evet musetta kesinlikle icimde kalicak cumartesi esimle gidecegiz dil problemi olmayacak bu konuyu netlige kavusturun ben ikinci gelmem embroyolari almaya diyecegim:))) ya da tup bebekciyi arayacagim cunku onunla ingilizce konusuyorum ve hic sorun olmuyor, ayyyyyy derdim de cok komik pek havali :))))))
kizlar ben simdi Masallah bizim formdan pozitif sonuclara alistim benim negatif olursa sasar kalirim(
benim sonucum gelene kadar birakmayin beni burda, gelin olur mu
Ben iki gündür giremedim. Sayımız bayağı bir artmış. Bu arada Nedimeden haberi olan varmı? Bende uyku baş dönmesi gibi belirtiler başladı. Acaba onun durumu nasıl?
aysecim cok sagol ben farkli doktor olmasindan korkmuyorum cunku iki doktorumda cok iyi biliyorum. ama biryle dil sorunum var digeriyle yok ama o da oyle dolu bir adamkki ulasabilene ask olsun!! ve dil sorunum olanla simdi gidiyor tedavi, adamcagiz yuzume siritip siritip iyi iyi diyor:)))))))))))))) ben de sagolun diyorum:))))))))))))))
kizlar ben simdi Masallah bizim formdan pozitif sonuclara alistim benim negatif olursa sasar kalirim(
cancanım bende uyku gece hiç yok sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum.başım çok dönüyor progynex yapıyormuş.. bugün doktorum öyle dedi ayrıca ayın 12 sinde kese görmeye çağırdı)))birdr yüzümü ve göğsümü kırmızı minik minik sivilceler sardı;(((
nedime cancan musetta özlem nasılsınız kızlarrr hayırlı gecelr:))))))
nedime cancan musetta özlem nasılsınız kızlarrr hayırlı gecelr:))))))
ayysseeemmm sen nasılsın;??ne gibi belirtiler var????
iyi geceler canım , iyiyim ben sen nasılsın ???
ay canim erik cekti benim de yumoslarim as eriyor demekki, ay fransada da olmayan tek meyvadir :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?