Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sağol canım hepimiz kucağımıza bebişleirmizi aldığımız günleri görürüz inşallah

selam nedime nasıl gidiyor bir değişilkik var mı senin ultrason ne zaman kan testini tekrar ettin mi ben pazartesi yine tekrar edeceğim inşallah

teşekkür ederim zenepella. yarın sabaha kaldı kan testi. 28 nisanda transferim oldu. sence değerin kaç çıkması lazım :)

canım ben senin transferini görmemişim hadi bakalım hayırlısı..kendine çok dikkat et bugüne kolay gelinmiyor yalnız işin en heyecanlı bölümündesin güzel haberlerini bekliyoruz.bu aradabende çok ilaç kullandım ama doktorum bana bir takvim verdi (ilaç listesi)içtiğim her hapı işaretliyordum o yüzden takibi kolay olduopuyorumnanaktan

çok tşk ederim nedime ablacıgım evet zor ama sonu iyi olsun vallahi ilaçlarda midemi bulandırıyor ama katlanacagız dr. akllıca davranmış liste yapmakla sen hala devammı ediyosun ilaçlara seninde inş. kucagına almayı nasip eder tanrım...

zenyebim benim çarşamba günü ultrasonum)))))))))kan testi istemedi sen nasılsın;??????????

canım benim de kan testi istemedi kendim yaptırıyorum :) benim tüp bebek yapan doktoruma randevum cumartesiye ama ben pazartesi başka bi doktora gidip hem kan testi yaptıracağım hem keseye baktıracağım tam 5 haftalık olacak o gün inşallah

teşekkür ederim zenepella. yarın sabaha kaldı kan testi. 28 nisanda transferim oldu. sence değerin kaç çıkması lazım :)

canım tahminen kişiye göre değer değişiyor tutunmasına göre de kaçıncı gün transferine olduğuna göre de ama tahminen 10. günün olduğundan 50den fazla olmalı diye düşünüyorum canım

nedime canım senin 24ünde transfer ama 5. gün embryosu benim 19unda ama 3. gün olduğundan aramızda 3 gün var yani devam edersek rabbim nasip ederse aynı günlerde doğum var demek sonra da bebklerimizi konuşuruz inşallah

kızlar herkeze merhabalar keyifler iyidir inşallah.
ben merkezden yeni geldim sayılır
ya sizde sık sık gittinizmi benim doktor mu beni sık sık çağırıyor
salı gittim peşembe gittim bugün gittim yarın gidicem bu hafta 4 olucak ve galiba pazartesi yumurtalarım toplanıyor nasip olursa tedaviden ötürü daha stres yapamadım işten nasıl izin alıcam stresinden bugün rahatsızlandım diye apar topar çıktım işten pazartesi günü için güzeeeeeeeeeeel bi yalan bulamam lazım.

saol canım iyiyim. negatif bişey gelince kovalıyorum aklımdan... eşimlede pek konuşmuyoruz bu durumu onun için rahat oldu biraz.şu anneler günü beni biraz kasıyor. ne anneme ne kavunvaldeme bişi almadım, içimden de gelmiyor. bu sene kutlamak istemiyorum o kadar. başka bi sıkıntım yok. haftaya dr gidicem bakalım nasıl bir program oluşturucaz. ameliyat olma durumum var inşallah olmam gerekmezde hemen denemeye başlarım.. umudumu hiç kaybetmedim....dediğin gibi herşeyin hayırlısı..

günaydın kızlar testimi tekrarladım sonucum 9. günde 48.70 çıktı.. :CüvCüv:
oo süper sonuççç:lepi:
KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:

gözün aydın canım,

kızlar neden bilmiyorum yok keseyi mi görücem yok kalbi atacak mı yaa olmazsa ya tekrar aynı sıkıntıları yaşarsak ve şu genç yaşımda çok sağlık sıkıntısı çektim bunlar bunalttı ağlama krizine girdim resmen bunaldım yaaa dualarınızı bekliyorum

canım sıkma canını ınsalalh sonuna kadar guzel gıdecek hersey sımıd keyfını cıkar ebelıgın ve sukret yaradana bunu verdıgı ıcın...bol bol dua et...dualrımız sennle..bak ben beklemedeyım daha ıns bızde goruruz pozıtıfı.aglama bebısınıde uzme ne olur...

Arkadaşlar hepinize merhaba,

2 gündür giremedim, kayınvalidemler geldi ama keyifli biridir, gezip tozuoz, yiiyip içioz yani şimdilik sıkılmadımkaydirigubbakcemile3

Bu arada lucrin.imi aldım, pazartesi uzun protoklle başlıyoruz Allahımın izniyle:dance:, kistlerim vardı ve nisanda hem kistlerden hem de yumoşların senkron gitmemesinden dolayı iptal olmuştu ama doktorum durumlar iyi başlayalım dedi.

Bu arada bu benim 2.denemem ama sanki ilkinde olduğu gibi olumsuz sonuç alıcam diye çok ama çok korkuyorum:1no2:içimdeki bu hissi atmaya çalışıyorum ama..

Hepinizi öpüyorum...

Bu arada hamişleri tebrik ediyorum, yumoş büyütenleri kaliteli yumoşlarının olmasını diliyorum, transfer ve transfer sonucu bekleyenlere de sabır diliyorum tatlı meleklerim benima.s.

arkadaşlar mrb acil yardımınıza ihtiyacım var tüp bebek raporu için devlet 3 aşılama sonucu negatif sonuç alınca rapor veriyomuş...peki bu aşılamaları devletin,sgk nın anlaşmalı olduğu özel hastanelerde yaptırırsak aşılama raporları geçeri sayılıyor mu?bilgisi olan vrsa yazsın lütfen bilgilerinize ihtiyacım var i geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…