Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızma yaaa:)))))) ben ne dedim bende şuan 36 bedenim eşim diyor bu ne böyle çöp gibi annen bana diycek sana kocan bakmıyormuu ye diyor yani fazla zayıf olmakta ii degil şimdide diyor ki oh şükür en azından bebek sayesinde biraz kilo alırsınn diyorr :teytey::teytey:

bu gece bana benzediniz bakıyorum da uykunuz gelmedii))profum hocam;,)))ben seni aşağıda göremiyorum ya acaba kızlar görüyor mu????????

Benim uykum geldi nedimecim. Bebişim uyu artık anne diyor. Allah rahatlık versin sizlere. Görüşmek üzere Allaha emanet olun.ıyigeceler

amin aysecim, kizlar ilerde durumum olursa durumu olmayan ciftlere tup bebekte yardim edecegim maddi olarak, dusunsenize denedigimiz icin bile ne kadar sansliyiz, cok sukur.

valla çok güzel fikir özlemm evet aynen katılıyorm ben trasverden sonra hep aglıyordum eşim diyor neden aglıyorsun dedim ya tutmazsa nasıl yapcaz bida diye neyim varsa sattım benim şuana kadar yani bu bebek gelene kadar 20 milyardan fazla harcadım eşim ameliyat oldu varikosel rahassızlıgı varsı benim bütün çekap yatılarr o kadar çok para harcadım ki anlatamam neyim varsa sattım sıfırı tükettim çok şükür dedim bu son şansım hamdolsun tuttu gene yaptırıdımda aradan belli bir zaman gecerdi yani benim bu bebegim tam 5.750 milyon tuttu her şeyi içinde özell sigortamda vardı fazla karşılamadı ama olsun az çok karşıladı gene eger seninde dedigin gibi rabbim izin verise maddi durumum olsun bende yardım ederim benim eşim muasebeci çok şükür şimdi kendi yerinide actı inş onun işleri güzel olur bende yardım ederim

canim ya daha bir sevindim hamileligine cok sukur Insallah cok saglikli bir hamilelik ve rahat bir dogumla kavusakcaksiniz bebislerinize
iyi geceler kizlar.

sakın sakın kızlar kilonuza çok dikkat edin hem çok çirkin bir görüntü oluşturuyor hem de sağlık sorunları yaratıyor ben kilodan nefret ederdim..evlenmeden 36 ydım evlendim 38 ve güzel giyinmesini çoook severim;((((ama ben çok sağlık sorunu yaşadım çok hap ilaç kullandım 20 kilo aldım verdim aldım verdim diyeee çok üzülürken 25 kilo aldım ve veremedim;((((üstelik şuan hamileyim))))) işim çok zorrr

nedime ben 80 kilo alim isterse sorun degil bebişim olsundaa:))))))))))

canim ya daha bir sevindim hamileligine cok sukur Insallah cok saglikli bir hamilelik ve rahat bir dogumla kavusakcaksiniz bebislerinize
iyi geceler kizlar.

çok saol cnm amin hep beraber inş bende cıkıyorm kıslar allaha emanet olun tatlı rüyalarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çıktım kızlar benn sütümü içim yatımm cümleden hayrlı gecelerr:)boshayallersmile

bende uyumayı denicem.hadi hepinizi öptüm hepiniz kendinize dikkat edin.profum (özlem)sen sen hele kendine çok daha dikkat et hocam senin derin bilgilerine ihtiyacımız var ayrıca daha ikiz kızlarımızı sevicez(kaynanamlada bir foto sözun var)unutma))))))))))

günaydın kızlar gece gece muhabbet yine bolmuş birazını okudum ama kalkmalıyım hepnizi öpüyorum

kızlar diz alemsiniz he gecenin kaçına kadar nası oturuyosunuz yahuu sabah sizi okuamk zevkli oluyo gerçi ama

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…