verdiğin bilgi için sağol canım sende yeni hamilesin sanırım allah kucağına almayı nasip etsin inş.
zübeyde adet olmuşun turkbayragi hadi hayırlısı aradınmı merkezi benimle orda asiye hemşire ilgileniyo sağolsun çok memnunum herşeyi sorabiliyorum sanadamı o bakıyo
KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:
slm kızlar bugun trasferim oldu 2 trasfer yapıldı 4.ve 5 hücreli sürekli yatmak çok sıkıcı birde bir sürü iğne ilaca devam göbekten vs. iğneler hangi ilacaı alacagımı karıştırıyorum bazen sizdemi kullandınız bu ilaç iğnelerden umarım sonu iyi olsunda hepimiz için
canım ben senin transferini görmemişim hadi bakalım hayırlısı..kendine çok dikkat et bugüne kolay gelinmiyor yalnız işin en heyecanlı bölümündesin güzel haberlerini bekliyoruz.bu aradabende çok ilaç kullandım ama doktorum bana bir takvim verdi (ilaç listesi)içtiğim her hapı işaretliyordum o yüzden takibi kolay olduopuyorumnanaktan
zenyebim benim çarşamba günü ultrasonum)))))))))kan testi istemedi sen nasılsın;??????????
teşekkür ederim zenepella. yarın sabaha kaldı kan testi. 28 nisanda transferim oldu. sence değerin kaç çıkması lazım :)
musettecım kendini daha iyi hissediyorsundur umarım ..pozitif ol ve hızla çalışmalara başla kendini üzme siz benim yanımda çocuk sayılırsınız benim manevi annem 20 yaşında kızını kaybetti sonra 48 yaşında doğum yaptı daha yolun başındasın güzelim benim senin için burada sayfa sayfa alayy çekicez;:içelim:lohusa şerbetini de içicez)))))
oo süper sonuççç:lepi:günaydın kızlar testimi tekrarladım sonucum 9. günde 48.70 çıktı.. :CüvCüv:
KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:
kızlar neden bilmiyorum yok keseyi mi görücem yok kalbi atacak mı yaa olmazsa ya tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak ve şu genç yaşımda çok sağlık sıkıntısı çektim bunlar bunalttı ağlama krizine girdim resmen bunaldım yaaa dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?