyorum çünkü beni ikinci evladım olucak ve çok sıkıntı stres yaptım bazen günler değil saatler geçmiyor sizleri düşünemiyorum.Allah gerçekten size çok büyük sabır versin.ama her sıkıntının yaradan tarafından çok güzel mükafatı vardır siz bunu yaşıcaksınız hemde evlatlarınızla en güzelini:)

AMİN bu güzel dilekleriniz için çok teşekkürler allahım hepimize nasip etsin

evet canım kadir bey ilgileniyor kendisi ile ilgili duyumların ve yorumların varsa öğrenmek isterim

ben görüşmeye gitmiştim kadir bey için bişi diyemem hastane için ilgisiz yorumları çok vardı o yüzden tercih etmedim ya ben çok araştırdım biraz TAKINTILIYIM :) sen bana bakma yani canım

pan86 ve kys hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun umarım bu sefer yavrularınızı kucaklarsınız)

guzel dilekleri icin tesekur ederim canim insallah hepimizde bebeklerimize kavusuruz.

ayrica kendimide listenizde gordugume sevindim kizlar.

meraba tedavi maliyetinizi öğrenebilir miyim

Merhaba Arkadaşlar..
Öncelikle zübeyde arkadaşım.. İnşallah gönlüne göre olur herşey.. Ben de yarın kontrole gideceğim... Yumurta gelişip gelişmediği belli olacak. Çok gerginim.. Ellerim titriyor resmen.. Çok zor bir dönem.. Bir de benim eşim çok ilgili değil. o da beni etkiliyor.. Umarım herşey gönlümüze göre olur hepimizin ve allah hepimizin yardımcısı olsun..

Zubeydecim; benim bilgilerin eksik kısmı için yazıyorum.. Bu benim ilk denemem. Ankara centrum klinik te tedavi oluyorum.

3o temmuz çok teşekkür ederim arkadaşım... Ben hepimiz için dua ediyorum... Siz de edin:)) Bu ay çok iyi haberler gelsin hepimize:)

canım aramıza hoşgeldin.biraz rahat olmaya çalış stres iyi değildir ayrıca ..bu senin özelin ama eşinin rahatlığı canını hiiiiiç sıkmasın bi çok erkek öyledir en baştada benim kocam gelir herhalde))) ama bak ben 15 yıl sonra ikinci çocuğu istiyorum ben o evladı sadece onun için doğurmıcam ki başta kendim için istiyorum o minicik meleği....sen onu bir kucağına alda gerisi boşş.canım büyüğün olarak beni dinle olur mu kendini hiç üzmekaydirigubbakcemile5

nedime arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için... çok haklısın.. Bu dönemi hayırlısıyla atlatıp bebişleri kucaklarımıza alalım da gerisi boş..

Hoşgeldin demişsin ayrıca:) Hoş bulduk:)) ama aslında yeni gibi görünsem de aranızda yeni değilim.. çoook uzun zamandır okuyorum sizleri.. Artık dayanamadım, sadece okuyarak değil, yazarak da yanınızda olmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…