günaydın zübişçim kırmızılar hala gelmedimi ne durumdasın bu gidişle sanada adet olunca halay çekicez
günaydın kızlar testimi tekrarladım sonucum 9. günde 48.70 çıktı.. :CüvCüv:
canım hadi çok geçmiş olsun atlattın
sırada beklemek kaldı inşallah sonuç pozitif olucak canım içini hep ferah tutmaya çalış.
ben bugün yine gittim ve beni yarın yine çağırdı ben stres oldum kara kara düşünüyorum yarın için işyerindekilere ne diycem bu hafta 3. gidişim olucak ve hala daha toplama günü belli değil yarın belli olur inşallah.
sorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi
slm canım testini nerde yaptırıyosun hergünmu yaptırıyosun...umarım katlanır
canim Masallah cok guzel icini ferah tut 9.gune gore Masallahi var degerinin
herkese hayırlı cumalar arkadaşlarsorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi
maşallah cnmçok güzel inş 12. güne kadar kat kat katlanır degrin benimde böyleydi merak etme bende 10. yaptım 92.4 çıktı sonra 12. gün yaptım 252.6 çıktı seninde öyle katlanacak inş saglıkla kucagına al hayırlı olsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inş canım geçengün sevinememiştim bugün daha umutluyum bebişim beni bırakmıycak inş...
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
kız zübeyde ben yanlışmı okudum testte pozitifmi çıktı gerçekten inş. doğrudur
ayyy daha neler duyucam buralarda öyleyse eğer çok sevindim bizi haberdar et
tatlım hassas idrar testinde pozitif çıktı gittim kanda baktırdım negatif tatlım kandırdı test beni olsun kısa süreli sevinç oldu bende :)
neyse canım sende gelicek haftalar için hazırlık yapmış oldun üzülme:ecrin_bebek: bende bugün kliniğe gittim çarş. gibi toplama işlemi olacakmış heralde,sabırla bekliyorum inş. sende biranönce başlarsın iğneleretatlım hassas idrar testinde pozitif çıktı gittim kanda baktırdım negatif tatlım kandırdı test beni olsun kısa süreli sevinç oldu bende :)
neyse canım sende gelicek haftalar için hazırlık yapmış oldun üzülme:ecrin_bebek: bende bugün kliniğe gittim çarş. gibi toplama işlemi olacakmış heralde,sabırla bekliyorum inş. sende biranönce başlarsın iğnelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?