canım benim 9.65 çıktı ben de guatr lailgili bi problem yoktu 2 ay önce testlerşm yapılmıştı anne ve babamda var ırsi oluyormu bilmem cumartesi doktora gideceğim bakalım canım
merhaba cigdocum hoşgeldın canım aramıza ben bgun dr a gıdecektım ama malesef gıdemedım cunku dun regl oldum dr la konustum hastalıgım kesıldı dr sıkıntı dan olabılır sıkma canını dedı.hayırlısı beklıyoruz regl imieyvahedigeldismilecigdocum ben nur hanıma gıdıyorum.senın regl tarıhın ne zaman ben bu hafta gelıcem sen nerde oturuyorsun ben anadolu yakasındayım.yas kac.ilk denemenı nerede yaptırdın
quality sen neler yapıyosun sen nıye uyuyamadın canım
Selam canım,
benim 1 hafta içinde adet olmam lazım ama malun stres sıkıntı zamanlarda değişiklik olabiliyor.
benim yaşın 27 ilk denememi international hospital.de yaptırdım, sorun ise benim yumurtalarımın gelişmemesi bu tedavide de aynı sorun yaşanabilir doktor çok umutlu konuşmuyor ama naparsın ki umutsuz da yaşanmıyor bu arada eşimde de azo var:çok üzgünüm:
avrupa yakasında bakırköyde oturuyoruz canım,
birbirimizi takip edelim bilgilendirelim çok isterim.
sevgiler..
Arkadaşlar,
Bu arada benim size bir sorum var, şu an adet olmayı bekliyorum ve folik asit dışında bir şey kullanmıyorum adetin 3.günü yapılacak muayene ile kısa ya da uzun protokole karar verilecek,
Bu arada ne yiyip içsem ya da böyle şeylerin bir yararı olurmu?
İlk tedavimde çok cahildim de yönlendirebileceğiniz bi şey olursa noktası virgülüne uymaya hazırıma.s.
canım bende folıkasıt kullanıyorum bıde regl gunu esıme ve bana antıbıyotık zıkrotek alın dedıler 2 tane varmıs içinde
ben ılaclarımı gonol-f ve dıgerlerını hastaneden almayı dusunuyorum sen nasıl almayı dusunuyosun dısarda sordum hastane 1000 tl lık bı indim yapıor
günaydın topiğimizin güzel bayanları evet benim tedavi 1 ay ertelendi mayıs annesi olacağım tedavi nisan sonu başlar artık 18 inde tekrardan lucrin kullanacağım herşeyde bi hayır vardır ne diyelim
evoevo, ben ilk tedavimde lucrin kullandım ama 2 hafta falan sürdü ama dr mutlaka sana özel bir tedavi uyguluyordur eminim, sabrın sonu selamet...
pany86 iş yerinde olduğum için şimdi çıkmam lazım, sohbetimize daha sonra kaldığımız yerden mutlaka devam edelima.s.
herkese sevgilerimi gönderiyorum...
Arkadaşlar,
Bu arada benim size bir sorum var, şu an adet olmayı bekliyorum ve folik asit dışında bir şey kullanmıyorum adetin 3.günü yapılacak muayene ile kısa ya da uzun protokole karar verilecek,
Bu arada ne yiyip içsem ya da böyle şeylerin bir yararı olurmu?
İlk tedavimde çok cahildim de yönlendirebileceğiniz bi şey olursa noktası virgülüne uymaya hazırıma.s.
merhaba cigdocum hoşgeldın canım aramıza ben bgun dr a gıdecektım ama malesef gıdemedım cunku dun regl oldum dr la konustum hastalıgım kesıldı dr sıkıntı dan olabılır sıkma canını dedı.hayırlısı beklıyoruz regl imieyvahedigeldismilecigdocum ben nur hanıma gıdıyorum.senın regl tarıhın ne zaman ben bu hafta gelıcem sen nerde oturuyorsun ben anadolu yakasındayım.yas kac.ilk denemenı nerede yaptırdın
quality sen neler yapıyosun sen nıye uyuyamadın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?