Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayşecim ben bu işleri anlamam ama bize göre değerin çok yüksek maşallah böyle oluca ikiz mi oluyor???????

:)))))) bende anlamıyorm valla nedime bu günkü ablada dedi o üçüzlere hamileymiş diyor sen yoksa tek yumurta ikizine mi hamilesin dedi neden diye sordum degerin çok güzel dedi valla bilmiyorm saglıklı olsunda tek cif önemli degil

özlem kız nerdesin birde sen degerlendirme yappp:))) olabilir mii? hocamm

bi açıklama yapmadı;(((12 sin de belli olacağını ogün sülüceni süledi görcez bakalım hayırlısı çok isterim ikiz ama benim sağlık sorunlarım var benide bebeklerlde budurum çok zorlar dedğim gibi hepimizin hakkında hayırlısı)))

Hayırlısı olsun inşallah. Ama öyle bir ihtimal var demkki :))

aminnnnnnn inş nedime sen kaç yaşındasın cnm eger sakıncası yoksa tabii merak ettim

ay ayşecim inşallah yaaa bi bakmışsın 1 i erkek 1 i kız )=)ne güzel olur yeterki Allahım sağlıklı hayırlı uzuuuuuuun ömürlü evlatlar nasib etsin canım yaaakendi içinde bölünüp ikiz üçüz olabiliyormuş olr mu olurrr:hooray:

valla ben ruh yaşı olarak daha 14 15 oralarda kaldım ama işte sorduklarında kimliğe bakıp söylüyosun ya ... bakıyorum ağzımdan 36 çıkıyor bi tuhaf oluyorum;(((öyleymişşşş;((((((

pardon kizlar icerde isim vardi geldim, aysecim bence tek bazi kadinlarda deger yuksek cikiyor. eger besinci gun embroyosu olsaydi onu lazerle incilttikleri icin bolunme sansi daha yuksek oluyordu. tabii bir tek Allah bilir.

ya bizim bilirkişi prof hoca nereee gitti ?????????? gel kız buraya özleeeeem hadi çık ortaya bak sensiz yapamıyoruz;(((((bak şimdi nasıl gelicek ...geh bili bili biliiii ))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…