Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sorma gizemcim akşam hassa testten yaptım pozitif çıktı şoka girdim hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim onda negatif ama ben hala olmadım söktürücü bişiler içeyim en iyisi

nası yaa ne tuaf bi durum bu ay positif görünce içim bi hoş oldu canım sen adam gibi bi doktorda muayene oldun mu dış gebelik falan olmasın

aa galiba ayni gun toplamamiz olucak bana da doktor carsamba ya da persembe dedi, hadi beraber gun sayicagiz canim. kac yumurtan gozukuyor bir de rahim kalinligi ile ilgili bir sey dedi mi doktorun mm sini soyledi mi
evet canım galiba öyle olucak kader arkadaşıyız desene ya benim yumoşlar tam olarak kaç adet bilmiyorum ama 7-8 falan ööle herkesin gibi 15-20 değil e2 729 çıkmış ne demek bilmiyorum rahim kalınlığı da galiba 9 gibi hatırlıyorum ben oraya gidince bi aptallaşıyorum dr un sölediklerini unutuyorum heycandan delimiyim neyim boshayallersmile

Son düzenleme:

canım rahim kalınlığı en ideal 8-10 diye biliyorum doktor benimkini mm olartak değil de çizgi olarak 3 çizgi çok çok güzel demişti rahminin hazırlanışı. e2 de Tedavi esnasında e2 yumurta olgunluğu ile ilgili fikir veriyor. Her bir olgun yumurtanın 200 civarı bir e2 değeri olduğu varsayılıyor

aleyküm selamm cnm hoş geldinn nasılsın cnmmm

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 2 yıldır boyun sırt ağrısı çekiyorum şu bir iki gündür arttı okuldan da yeni geldim yorgunum ama hemen sizlerle görüşeyim istedim onun dışında pazartesi doktora gideceğim haftaya cumartesi de tüp bebek doktoruma gideceğim heyecanlıyım yani

allah iyilik versin cnm sen kese görmeyemi gidiyorsun ne kadarlık oldu senin bebek tahminen

zeynepcim bu bebek takvimini nasıl koydun bende koycam ama bulamadım(((((((

Merhba arkadaşlar bende p.tesi sonuç alıcam. ama dayanamıyorum 28 nisan transferim oldu. sizde kanda baktırsam çıkarmı???

verdiğin bilgi için sağol canım sende yeni hamilesin sanırım allah kucağına almayı nasip etsin inş.
zübeyde adet olmuşun turkbayragi hadi hayırlısı aradınmı merkezi benimle orda asiye hemşire ilgileniyo sağolsun çok memnunum herşeyi sorabiliyorum sanadamı o bakıyo

yok tatlım benim hemşirem ilkay hemşire o olmayınca emel hemşire ilgileniyo ben ikisinden de çok memnunum yarın merkezdeyim allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…