Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Benim bel ağrım var. Sabah yataktan zor kalkıyorum. Bu arada benimde canım ekşi şeyleri daha çok istiyor. Beni 18 inde çağırdı doktor.

kızlar yeyin tatlıyı dogurun hakkıyı ye ekşiyi dogur ayşeyi hehe ekşi yiyen kız dogururmuş annem öyle diyor:)))))))))))))

ayy ne güzel beni 18 inde çağırdı. Daha çok var yani. Kalçalarıma bıçaklar saplanmış gibi oluyor. Bide inanılmaz bir bel ağrısı var.

canım bugün benimde belim ve kasıklarım çok ağrıdı ve tedirgin oldum çünkü bugün benim regli günümdü..doktorum dedi ki keseyi görücez veeeeeee çift mi tek miii bakıcazzz ay çok heyecanlandım)))))

ay ayy inş çiftir yaaa ne güzel olurr hehe allahım yaaa süper olurrhadi hayırlısı ne zaman bakcaksınız cnm keseye şuna ne kadarlıkmış seninki?

Ben testi yaptırdığım gün görüştüm dr la 18 inde gel dedi bana. Daha çok var yaaa. Nedime senin kaç tane yapılmıştı transfer, değerin kaç çıkmıştı?

simdi siz ucunuz de hamilesiniz ya ben de psikolojik hamileyim bugun doktora diyorumki "su folikul var ya aha o bebis olucak" adam catladi gulmekten:))))))))))) :smiley-cool:

kizlar kese betahcgniz 1500ken gozukur 1500u gectiginiz gb gidebilirsiniz, kalp atisi da dollenme oldugu gunden 41. gununde duyulur, ilk hamileligimde doktorum demisti.

acaba simdi bugunler canim cok eksi cekiyor, ee olursa icimde yimirtalardan biri bebis olucak, kiz olur mu opuyorumnanaktan

:)))))))) valla ben eskilerin söylemesini söylüyorm saglıklı olsunda kıs erkek valla fark etmez ama benim oglum olursa kaynana kapımı aşındırı evime yerleşirr işte o zaman elime düşerrr:dance::dance::dance::dance: allahım beni affet böyle düşündügüm için:)))))))

musettecım kendini daha iyi hissediyorsundur umarım ..pozitif ol ve hızla çalışmalara başla kendini üzme siz benim yanımda çocuk sayılırsınız benim manevi annem 20 yaşında kızını kaybetti sonra 48 yaşında doğum yaptı daha yolun başındasın güzelim benim senin için burada sayfa sayfa alayy çekicez;:içelim:lohusa şerbetini de içicez)))))

kizlar kese betahcgniz 1500ken gozukur 1500u gectiginiz gb gidebilirsiniz, kalp atisi da dollenme oldugu gunden 41. gununde duyulur, ilk hamileligimde doktorum demisti.

ama galiba alttan daha erken gozukuyor ya da son regleden 41 gun sonra kalp atisi ay bir 41 var isin icinde ama karistirdim ben 6+1de alttan bakilinca duymustum kalp atisini dunyanin en olagan ustu sesini((

ay özlem ben o günü düşünüyormda içimde bir şey pıt pıt edecek demi allahım yaa ne güzel inş sorunsuz bir şekilde duyarızzo pıt pıt ları aminnnnnnn

Ben testi yaptırdığım gün görüştüm dr la 18 inde gel dedi bana. Daha çok var yaaa. Nedime senin kaç tane yapılmıştı transfer, değerin kaç çıkmıştı

ama galiba alttan daha erken gozukuyor ya da son regleden 41 gun sonra kalp atisi ay bir 41 var isin icinde ama karistirdim ben 6+1de alttan bakilinca duymustum kalp atisini dunyanin en olagan ustu sesini((

bu gün bir abla bana msj cekmiş burdan saolsun diyor ki ayşe sakın alttan izin verme d.r ben vermedim diyor bende vermiycem sakıncalıymış normal utrasonda duuluyomuş valla ben öyle yapcam allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…