Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ohhh çok güzel canım için rahat olsun ama 3 hafta çok uzun bana 12 gün sonra gel demişti doktorum hatta başka ilde doktorum pazartesi burda başka doktora da gideceğim hem kan testini tekrara edicem hem de belki kese görünür diye :)

cnm ya bende öyle düşündüm 21 gün rabbim yaaa çok uzunn deli olurum o güne kadar bu gün az bir lekelenmem oldu korktum şimdi yatıyorm birde sana bir şey sorcam d.r sana her hangi bir hap falan verdi mi? bana sadece jele devam dedi off yaa bu bebegi kucagıma alana kadar harbiden 9 doguracam bu gidişten

3 hafta bencede çok uzun allah korusun boş gebelik falan olsa anlamazlar kendi düşer bide başa dert bence sen ya doktoruna söle yada arada bi doktora kontrole git

ayrıca seni hamiş topiğine bekliyorum cicim

canım ya bende adet olamadım gıttım 8 cm kıst hemen içini cektıler öle bişi olabilir kıst engellıo

yok ben sadece progestan fitil bir de folik asit kullanıyorum o kadar

3 hafta bencede çok uzun allah korusun boş gebelik falan olsa anlamazlar kendi düşer bide başa dert bence sen ya doktoruna söle yada arada bi doktora kontrole git

ayrıca seni hamiş topiğine bekliyorum cicim

gizmcim başka bir d.r gitsem ki yaa d.r sordum 3 hafta sonra konturol diyor off kafam karıştı şimdi korkuuyorm şimdide koskoca 21 gün bekliycem yaa nie böyle yaptılar boş bir gebelik çıkarsa ben zaten kahrımdan ölürüm senağlamasenağlama

bence git başka bi doktora bu ne ya 3 hafta çok uzun allah korusun yani yoğun diye mi almıyo ne ben hiç duymadım 3 hafta diyen genelde 2 hafta maximum

öyle deme canım ben de çok korkuyorum ama sabredeceğiz hayırlısı olsun dedim ya benim doktor 12 gün sonra dedi ben onu bile bekleyemedim pazartesi gideceğim bakalım belki kese görünür nasip

öyle deme canım ben de çok korkuyorum ama sabredeceğiz hayırlısı olsun dedim ya benim doktor 12 gün sonra dedi ben onu bile bekleyemedim pazartesi gideceğim bakalım belki kese görünür nasip

ya hak yarabbim deli olcam sabır içime bir korku düştü neyse burda bir d.r var 12 gün sonra ona giderim dahada olmadı 12 gün bekliyimde inş bir şey olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nursim tebrik ederim canım çok sevindim hihoyyythihoyyyt
Allah tamamına erdirsin inşallahh..
maşallah safamıza 41 kere
inşallah bizler de güzel haberler veririz hihoyyythihoyyyt

zübeydecim orda mısın?valla bu kadar uğurlu listenin uğuru sana da bulaştı gibi :)
bu kadar gecikmeye bence bişeyler var sende.hadi hayırlısı :))

bu gün 12. günümdü cnm ama dr. 3 hafta sonra gel diyor ((((((((((

canım tebrik ederim ilk önce. benim ilk tüp bebek denememdi eğer tutsaydı beni de doktor 3 hafta sonra çağıracaktı çünkü hastaneden verdikleri kağıtta öyle yazıyodu. o yüzden çok fazla kafana takma stres yapma demekki olabiliyor :))))

demetak ve ayseuzal tebrıkler allah tamamına erdırır ınsallah darısı bana ve dıger tum arkadaslarıma nsallah..benım de transfer gununu sayayrsak bugun4.gun ıkı embrıyo transfer dıldı amam bırır ıkıncı bırır ucucncu kalıte pek umut yok hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…