ay ayşecim inşallah yaaa bi bakmışsın 1 i erkek 1 i kız)=)ne güzel olur yeterki Allahım sağlıklı hayırlı uzuuuuuuun ömürlü evlatlar nasib etsin canım yaaa kendi içinde bölünüp ikiz üçüz olabiliyormuş olr mu olurrr :hooray:
gidgidgidak gidgidgidak:))
sosyoloji canim hepiniz sosyolojik vakasiniz benim icin:)))))))))
ay canim Allah gonlune gore versin Insallah ikizdir o zaman:)):)))))) babam trasferimden sonra bir cuma diyor sıfr sana ve bebegi olmayan herkese dua ettim kızm diyor inş rabbim sana ikiz verir diyor :) dedim baba ben nasıl bakacam diyor ben bakarım allah anne babanın duasını hiç bir zaman boş cevirmezmiş birde oluyormuşş:))))))) anam ben o zaman top gibi olurum zaten boyum kısaa kızlarr 1:60 boy 54 kiloyla hamile kaldım bakalım kaç kilo alcam:)))))
valla ben ruh yaşı olarak daha 14 15 oralarda kaldım ama işte sorduklarında kimliğe bakıp söylüyosun ya ... bakıyorum ağzımdan 36 çıkıyor bi tuhaf oluyorum;(((öyleymişşşş;((((((
aysecim kizdin mi diye bana sormadin di mi? banaysa neye kizmaliyim onu bile anlamadim:)
aa cancancim meslektasiz demek ama ben artik isimi yapamiyorum( izmirde arastirma gorevlisiydim yurtdisina gelme konusu cikinca istifa ettim ( salagim da ondan:)))
simdi doktora yapacagim Insallah burda.
bana bak ayşe beni sinirlendir me..ben 38 bedendi geçen yaz şuan kaçbedenim bilirmisin yaav bu da benim bedenimmi;(of ya AĞLICAM 48 48 48 48 BİDE 83 KİLO İLE ikiz bebek doğurma ihtimalini göze aldım .yok ya ben delirdim mi ne))))))))her zaman mini mini çıtı pıtı minyon bişidim şimdi fil gibiyim:çok üzgünüm:guclubacismile
ay canim Allah gonlune gore versin Insallah ikizdir o zaman:))
ay ayni boyut ve kilodayiz:))))))))))))))ve bana iki embro konucak
:))))) inş seninde ikizin olurr ne güzel demii cnm şu kelimeyi duymak için her şeyimi veririm annee allahım yaaa banada bu günü gösterdin yaa rabbim sana hamdolsun rabbim olmayan herkese evlat ver peygamber efendimizn yüzü suyu hürmetine hamile olan bütün arkadalarımın hayırlısıyla bebeklerini kucagına ver rabbim amin ecmain:Saruboceq:
amin aysecim, kizlar ilerde durumum olursa durumu olmayan ciftlere tup bebekte yardim edecegim maddi olarak, dusunsenize denedigimiz icin bile ne kadar sansliyiz, cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?