sorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi
evet canım galiba öyle olucak kader arkadaşıyız desene ya benim yumoşlar tam olarak kaç adet bilmiyorum ama 7-8 falan ööle herkesin gibi 15-20 değil e2 729 çıkmış ne demek bilmiyorum rahim kalınlığı da galiba 9 gibi hatırlıyorum ben oraya gidince bi aptallaşıyorum dr un sölediklerini unutuyorum heycandan delimiyim neyim boshayallersmileaa galiba ayni gun toplamamiz olucak bana da doktor carsamba ya da persembe dedi, hadi beraber gun sayicagiz canim. kac yumurtan gozukuyor bir de rahim kalinligi ile ilgili bir sey dedi mi doktorun mm sini soyledi mi
selam kızlarrr
evet canım galiba öyle olucak kader arkadaşıyız desene ya benim yumoşlar tam olarak kaç adet bilmiyorum ama 7-8 falan ööle herkesin gibi 15-20 değil e2 729 çıkmış ne demek bilmiyorum rahim kalınlığı da galiba 9 gibi hatırlıyorum ben oraya gidince bi aptallaşıyorum dr un sölediklerini unutuyorum heycandan delimiyim neyim boshayallersmile
aleyküm selamm cnm hoş geldinn nasılsın cnmmm
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 2 yıldır boyun sırt ağrısı çekiyorum şu bir iki gündür arttı okuldan da yeni geldim yorgunum ama hemen sizlerle görüşeyim istedim onun dışında pazartesi doktora gideceğim haftaya cumartesi de tüp bebek doktoruma gideceğim heyecanlıyım yani
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 2 yıldır boyun sırt ağrısı çekiyorum şu bir iki gündür arttı okuldan da yeni geldim yorgunum ama hemen sizlerle görüşeyim istedim onun dışında pazartesi doktora gideceğim haftaya cumartesi de tüp bebek doktoruma gideceğim heyecanlıyım yani
Merhba arkadaşlar bende p.tesi sonuç alıcam. ama dayanamıyorum 28 nisan transferim oldu. sizde kanda baktırsam çıkarmı???
Merhba arkadaşlar bende p.tesi sonuç alıcam. ama dayanamıyorum 28 nisan transferim oldu. sizde kanda baktırsam çıkarmı???
daha fazla dayanamıyacağım bugün yapıcam. dua edin aranıza katılayım bende.
verdiğin bilgi için sağol canım sende yeni hamilesin sanırım allah kucağına almayı nasip etsin inş.canım rahim kalınlığı en ideal 8-10 diye biliyorum doktor benimkini mm olartak değil de çizgi olarak 3 çizgi çok çok güzel demişti rahminin hazırlanışı. e2 de Tedavi esnasında e2 yumurta olgunluğu ile ilgili fikir veriyor. Her bir olgun yumurtanın 200 civarı bir e2 değeri olduğu varsayılıyor
verdiğin bilgi için sağol canım sende yeni hamilesin sanırım allah kucağına almayı nasip etsin inş.
zübeyde adet olmuşun turkbayragi hadi hayırlısı aradınmı merkezi benimle orda asiye hemşire ilgileniyo sağolsun çok memnunum herşeyi sorabiliyorum sanadamı o bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?