Arkadaşlar hepinize merhaba,
2 gündür giremedim, kayınvalidemler geldi ama keyifli biridir, gezip tozuoz, yiiyip içioz yani şimdilik sıkılmadımkaydirigubbakcemile3
Bu arada lucrin.imi aldım, pazartesi uzun protoklle başlıyoruz Allahımın izniyle:dance:, kistlerim vardı ve nisanda hem kistlerden hem de yumoşların senkron gitmemesinden dolayı iptal olmuştu ama doktorum durumlar iyi başlayalım dedi.
Bu arada bu benim 2.denemem ama sanki ilkinde olduğu gibi olumsuz sonuç alıcam diye çok ama çok korkuyorum:1no2:içimdeki bu hissi atmaya çalışıyorum ama..
Hepinizi öpüyorum...
8.günde idrar tahlilim negatif.Sizce üzülsem mi?
8.günde idrar tahlilim negatif.Sizce üzülsem mi?
dilberim belirti olmuyo zaten fazla...
selamm kızlar yarın transferim oluyo sonunda belli oldu :)
sabah 10.30 da şansıma anneler gününe denk geliyo,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
şimdiden hepimizin anneler günü kutlu olsun :)
öpüyorum kocumaaan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsun canım ınsallah senneye anneler gununde de kucagında bebısın olur
benımde ankarab tup bebek merkezı 3.gun transferi amam bırır ıkıncı bırıde ucuncu kalıte embrıyo 4 hucrelı
inşallah sımsıkı tutunurlar canım.kaliteyi hiç takma kafana çünkü benim ilk tedavimde 3 tane 1.nci kaliteydi sonuç negatifti.arkadaşımın tek embriyo ve 2.kaliteydi tutunmuştu.herşey kısmet işi.rabbim dualrımızı kabul etsin inş.:Saruboceq:
selamm kızlar yarın transferim oluyo sonunda belli oldu :)
sabah 10.30 da şansıma anneler gününe denk geliyo,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
şimdiden hepimizin anneler günü kutlu olsun :)
öpüyorum kocumaaan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benımde ankarab tup bebek merkezı 3.gun transferi amam bırır ıkıncı bırıde ucuncu kalıte embrıyo 4 hucrelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?