Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeydecim bende 2 senedır tsh hormonumu duzeltmek için bekliyorum tsh 7 lerdeydı tefor kullandım işe yaramadı 2 ay once medıcalpark endokrın bolumune gıttım eutrox 50 mg. basladık sımdı 1.68 cok ii dedi dr senınkı de duser inşallah maydonoz ve dere otun dan uzak dur senınkı kac cıktı tsh ilaç basladınmı

zubeydecım ben gonol-f baslamadım regl beklıyorum duzeltırmısın canım

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................regl bekliyor
16.kys.......................................... ? ................. . ??????*** ............... pregon kullanıyor
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................regl bekleniyor

canım benim 9.65 çıktı ben de guatr lailgili bi problem yoktu 2 ay önce testlerşm yapılmıştı anne ve babamda var ırsi oluyormu bilmem cumartesi doktora gideceğim bakalım canım

canım benim 9.65 çıktı ben de guatr lailgili bi problem yoktu 2 ay önce testlerşm yapılmıştı anne ve babamda var ırsi oluyormu bilmem cumartesi doktora gideceğim bakalım canım

zübeydecim baya bi yuksek çıkmış ihmal etme zaten sıtreslede baglantılı tsh .sende nodul var mı acaba.benım ailemde guatr var ama bendekı noduller normal bende kanda yuksek çıkıor

Selam canım,

benim 1 hafta içinde adet olmam lazım ama malun stres sıkıntı zamanlarda değişiklik olabiliyor.

benim yaşın 27 ilk denememi international hospital.de yaptırdım, sorun ise benim yumurtalarımın gelişmemesi bu tedavide de aynı sorun yaşanabilir doktor çok umutlu konuşmuyor ama naparsın ki umutsuz da yaşanmıyor bu arada eşimde de azo var:çok üzgünüm:

avrupa yakasında bakırköyde oturuyoruz canım,

birbirimizi takip edelim bilgilendirelim çok isterim.

sevgiler..

Arkadaşlar,

Bu arada benim size bir sorum var, şu an adet olmayı bekliyorum ve folik asit dışında bir şey kullanmıyorum adetin 3.günü yapılacak muayene ile kısa ya da uzun protokole karar verilecek,

Bu arada ne yiyip içsem ya da böyle şeylerin bir yararı olurmu?

İlk tedavimde çok cahildim de yönlendirebileceğiniz bi şey olursa noktası virgülüne uymaya hazırıma.s.

canım benım eşim de de azo vareyvahedigeldismilebendede 2 cm çikolata kıstı var ve ben gecen hafta ofıs hıs. oldum .stresten heralde bende adet olamıyorumakannehir

hale hanımda benım arkadaşım kaldı ve gecen hafta dogum yatptı o bana cok ii moral olduzemuszemus
inşallah meleklerimizi tez zamanda alırız kucaklarımıza.
ben artık ruyalarımda bıle bebişler goruyorum sen psıkolojık destek alacakmısın mutlaka hastanede gorusmek isterım canım haberlesırızvereliniortak:içelim:

canım bende folıkasıt kullanıyorum bıde regl gunu esıme ve bana antıbıyotık zıkrotek alın dedıler 2 tane varmıs içinde
ben ılaclarımı gonol-f ve dıgerlerını hastaneden almayı dusunuyorum sen nasıl almayı dusunuyosun dısarda sordum hastane 1000 tl lık bı indim yapıor

Hale hanımı çok araştırdım ama dediğim gibi bizim şansımız çok küçük ama hiç yok değil yazemuszemus

İlaçları hemşire ile görüştüm hastaneden indirimli alınıyormuş ilaç zamanı gelince hastaneden almayı düşünüyorum, geçen seferde international.dan almıştık.

bizim tedavi ertelenebilirde doktor acele etmeyeceğiz dedi.

hani bu tarçın bal çörek otu gibi şeyler yemek gerekiyor gibi şeylerde okumuştum onları yesek mi?ya da bu tedavinin hangi aşamasında yemek gerek?CADIARZU

kızlar merhaba herkese.benim de dün kontrolum vardı.22 martta başladım lucrine.doktor dün muayene etti ve 15 gün daha lucrine devam edelim dedi.tedavim böylece 1 ay daha uzamış oldu.herşeyin hayırlısı tabi.aranızda hiç bu kadar uzun süre kullanan oldu mu lucrini?

kızlar ben kacıom bıraz işlerim var halledım gorusuruz sıze ii sohbetler

evoevo, ben ilk tedavimde lucrin kullandım ama 2 hafta falan sürdü ama dr mutlaka sana özel bir tedavi uyguluyordur eminim, sabrın sonu selamet...

pany86 iş yerinde olduğum için şimdi çıkmam lazım, sohbetimize daha sonra kaldığımız yerden mutlaka devam edelima.s.

herkese sevgilerimi gönderiyorum...

günaydın topiğimizin güzel bayanları evet benim tedavi 1 ay ertelendi mayıs annesi olacağım tedavi nisan sonu başlar artık 18 inde tekrardan lucrin kullanacağım herşeyde bi hayır vardır ne diyelim

canım benimde ertelendi 1 ay şansa bak :)
ama ben lucrine devam edecekmişim 15 gün daha.

saol cigoducum aslında bu kadar uzun süreli lucrin kullanımına rastlamadığım için merak ettim açıkçası.hakkımızda hayırlısı olsun.sen de hoşgeldin bu arada :)

tatlım bende guatr çıktı lucrin bittikten sonra tekrar hormon tahlili istedi doktorum ve tsh yüksek çıktı durdurdu tedavi yi doktorum çünkü guatr gebelik şansını düşürüyormuş endokrin uzmanına yönlendirdi ayın 18 de tekrar lucrine başlayacağım tatlım

Hakkında hayırlısı olsun diyelim... Geç olsun da güç olmasın... Ben de akşam üzeri e2 sonucunu aldım. Gonal f dozunu düşürdülüler biraz.. 375 oluyordum, 300 e indi. E2 de 424 çıkmış.. Gayet iyi dedi doktorum.. Cunartesi günü tekrar gideceğim... hepimiz için en hayırlısı olsun arkadaşlar... Ben çok heyecan yaptım... İçim daralıyor vallahi:) Zor olacağını tahmin etmiştim bu sürecin ama bu kadar olacağını düşünmemiştim... Herşey yolunda giderse önümüzdeki hafta transferim olacak hayırlısı ile...

merhaba arkadaşlar:) nasılsınız bakalım ilk sayfaları okuyamadım pek ama.... bende regl olmayı bekliyorum tedavi olmak için 2. denemem olacak.

Canımcım, ben ilaçlara ek olarak incir kürü yaptım.. Hergün 7-8 tane kuru inciri yarım litre suda 5 dakika kaynattım.. sonra soğutup yarısını sabah yarısını akşam içtim.. yumurta gelişimine faydası oluyormuş.. Bi de soğan kürü var. Bir arkadaşta onu yapmış okumuştum burada bir yerlerde... Netten arama yaparsan bulursun

kafamçokkarıştı... uyuyamadım çünkü heyecan yapıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…