Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar bugun trasferim oldu 2 trasfer yapıldı 4.ve 5 hücreli sürekli yatmak çok sıkıcı birde bir sürü iğne ilaca devam göbekten vs. iğneler hangi ilacaı alacagımı karıştırıyorum bazen sizdemi kullandınız bu ilaç iğnelerden umarım sonu iyi olsunda hepimiz için

panadol hayırlı olsun canım transferin :) darısı başıma artık ben de haber bekliyorum merkezden :)
sabah aradılar embriyolar iyiymiş,önemli olan tutunması tabi.
inşallah yumoşların sana sımsıkı tutunurlar canım :)
iğneyi ne için verdiler peki?

canım çok sagol darısı evet başına sanırım seninde 2.3 güne kadar olur iğneleri birisi kalçadan birisi göbekten ilaçlarda var birsürü tutunması için kan sulandırıcı birde coraspirin verdiler inşallah bundan sonrasıda önemli tabiki umarım tutunurlarda bırakmazlar bizi neler çekiyoruz bir bilseler:))) gelişmeleri yaz canım sende ay sürekli yatmakta kötüymüş..

bende kitap aldım ona başladım bugün yatmaktan sıkılırım diye :) oyalanacak bişeyler bulmak iyi oluyo.gerçekten zor ama sonucu olumlu olursa eğer herşeye değer :)

canım hadi çok geçmiş olsun atlattın
sırada beklemek kaldı inşallah sonuç pozitif olucak canım içini hep ferah tutmaya çalış.
ben bugün yine gittim ve beni yarın yine çağırdı ben stres oldum kara kara düşünüyorum yarın için işyerindekilere ne diycem bu hafta 3. gidişim olucak ve hala daha toplama günü belli değil yarın belli olur inşallah.

canım kafana takma sen kontrole gitmen iyi inceliyolar yumoşları sonuçta.zaten sona geldin az daha sabret :)

kizlar merhba musettacim burda gorunuyorsun nasilsin?
tatlim tedavinde rahim kalinliginin kac oldugunu hatirliyor musun?

sağol tatlım valla içim bi garip içimde kelebekler var sanki pır pır ediyor...

hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.

merhaba arkadaşlar bende dün tırasferimoldu...

bol bol dinlen arkadaşım, inş güzel haberlerini alırız.

arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.

ooooo tebrikler canım....hayırlı olsun...

musetta canım nasılsın

saol zeynepcim, iyiyim. kanamam az da olsa devam ediyor. bu sanırım bu ayki regl kanaması. haftaya dr gidicem bakalım ne yapacağımıza karar vericez. sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? bebiş nasıl ;? geçmşi tam okuyamadım keseyi görmedin daha değil mi ?

inş canım sonu çok çok iyi olcak. sıkma kendini sakın...

kizlar merhba musettacim burda gorunuyorsun nasilsin?
tatlim tedavinde rahim kalinliginin kac oldugunu hatirliyor musun?

saol özlemcim. valla o zman söylemişti dr ancak ben pek hatırlamıyorum rahim kalınlığını. sadece çok iyi demişti dr.
sen naptın bitti mi iğneler ?

yok canim 200 den 125e dusurdu doktor bugunle 5 gun daha dedi pazartesi biticek, ayni gun catlatma ignesi olunuyor mu yoksa ertesi gun mu?

yok canim 200 den 125e dusurdu doktor bugunle 5 gun daha dedi pazartesi biticek, ayni gun catlatma ignesi olunuyor mu yoksa ertesi gun mu?

valla ben aynıgün yapmıştım çatlatma iğnesini. son dozuda o akşam vurmuştum. dozu düşürdüğüne göre yumoşlar güzel demekki :lepi:

Selam arkadaşlar. Yeni transferi olan arkadaşların transferleri hayırlı olsun. Musettacım eminim seninde güzel haberini buradan alıcaz. Biraz daha sabır.

iki gun once 12 demisti bugun 11 dedi her gittigimde azalmaz umarim. bana toplama carsamba ya da persembe diyor, umarim carsamba olur cunku persembe olursa doktorun pazar tranfere gelmemek icin ikinci gunu transferi yapmayi dusuncegini dusunuyorum. burda ikinci ya da ucuncu gun oluyor transfer, besinci gun nerdeyse hic yok( ama ben iki yerine uc olsun istiyorum, yaa kizlar bunu taktim kafama bir de benim takibimi yapan doktor kendi jinekologum ama toplamayi ve transferi baska doktor yapicak soramiyorum da yer bitiririm simdi kendimi!!!!!!!!

30 temmuz kontorulun nasil gecti ben yedinci gundeyim bildigim kadaiyla birer gun var aramizda, rahim kalinligini hatirliyor musun gecen gittiginde kac dedi doktorun?

Ben iki gündür giremedim. Sayımız bayağı bir artmış. Bu arada Nedimeden haberi olan varmı? Bende uyku baş dönmesi gibi belirtiler başladı. Acaba onun durumu nasıl?

Selam arkadaşlar. Yeni transferi olan arkadaşların transferleri hayırlı olsun. Musettacım eminim seninde güzel haberini buradan alıcaz. Biraz daha sabır.

banada 15 demişlerdi ilk ama toplamada 13 tane aldılar. bğyutuna göre demekki topluyorlar. bence dr konuş. aklında soru işareti kalmasın yoksa sonuna kadar içinde kalır canım ..

bu arada benim yedinci gun rahim kalinligi bir acidan 10 mm diger acidan 8 mm cikti ben anlamadim hangisi gecerli cunku fransizcam yetmedi anlamaya ama onsa su an icin kalin demek, herkesin derdi ince olmasi olur benimkisi kalin olmasi(((((

cnm benim benim ilk konturolümü cem bey yaptı yani onda başladım tedaviye sonra serap hamim ordada yani yumurta toplama günüde o baktı transferimide ümit bey yaptı ben o kadar kötü oldum ki kendimi yedim bitirdim günlerce bak bebek tuttu sakın sıkıntı yapma kendine tmm inş senin kide tutacak allahın izniyle bütün dualaraımız seninle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet musetta kesinlikle icimde kalicak cumartesi esimle gidecegiz dil problemi olmayacak bu konuyu netlige kavusturun ben ikinci gelmem embroyolari almaya diyecegim:))) ya da tup bebekciyi arayacagim cunku onunla ingilizce konusuyorum ve hic sorun olmuyor, ayyyyyy derdim de cok komik pek havali :))))))

aysecim cok sagol ben farkli doktor olmasindan korkmuyorum cunku iki doktorumda cok iyi biliyorum. ama biryle dil sorunum var digeriyle yok ama o da oyle dolu bir adamkki ulasabilene ask olsun!! ve dil sorunum olanla simdi gidiyor tedavi, adamcagiz yuzume siritip siritip iyi iyi diyor:)))))))))))))) ben de sagolun diyorum:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…