Ya ben doktora sordum. Bhcg tekrar yaptırıcakmıyım diye ama gerek yok dedi. Yaptırmalımıyım acaba?
bu gün bir abla bana msj cekmiş burdan saolsun diyor ki ayşe sakın alttan izin verme d.r ben vermedim diyor bende vermiycem sakıncalıymış normal utrasonda duuluyomuş valla ben öyle yapcam allah izin verirse
:)))) Şimdi psikolojik ama yakında gerçek hamile olacaksın özlemcim
prof. özlem ben seni yine aşağıda görmüyorum ama buradasın kii yazıların çıkıyor karşıma???
kendi doktoruma gitmiştim. 4 Mayısta yaptırdığım test işte. Değerim 113 çıkmıştı. Sizce nasıl 12. gün için?
ayse cacan sizin değerler ne durumda baktırdınız mı?
ayse cacan sizin değerler ne durumda baktırdınız mı?
kendi .dr yapmış hmm ii cnm maşallah ben başka bir yerde yaptırdın sandım o zaman sorun yok ben başka bir yerde yaptırdıgım için d.r birde kendi istedi o yüzden dedim yani yaptır die cnm
kizlar benim kesin bir kiz bir erkek geliyor size diyeyim limon yedim ustune cikolota ayyy ne igrncim nasil migde bu
İşte 4 Mayısta yaptırdığım test. 113 çıktı. Bi daha yaptırmadım. Doktorda gerek yok dedi. Nasıl bir değer? Senin kaçtı nedime?
benim yaşım 27 oldugu için tekti 3. gün embryosu ve 8 hüçelirdi bu gün 12 günümdü trasferimin 252.6 çıktı degerim d.r çok güzel dedi
canım benimde 4 mayısta 119 du bugünde 290 küsürlüydü dtr onu 300 kabul etti hesap yaparken..benim civcivler 5.gün embriyosuydu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?