Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın zübişçim kırmızılar hala gelmedimi ne durumdasın bu gidişle sanada adet olunca halay çekicez

sorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi

canım çok sagolasın evet atlattım o aşamaları bu aşamalarda kolay degilmiş yatmak vs. acabalar derken zaman geçiyor kitap okuyorum tv. takılıyorum izlemedigim kanaları izliyorum aman geçsin diye seninki belki bugun belli olur transfer gunun sende haklısın her seferinde ne diyeceksin işyerine başım çok agrıyor nedense anlamadım iaçlardanmı iğnedenmi... haberlerini yazarsın oki haberleşiriz

birşey soracagım kızlar hamile olanlaar ve trasferi olanlar göbekten iğnelere devammı sizin kan sulandırıcı birde kalçadan hamile kalıncada dedi hemşire devam edilecek dedi kullananlar yazarsa sevinirim midem bulanıyor ilaç içmekten sizde durum nedir hayırlı günler hepinize

sorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi

cnm sen yoksa hamilemisin yaaa çok güzel inş hamilesindir biraz daha bekle gene kanda test yaptır :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın cnm günaydın diycem ben daha yeni kalktım kesin sen erken kalkmışsındır:))))))))))

günaydın kızlar testimi tekrarladım sonucum 9. günde 48.70 çıktı.. :CüvCüv:

maşallah cnm çok güzel inş 12. güne kadar kat kat katlanır degrin benimde böyleydi merak etme bende 10. yaptım 92.4 çıktı sonra 12. gün yaptım 252.6 çıktı seninde öyle katlanacak inş saglıkla kucagına al hayırlı olsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
kız zübeyde ben yanlışmı okudum testte pozitifmi çıktı gerçekten inş. doğrudur
ayyy daha neler duyucam buralarda öyleyse eğer çok sevindim bizi haberdar et

inş canım geçengün sevinememiştim bugün daha umutluyum bebişim beni bırakmıycak inş...

inş canım geçengün sevinememiştim bugün daha umutluyum bebişim beni bırakmıycak inş...

inş cnm ama sakın stres yapma allahın izniyle o annesine sıkıca tutunmuş maşallahhh bırakmaz kokrmaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
kız zübeyde ben yanlışmı okudum testte pozitifmi çıktı gerçekten inş. doğrudur
ayyy daha neler duyucam buralarda öyleyse eğer çok sevindim bizi haberdar et

tatlım hassas idrar testinde pozitif çıktı gittim kanda baktırdım negatif tatlım kandırdı test beni olsun kısa süreli sevinç oldu bende :)

nursincim bosuna uzmussun kendini eger yedinci gun daha fazla ciksaydi belki o tuhaf olurdu:)) tek embroyaya gore Masallah degerin cok iyi zaten asil katlama 12.gunlerde oldugu icin doktorlar 12 gun sonra yapin diyor lutfen cok cok rahat ol; her sey yolunda cok sukur.
bir kez hamile kaldigimda degrimden dolayi cok arastirmistim ordan biliyorum.

zubeydecim bosver o testin pozitif oldugunu cok yakinda goreceksin Insallah. simdi son bir kan testi yaptirdin belki daha bir rahatladin diye gelir seninki pat diye. hassas testler bana da kac kez o sonucu verdi( hassas testleri icinde yazdigi gb ilk uc dort dakikada okumali hassas olduklari icin biraz bekleyince ikinci cizgi yeri silik belli ediyor.

tatlım hassas idrar testinde pozitif çıktı gittim kanda baktırdım negatif tatlım kandırdı test beni olsun kısa süreli sevinç oldu bende :)

zübeyde inş allahın izniyle biz hep yanındayız merak etme rabbimde izin verise inş sende bebişinin haberini bize verceksin sakın üzülme tmmm rabbim gönlüne göre versin allahım en kısa zamanda evlat hasreti cekenlere evlat versin aminn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse canım sende gelicek haftalar için hazırlık yapmış oldun üzülme:ecrin_bebek: bende bugün kliniğe gittim çarş. gibi toplama işlemi olacakmış heralde,sabırla bekliyorum inş. sende biranönce başlarsın iğnelere

aa galiba ayni gun toplamamiz olucak bana da doktor carsamba ya da persembe dedi, hadi beraber gun sayicagiz canim. kac yumurtan gozukuyor bir de rahim kalinligi ile ilgili bir sey dedi mi doktorun mm sini soyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…