Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Ya ben doktora sordum. Bhcg tekrar yaptırıcakmıyım diye ama gerek yok dedi. Yaptırmalımıyım acaba?

sen nerde yaptırdın ilk kan testini ben ilk başka bir yerde yaptırdım ikinciyide her ihtimale karşı d.r istedi senin ki nie gerek yok dedi anlamadımyaptır tabi cnm degerin kaca yükselmiş onu ögrenirsin

kendi doktoruma gitmiştim. 4 Mayısta yaptırdığım test işte. Değerim 113 çıkmıştı. Sizce nasıl 12. gün için?

bu gün bir abla bana msj cekmiş burdan saolsun diyor ki ayşe sakın alttan izin verme d.r ben vermedim diyor bende vermiycem sakıncalıymış normal utrasonda duuluyomuş valla ben öyle yapcam allah izin verirse

kesinlikle yok oyle bir sey hatta ilk kontrollerin mutlka ve mutlaka alttan olmali cunku ustten gorunmeyen cok sey alttan gorunur, hamilelik ne yazikki sadece bebekten ibaret degil, kist, kan torbasi, plesanta yeri, korpus luteumun buyuklugu gb cok onemli bilgiler alttan gorunyor. hepsi birbirinden onemli.
kesinliklle ve kesinlikle zararli degil zararli oldugunu tek soyleyen kisiler kadinlar yuz doktora sor hepsi zararsiz hatta daha iyi daha cok sey goruruz der.

:)))) Şimdi psikolojik ama yakında gerçek hamile olacaksın özlemcim

:)))))))))))))))) haha koptum resmen özlemm allahım yaa sen nasıl bir şeysin böylee maşallah enerji fılkırıyor her yerinden

kendi doktoruma gitmiştim. 4 Mayısta yaptırdığım test işte. Değerim 113 çıkmıştı. Sizce nasıl 12. gün için?

kendi .dr yapmış hmm ii cnm maşallah ben başka bir yerde yaptırdın sandım o zaman sorun yok ben başka bir yerde yaptırdıgım için d.r birde kendi istedi o yüzden dedim yani yaptır die cnm

kizlar benim kesin bir kiz bir erkek geliyor size diyeyim limon yedim ustune cikolota ayyy ne igrncim nasil migde bu

hocam(özlem) aratışrma görevlisi oldğunu görüyorum .sen kuzum ne araştırırsın tıplamı alakalısın beni noluur aydınlat

benim yaşım 27 oldugu için tekti 3. gün embryosu ve 8 hüçelirdi bu gün 12 günümdü trasferimin 252.6 çıktı degerim d.r çok güzel dedi

kizlar benim kesin bir kiz bir erkek geliyor size diyeyim limon yedim ustune cikolota ayyy ne igrncim nasil migde bu

aminnnnnnnnnnnnnn inş özlemmm allah gönlüne göre versinnn cnm benimmm:Saruboceq::Saruboceq:

İşte 4 Mayısta yaptırdığım test. 113 çıktı. Bi daha yaptırmadım. Doktorda gerek yok dedi. Nasıl bir değer? Senin kaçtı nedime?

canım benimde 4 mayısta 119 du bugünde 290 küsürlüydü dtr onu 300 kabul etti hesap yaparken..benim civcivler 5.gün embriyosuydu....

kıslar yazıları görmüyonuz mu ben yazıyorm ama sanırım sayfayı göremiyorsunuz sürekli aynı şeyleri yazdım durdumm:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…