panadol hayırlı olsun canım transferin :) darısı başıma artık ben de haber bekliyorum merkezden :)
sabah aradılar embriyolar iyiymiş,önemli olan tutunması tabi.
inşallah yumoşların sana sımsıkı tutunurlar canım :)
iğneyi ne için verdiler peki?
slm kızlar bugun trasferim oldu 2 trasfer yapıldı 4.ve 5 hücreli sürekli yatmak çok sıkıcı birde bir sürü iğne ilaca devam göbekten vs. iğneler hangi ilacaı alacagımı karıştırıyorum bazen sizdemi kullandınız bu ilaç iğnelerden umarım sonu iyi olsunda hepimiz için
canım hadi çok geçmiş olsun atlattın
sırada beklemek kaldı inşallah sonuç pozitif olucak canım içini hep ferah tutmaya çalış.
ben bugün yine gittim ve beni yarın yine çağırdı ben stres oldum kara kara düşünüyorum yarın için işyerindekilere ne diycem bu hafta 3. gidişim olucak ve hala daha toplama günü belli değil yarın belli olur inşallah.
sağol tatlım valla içim bi garip içimde kelebekler var sanki pır pır ediyor...
merhaba arkadaşlar bende dün tırasferimoldu...
arkadaşlar benim bugünkü değerim 311 çıktı.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese versin inş.
musetta canım nasılsın
slm kızlar bugun trasferim oldu 2 trasfer yapıldı 4.ve 5 hücreli sürekli yatmak çok sıkıcı birde bir sürü iğne ilaca devam göbekten vs. iğneler hangi ilacaı alacagımı karıştırıyorum bazen sizdemi kullandınız bu ilaç iğnelerden umarım sonu iyi olsunda hepimiz için
kizlar merhba musettacim burda gorunuyorsun nasilsin?
tatlim tedavinde rahim kalinliginin kac oldugunu hatirliyor musun?
yok canim 200 den 125e dusurdu doktor bugunle 5 gun daha dedi pazartesi biticek, ayni gun catlatma ignesi olunuyor mu yoksa ertesi gun mu?
Selam arkadaşlar. Yeni transferi olan arkadaşların transferleri hayırlı olsun. Musettacım eminim seninde güzel haberini buradan alıcaz. Biraz daha sabır.
Selam arkadaşlar. Yeni transferi olan arkadaşların transferleri hayırlı olsun. Musettacım eminim seninde güzel haberini buradan alıcaz. Biraz daha sabır.
iki gun once 12 demisti bugun 11 dedi her gittigimde azalmaz umarim. bana toplama carsamba ya da persembe diyor, umarim carsamba olur cunku persembe olursa doktorun pazar tranfere gelmemek icin ikinci gunu transferi yapmayi dusuncegini dusunuyorum. burda ikinci ya da ucuncu gun oluyor transfer, besinci gun nerdeyse hic yok( ama ben iki yerine uc olsun istiyorum, yaa kizlar bunu taktim kafama bir de benim takibimi yapan doktor kendi jinekologum ama toplamayi ve transferi baska doktor yapicak soramiyorum da yer bitiririm simdi kendimi!!!!!!!!
iki gun once 12 demisti bugun 11 dedi her gittigimde azalmaz umarim. bana toplama carsamba ya da persembe diyor, umarim carsamba olur cunku persembe olursa doktorun pazar tranfere gelmemek icin ikinci gunu transferi yapmayi dusuncegini dusunuyorum. burda ikinci ya da ucuncu gun oluyor transfer, besinci gun nerdeyse hic yok( ama ben iki yerine uc olsun istiyorum, yaa kizlar bunu taktim kafama bir de benim takibimi yapan doktor kendi jinekologum ama toplamayi ve transferi baska doktor yapicak soramiyorum da yer bitiririm simdi kendimi!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?