Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar ben simdi Masallah bizim formdan pozitif sonuclara alistim benim negatif olursa sasar kalirim(
benim sonucum gelene kadar birakmayin beni burda, gelin olur mu

canım ya allah kolaylık versin sana. ben türkçe konuşurken bile bazen anlayamıyorum dr, talimatlarını, tıbbi terimleri falan. sen 2 dilde uğraşıyorsun... delikafadulden

Ben iki gündür giremedim. Sayımız bayağı bir artmış. Bu arada Nedimeden haberi olan varmı? Bende uyku baş dönmesi gibi belirtiler başladı. Acaba onun durumu nasıl?

cancanım bende uyku gece hiç yok sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum.başım çok dönüyor progynex yapıyormuş.. bugün doktorum öyle dedi ayrıca ayın 12 sinde kese görmeye çağırdı)))birdr yüzümü ve göğsümü kırmızı minik minik sivilceler sardı;(((

deli kızzzz:))))))))))))))) rabbim yardımcın olsun inş cnm :Saruboceq:

kizlar ben simdi Masallah bizim formdan pozitif sonuclara alistim benim negatif olursa sasar kalirim(

negatif yoklmaz:, biz doldurduk negatif kontenjanını listenin. bundan sonrakiler hep pozitif olacakolumunekankayizsmile

nedime cancan musetta özlem nasılsınız kızlarrr hayırlı gecelr:))))))

ayy ne güzel beni 18 inde çağırdı. Daha çok var yani. Kalçalarıma bıçaklar saplanmış gibi oluyor. Bide inanılmaz bir bel ağrısı var.

geliriz cnm benm öyle düşünme sen ne diyordun bize kızlar pozitif düşünün benim yegenlerimi üzmeyin sende öyle düşün bizim yegenimiz üzme bak allahın izniyle inş snde hamiş olcannn:Saruboceq:biz sana hep dua edecez rabbimiznde izniyle bu süreci atlatacan sende biz gibi başlıycan bu sefer kalp atışı die :))))))))))))))

ayysseeemmm sen nasılsın;??ne gibi belirtiler var????

iyiyim cnm valla şuan ne diyim ya ben abartıyorm yada gercekten bebeiş istiyor ful can erigi yiyormm:))))))))))))))))birde tansiyonum çok düşüyor benim nedime

ay canim erik cekti benim de yumoslarim as eriyor demekki, ay fransada da olmayan tek meyvadir :çok üzgünüm:

iyi geceler canım , iyiyim ben sen nasılsın ???

iyiyim cnm benim hamdolsun bu gün d.r gitiim 3 haftta sonra gel dedi 21 günn var kızlarda diyor geç neden öyle cagırdı kızlar sizi ne zaman cagrıdı d.r (( ben nie bu kadar geç gidiyorm bu gün degerim 252.6 çıkmışş acıkcası çok kokryorm ful yatıyorm sürekli tansiyon düşüyorr.((((( eşim gitti tansiyon aleti aldı d.r bir şey demiyor normal diyor ne bilim kafam karıştı iyice a

ay canim erik cekti benim de yumoslarim as eriyor demekki, ay fransada da olmayan tek meyvadir :çok üzgünüm:

ay cnm benim keşke söyemeseydim(((((((( ya aklın kalacak şimdi sen adres ver biz sana gargolyla yollayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…