Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum............... ........................Test Tarihi

1-wintersun............................1............ ..............Acıbadem..........................so nuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1......... ...................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1......... ...........smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky........................................ ............1.............................bahceci kliniği..................................dondurulm uşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4............. .............Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1....... ......................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1........... .................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1........... ............smryna................................ .sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3........... ...................yurtdısı....................... ......adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1.......... ............international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...... .....................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3 ..............................gürgan klinik...................................beklemede yiz.............................

13-mavielle..............................3........... ....................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2............. ............Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1..... ........................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1 ..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1...... ..................................anatolia........ ...........................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8...... ..................................Almanya......... ..............................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1....... ..................... ............ıRENBE................................ ...............REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.............. ...........................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1............. ..........................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1.............. ..............................yurtdısı............ ...................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1........ .................................................. ........sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1............ ............................anatolia.............. ...........lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1.... ......................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1............ .............bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881........................................... .....1............................................ sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.......................................... ...2.............................................. ...medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2........... ............................amerikan hastanesi......................................... ..........sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1............. ................Anatolia.......................... ...sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53.......................................... ........memorial.................................. ......sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil............................................ .................................................. .......................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538......................................... ........1......................................... ......................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2........... ...................ege üniversitesi....................................do ndurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2.. ..................................anatolia........ ........................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2... ................................genart............ .................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................2......... .........................YURTDIŞI................. ......sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx........................................... 4................................................. .............adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3....... .....................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1.......... .....................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78.......................................... 3................................................. umut tüp m....................................sonuç bekleniyor
:CüvCüv::emir_ bebek:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCü v::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::Cüv Cüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::Cü vCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv ::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:Cü vCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::C üvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvC üv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil............................................ ......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky...................................... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: wintersun Düzenleme Tarihi : 04-04-2010 Düzenleme Saati :00:07.

dilberim hayırlı olsun transferin inş sonucunda güzel olur sen hangi merkezde yaptırdın bide eskişehirde drun kim...

canım öyle deme ben tek embriyo 2. kalite ile ilk kan değerim 195 çıktı

nursim05 canım ankara tup bebek merkezinde yatırdım
zeynepela hayırlı olsun.ınan bana umut oldun ıns benımde ıyı sonuc olur senın merkezın neresı canım

hYIRLISI OLSUN DEGERIN COK GUZEL INSALALH DUYACAKSIN KALBININ PIT PIT ATISINI BEN INANAIYOM SENDE INANA VE DUAET HAYIRLISI ICIN...BELIRTILERIN NE OLDU BENIM BUGUN 4.GUN DAHA AMA..

hYIRLISI OLSUN DEGERIN COK GUZEL INSALALH DUYACAKSIN KALBININ PIT PIT ATISINI BEN INANAIYOM SENDE INANA VE DUAET HAYIRLISI ICIN...BELIRTILERIN NE OLDU BENIM BUGUN 4.GUN DAHA AMA..

transferden sonra göğüslerim falan çok acıyordu sonra sanki hiç kalmadı teste doğru adet oluyormuşum gibi sancılar hissettim bir de çok şiddetli değildi ama sürekli bir baş ağrısı halim vardı test tarihinde göğüslerim şişti ama acımıyordu. bir de idrarım daha koyu gibi geliyordu bana şimdi göğüslerimde onların hiç biri kalmadı sadece ara ara adet sancım var o kadar

hatırladım tatlım nasılsın evet tedaviye başladım cumartesi yumurta toplamam var bakalım rabbimden hayırlısı seninde tedavin hayırlı olsun meleğin gelsin inşşş canımmm

iyiyim çok şükür fazlasıyla rahatım heycan falan endişe hiçyok nedense bilmiyorum iyimi
belki yeni başladım diye yumurtalar toplandıktan sonra da aynı sakinlik devam etmez heralde neyse canım sen yarılamışsın işlemleri şu ezan okunuyor burda inşallah ezanlar yüzü suyu hürmetine rabbim kucaklarımızı doldursun :Saruboceq::Saruboceq:

AAAAAAAAAA SÜMEYRAT YAZISIZ KAHRAMAN BURAYA MI TAKILIYOSUN ŞİMDİDE
YOKSA BİZİ Mİ TAKİP EDİYON SENkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

TŞK EDERİM CNM SAOL İNŞ 2:Saruboceq::Saruboceq:. DENEMENDE TUTAR CNM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

tŞk ederım cnm sanada hayırlı olsun aaa ama sen Şımdıden bÖyle umutsuzluk yaparsan olmaz Öyle dÜŞÜnme maŞallah bırde 2 tane embryo cnm benım yaa rabbım sanada versın hemde ıkız bak gÖr ınŞ senınde ıkızın olcak bıze ıkız haberı vercen ınŞ:))))))))))))))))rahat ol tmm kendını kasma bebeıŞlere ıı bak tmm tatlımmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…