İyi geceler Ayşe. İyiiz sen? Belirtiler başladımı
ayy ne güzel beni 18 inde çağırdı. Daha çok var yani. Kalçalarıma bıçaklar saplanmış gibi oluyor. Bide inanılmaz bir bel ağrısı var.
ay cnm benim keşke söyemeseydim(((((((( ya aklın kalacak şimdi sen adres ver biz sana gargolyla yollayalım:)
canım bugün benimde belim ve kasıklarım çok ağrıdı ve tedirgin oldum çünkü bugün benim regli günümdü..doktorum dedi ki keseyi görücez veeeeeee çift mi tek miii bakıcazzz ay çok heyecanlandım)))))
kızlar yeyin tatlıyı dogurun hakkıyı ye ekşiyi dogur ayşeyi hehe ekşi yiyen kız dogururmuş annem öyle diyor:)))))))))))))
acaba simdi bugunler canim cok eksi cekiyor, ee olursa icimde yimirtalardan biri bebis olucak, kiz olur mu opuyorumnanaktan
simdi siz ucunuz de hamilesiniz ya ben de psikolojik hamileyim bugun doktora diyorumki "su folikul var ya aha o bebis olucak" adam catladi gulmekten:))))))))))) :smiley-cool:
kizlar kese betahcgniz 1500ken gozukur 1500u gectiginiz gb gidebilirsiniz, kalp atisi da dollenme oldugu gunden 41. gununde duyulur, ilk hamileligimde doktorum demisti.
kizlar kese betahcgniz 1500ken gozukur 1500u gectiginiz gb gidebilirsiniz, kalp atisi da dollenme oldugu gunden 41. gununde duyulur, ilk hamileligimde doktorum demisti.
ama galiba alttan daha erken gozukuyor ya da son regleden 41 gun sonra kalp atisi ay bir 41 var isin icinde ama karistirdim ben 6+1de alttan bakilinca duymustum kalp atisini dunyanin en olagan ustu sesini((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?