slm kızlar bu gün tekrar hastaneye gittim kan testi yaptırdım degerim 252 ii demi mi? kızlar 3 hafta sonra gel dedi doktor kalp atışını duycakmışım inş bir sorun olmaz :)))))) ay çok heycanlandım birden allahım herkese nasip et bu duyguyu aminnnnnnnnnn
ohhh çok güzel canım için rahat olsun ama 3 hafta çok uzun bana 12 gün sonra gel demişti doktorum hatta başka ilde doktorum pazartesi burda başka doktora da gideceğim hem kan testini tekrara edicem hem de belki kese görünür diye :)
cnm ya bende öyle düşündüm 21 gün rabbim yaaa çok uzunn deli olurum o güne kadar bu gün az bir lekelenmem oldu korktum şimdi yatıyorm birde sana bir şey sorcam d.r sana her hangi bir hap falan verdi mi? bana sadece jele devam dedi off yaa bu bebegi kucagıma alana kadar harbiden 9 doguracam bu gidişten
zeynepcim yaptırmıştım ben kanda ama negatifti idrarda baktım 2 sefer yine yoktu onlara istinaden zaten söktürücü ye başladım ilaç dün bitti bugun yarın olmam lazım ama bakalım akşam gidip tekrar yaptırayım diyorum lucrin bu kadar geciktirir mi yaa
canım ya bende adet olamadım gıttım 8 cm kıst hemen içini cektıler öle bişi olabilir kıst engellıo
cnm ya bende öyle düşündüm 21 gün rabbim yaaa çok uzunn deli olurum o güne kadar bu gün az bir lekelenmem oldu korktum şimdi yatıyorm birde sana bir şey sorcam d.r sana her hangi bir hap falan verdi mi? bana sadece jele devam dedi off yaa bu bebegi kucagıma alana kadar harbiden 9 doguracam bu gidişten
sayı süper canım inşallah herşey yolunda gider hepsi 1. kalite embryo olur ve anneciğine sıkı sıkı tutunur
canım ya bende adet olamadım gıttım 8 cm kıst hemen içini cektıler öle bişi olabilir kıst engellıo
3 hafta bencede çok uzun allah korusun boş gebelik falan olsa anlamazlar kendi düşer bide başa dert bence sen ya doktoruna söle yada arada bi doktora kontrole git
ayrıca seni hamiş topiğine bekliyorum cicim
gizmcim başka bir d.r gitsem ki yaa d.r sordum 3 hafta sonra konturol diyor off kafam karıştı şimdi korkuuyorm şimdide koskoca 21 gün bekliycem yaa nie böyle yaptılar boş bir gebelik çıkarsa ben zaten kahrımdan ölürüm senağlamasenağlama
gizmcim başka bir d.r gitsem ki yaa d.r sordum 3 hafta sonra konturol diyor off kafam karıştı şimdi korkuuyorm şimdide koskoca 21 gün bekliycem yaa nie böyle yaptılar boş bir gebelik çıkarsa ben zaten kahrımdan ölürüm senağlamasenağlama
öyle deme canım ben de çok korkuyorum ama sabredeceğiz hayırlısı olsun dedim ya benim doktor 12 gün sonra dedi ben onu bile bekleyemedim pazartesi gideceğim bakalım belki kese görünür nasip
ya hak yarabbim deli olcam sabır içime bir korku düştü neyse burda bir d.r var 12 gün sonra ona giderim dahada olmadı 12 gün bekliyimde inş bir şey olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olmaz canım bugün transfer sonrası kaçıncı günün
bu gün 12. günümdü cnm ama dr. 3 hafta sonra gel diyor((((((((((
arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.[/QUOTE
canım tebrik ederim sen mutlusu yok şimdi
mutluluğunuz daim olsun kucağına almak nasip etsin Rabbim.
tabi darısıda bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?