Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

moral çok önemli canım inşallah ikincisinde olur hepimizin :ecrin_bebek:
bi şey sormak istiyorum aynı merkezde mi yaptıracaksın

gunaydın herkese zeynepela nasıl gıdıyo benım 6.gunum beklıyorum yolu yarıladım:)))amahıc belırtı yok hayırlısı..

dilberim belirti olmuyo zaten fazla...

dogru soyluyosun canım amam ne bıleyım ınsan belırtı arıyo herhalde kendımı dınlıyorum benım 3.denemem olunca gercı ılkınde kımyasal gebelık olusmustu haaa buarada hemserıyız bende ekslıyım amam basak ılde yasıyorumsende beklemedemısın tedavın hangı asamada

selamm kızlar yarın transferim oluyo sonunda belli oldu :)
sabah 10.30 da şansıma anneler gününe denk geliyo,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
şimdiden hepimizin anneler günü kutlu olsun :)
öpüyorum kocumaaan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım ınsallah senneye anneler gununde de kucagında bebısın olur

benımde ankarab tup bebek merkezı 3.gun transferi amam bırır ıkıncı bırıde ucuncu kalıte embrıyo 4 hucrelı

inşallah sımsıkı tutunurlar canım.kaliteyi hiç takma kafana çünkü benim ilk tedavimde 3 tane 1.nci kaliteydi sonuç negatifti.arkadaşımın tek embriyo ve 2.kaliteydi tutunmuştu.herşey kısmet işi.rabbim dualrımızı kabul etsin inş.:Saruboceq:

amın canım ınsalalh hayırlısı bakalım

canım benim slm sonunda belli oldu trasferin hayılrı olsun şimdiden ben yatarak dinlenerek ilaç içerek geçiyor günlerim birde kendimi resmen besiye aldım:)) yok o faydalı yok bu faydalı birşeyler yiyerek geçiyor iş falan henüz yapmadım 2011 yılı anneler gününde umarım bizde o duyguyu yaşamış oluruz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…