benımde ankarab tup bebek merkezı 3.gun transferi amam bırır ıkıncı bırıde ucuncu kalıte embrıyo 4 hucrelı
dr cem bey canım senın transferın oldumu kalıtelerı nasıl
canım benim slm sonunda belli oldu trasferin hayılrı olsun şimdiden ben yatarak dinlenerek ilaç içerek geçiyor günlerim birde kendimi resmen besiye aldım:)) yok o faydalı yok bu faydalı birşeyler yiyerek geçiyor iş falan henüz yapmadım 2011 yılı anneler gününde umarım bizde o duyguyu yaşamış oluruz sevgiler...
saol canım benim :) neler yiyosun?ben de ananas ve kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum.genelde transfer sonrası tutunmaya iyi geliyomuş :)
yiyin kızlar yiyin:)))) ben hergün 4 dilim ananas ile bir kivi yi blendırdan geçirip yedim:))) Bolca ceviz yedim, bi de kavrulmamış fındık:))
ananas ben de yedim ama günde 1 dilim doğru olan diye biliyorum fazlası da zarar demişlerdi o yüzden bir dilim yedim transferden 4-5gün sonrasına kadar ceviz ben de yedim
sevgili arkdaşlarım; geceyi nerdeyse uykusuz geçirip, sabah kan testimi verdim; öğlen saatlerinde öğrendikki maalesef olmadı. Bu topiğe uymadı ama negatif, listeye adımı yazdıramayacağım
1. kalite tek embriyo transferiydi, kanamam olmamıştı bir umut bekledim ama nasip değilmiş. Allahtan geçirdiğim 12 güne bakınca acaba yada keşke diyeceğim bir şey olmadı elimden geleni ben ve eşim yaptık. dondurulmuşlarımız var belki ikincide belki üçüncüde belki.. kimbilir.
Gösterdiğiniz tüm destek için teşekkürler kızlar, hamile arkadaşlarımın anneler gününü şimdiden kutlarım. Sevgiler.
:) Vallahi herkes birşey söylüyor... Ben de bir yerde okumuştum en az günde 4 dilim falan diye yazmışlardı CADIARZU ben ananası hiç sevmem bide:) onun için kivi ile blendır yaptım:) sonrasında bi de alışkanlık yaptı inanır mısınız, resmen canım istiyor şimdi:roflol:
sevgili arkdaşlarım; geceyi nerdeyse uykusuz geçirip, sabah kan testimi verdim; öğlen saatlerinde öğrendikki maalesef olmadı. Bu topiğe uymadı ama negatif, listeye adımı yazdıramayacağım
1. kalite tek embriyo transferiydi, kanamam olmamıştı bir umut bekledim ama nasip değilmiş. Allahtan geçirdiğim 12 güne bakınca acaba yada keşke diyeceğim bir şey olmadı elimden geleni ben ve eşim yaptık. dondurulmuşlarımız var belki ikincide belki üçüncüde belki.. kimbilir.
Gösterdiğiniz tüm destek için teşekkürler kızlar, hamile arkadaşlarımın anneler gününü şimdiden kutlarım. Sevgiler.
evet canım herkes bişey söylüyor ben çok severim ananası tam benlik ferah ferah sulu sulu canım istedi :)
canım ç&d hamile
kız sakın evde yok deme, valla üzülürüm hamişsin, günaha girmeyelim:)
canım bılmıyorum daha yenı takıp edıyorum da bı de karıstırıyorum ıste:))))))))
quality bu arada sen 6+3 haftalıksın doğuma 234 gün var benim daha 4+5 ama 233 gün çünkü tahmini doum gününü 13 gün önce yazdım içimden öyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?