Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar merhabalar hepinize bugun hastalığım basladı dr yarın gel dedı galıba yarın baslıcaz tedavimize cok heyecanlıyım zubeyde bende senın gıbı psıkolojık yardım istiyecegım zaten dr baslayınca gıdersın demiştiaklinialirimsmilekasık agrım var ama dr ilaç içme dedı memorıalde baslayacak arkadaslar belkı denk gelen gunlerde orda gorusebılırız ve dr unuz kım olumunekankayizsmileinşallah hakkımızda hayırlısı

bende canım çok uzun zamandır okuyorum yazmak bugüne kısmetmiş iyi ki varsınız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum yarın sızı haberdedar ederım dr ne dıyecek bakalım:ecrin_bebek:

ooooo ben geldım ama kımse yokalsanaalsanasmile

yok ben heyecanımı kımseyle paylasamıcam gıdıyorum ben o zaman yarın gorusmek uzere kızlar
hersey gonlunuzce olsunzemuszemus

üfff pany, ben buralardaydım .. tüh, üzüldüm şimdi canım... Ben de heyecenlıyım ve uyuyamıyorum, takılayım biraz dedim ama denk gelemedik

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone_f kullanıyor
16.kys.......................................... ? ................. . ??????*** ............... pregon kullanıyor
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.deneme...............memorial...................regl bekleniyor

Son düzenleme:
günaydın topiğimizin güzel bayanları evet benim tedavi 1 ay ertelendi mayıs annesi olacağım tedavi nisan sonu başlar artık 18 inde tekrardan lucrin kullanacağım herşeyde bi hayır vardır ne diyelim

selam Arkadaşlar.. Zubeydeciğim senin tedavin neden ertelendi, ilaç ne kullanıyordun, merak ettim.. Ben de bugün kontrolden geldim.. 16 yumurta var, bunların 8 tanesi çok iyi gelişmiş dedi, gonal f e devam edeceğiz, diğerleride gelişebilir dedi. Akşam üzeri E2 sonuçlarıyla değerlendirip telefon açacaklar.... Bu aşamadan sonra yumurtalarla ilgili ters giden bir durum olur mu acaba diye çok merak içindeyim. O nedenle sordum sana zübeyde.. Yazarsan sevinirim tedavi sürecini.

tatlım bende guatr çıktı lucrin bittikten sonra tekrar hormon tahlili istedi doktorum ve tsh yüksek çıktı durdurdu tedavi yi doktorum çünkü guatr gebelik şansını düşürüyormuş endokrin uzmanına yönlendirdi ayın 18 de tekrar lucrine başlayacağım tatlım

Herkese tekrar merhaba,

Listenize beni de alın arkadaşlar, 2.denemem Memorial regl bekliyoruz ama tedavi ertelebilirde.

Bu arada Pany86 ben de Memorial.e gidiyorum, doktorum da Hale hanım, senin doktorun kim?

Allah herkesin gölüne göre versin.

merhaba cigdocum hoşgeldın canım aramıza ben bgun dr a gıdecektım ama malesef gıdemedım cunku dun regl oldum dr la konustum hastalıgım kesıldı dr sıkıntı dan olabılır sıkma canını dedı.hayırlısı beklıyoruz regl imieyvahedigeldismilecigdocum ben nur hanıma gıdıyorum.senın regl tarıhın ne zaman ben bu hafta gelıcem sen nerde oturuyorsun ben anadolu yakasındayım.yas kac.ilk denemenı nerede yaptırdın
quality sen neler yapıyosun sen nıye uyuyamadın canım

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone_f kullanıyor
16.kys.......................................... ? ................. . ??????*** ............... pregon kullanıyor
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................regl bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…