Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol canım benim :) neler yiyosun?ben de ananas ve kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum.genelde transfer sonrası tutunmaya iyi geliyomuş :)

saol canım benim :) neler yiyosun?ben de ananas ve kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum.genelde transfer sonrası tutunmaya iyi geliyomuş :)

yiyin kızlar yiyin:)))) ben hergün 4 dilim ananas ile bir kivi yi blendırdan geçirip yedim:))) Bolca ceviz yedim, bi de kavrulmamış fındık:))

yiyin kızlar yiyin:)))) ben hergün 4 dilim ananas ile bir kivi yi blendırdan geçirip yedim:))) Bolca ceviz yedim, bi de kavrulmamış fındık:))

ananas ben de yedim ama günde 1 dilim doğru olan diye biliyorum fazlası da zarar demişlerdi o yüzden bir dilim yedim transferden 4-5gün sonrasına kadar ceviz ben de yedim

sevgili arkdaşlarım; geceyi nerdeyse uykusuz geçirip, sabah kan testimi verdim; öğlen saatlerinde öğrendikki maalesef olmadı. Bu topiğe uymadı ama negatif, listeye adımı yazdıramayacağım
1. kalite tek embriyo transferiydi, kanamam olmamıştı bir umut bekledim ama nasip değilmiş. Allahtan geçirdiğim 12 güne bakınca acaba yada keşke diyeceğim bir şey olmadı elimden geleni ben ve eşim yaptık. dondurulmuşlarımız var belki ikincide belki üçüncüde belki.. kimbilir.
Gösterdiğiniz tüm destek için teşekkürler kızlar, hamile arkadaşlarımın anneler gününü şimdiden kutlarım. Sevgiler.

ananas ben de yedim ama günde 1 dilim doğru olan diye biliyorum fazlası da zarar demişlerdi o yüzden bir dilim yedim transferden 4-5gün sonrasına kadar ceviz ben de yedim

:) Vallahi herkes birşey söylüyor... Ben de bir yerde okumuştum en az günde 4 dilim falan diye yazmışlardı CADIARZU ben ananası hiç sevmem bide:) onun için kivi ile blendır yaptım:) sonrasında bi de alışkanlık yaptı inanır mısınız, resmen canım istiyor şimdi:roflol:

canım yaa çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır var hem ne güzel dondurulmuşların da var rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor en kısa zamanda çok hayırlı kolay bir şekilde olsun inşallah. rabbim gönlüne göre versin iyi haberlerini bekliyoruz dualrımız seninle

evet canım herkes bişey söylüyor ben çok severim ananası tam benlik ferah ferah sulu sulu canım istedi :)

arkadaşım... Hayırlısı olsun.. Ne olur üzülme, umudunu kaybetme... Birgün elbette sen de başaracaksın... Allah bundan sonraki yolunda yardımcın olsun...

quality bu arada sen 6+3 haftalıksın doğuma 234 gün var benim daha 4+5 ama 233 gün çünkü tahmini doum gününü 13 gün önce yazdım içimden öyle geçti

quality bu arada sen 6+3 haftalıksın doğuma 234 gün var benim daha 4+5 ama 233 gün çünkü tahmini doum gününü 13 gün önce yazdım içimden öyle geçti

lülülülülülü zaten doktorlar asla zamanını beklemiyor ki:) erken alıyorlar. Benim doktorum inşallah herşey yolunda giderse, iki hafta erken alırız dedi:)) Öyle olunca bebişim aralık ortalarında doğacak:) anası gibi YAY burcu olacak kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…