bana bak ayşe beni sinirlendir me..ben 38 bedendi geçen yaz şuan kaçbedenim bilirmisin yaav bu da benim bedenimmi;(of ya AĞLICAM 48 48 48 48 BİDE 83 KİLO İLE ikiz bebek doğurma ihtimalini göze aldım .yok ya ben delirdim mi ne))))))))her zaman mini mini çıtı pıtı minyon bişidim şimdi fil gibiyim:çok üzgünüm:guclubacismile
amin aysecim, kizlar ilerde durumum olursa durumu olmayan ciftlere tup bebekte yardim edecegim maddi olarak, dusunsenize denedigimiz icin bile ne kadar sansliyiz, cok sukur.
Benim uykum geldi nedimecim. Bebişim uyu artık anne diyor. Allah rahatlık versin sizlere. Görüşmek üzere Allaha emanet olun.İyigeceler
valla çok güzel fikir özlemm evet aynen katılıyorm ben trasverden sonra hep aglıyordum eşim diyor neden aglıyorsun dedim ya tutmazsa nasıl yapcaz bida diye neyim varsa sattım benim şuana kadar yani bu bebek gelene kadar 20 milyardan fazla harcadım eşim ameliyat oldu varikosel rahassızlıgı varsı benim bütün çekap yatılarr o kadar çok para harcadım ki anlatamam neyim varsa sattım sıfırı tükettim çok şükür dedim bu son şansım hamdolsun tuttu gene yaptırıdımda aradan belli bir zaman gecerdi yani benim bu bebegim tam 5.750 milyon tuttu her şeyi içinde özell sigortamda vardı fazla karşılamadı ama olsun az çok karşıladı gene eger seninde dedigin gibi rabbim izin verise maddi durumum olsun bende yardım ederim benim eşim muasebeci çok şükür şimdi kendi yerinide actı inş onun işleri güzel olur bende yardım ederim
nasıl bi ohh çektiniz diii mibenim bedenimi ve kilomu duyunca ???????? ama görürsünüz siz gebeliğinizde 30 kilo alıcaksını z ben 9 yokk siz 40 kilo almalısınız ki beni geçesiniz ben zaten spora başlıcam)))))))))))))
canim ya daha bir sevindim hamileligine cok sukur Insallah cok saglikli bir hamilelik ve rahat bir dogumla kavusakcaksiniz bebislerinize
iyi geceler kizlar.
Benim uykum geldi nedimecim. Bebişim uyu artık anne diyor. Allah rahatlık versin sizlere. Görüşmek üzere Allaha emanet olun.İyigeceler
TŞK EDERİM CNM SAOL İNŞ 2:Saruboceq::Saruboceq:. DENEMENDE TUTAR CNM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
günaydın kızlar testimi tekrarladım sonucum 9. günde 48.70 çıktı.. :CüvCüv:
çok iyi hadi bakalım günden güne katlansın şimdi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?