Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım 5+1 oldum bugün haftaya kalp atışını duymak için gideceğim yarın da kendi doktoruma gidiyorum bakalım iyi haberlerle gelirim inşallah

hadi hayırlısı bakalım pıt pıt duy bakalım sesini o zaman insan daha çok anlar içindeki meleği heraldeee ayyy allahım bizlerede yaşatsınnn :)

özlemcim içimi rahatlattın bende benimkiler az büyüdü diye telaşlamıyodum benimde 15-17 arası geneldede

iyi nursencim sabırsızlıkla yarını bekliyorum bakalım ne durumdayım yumoşlarım nasılll sen nasılsın
valla benim yumoşlar rahatsızlık vermeye başladı rahat hareket edemiyorum içimde gülle varmış gibi hissediyorum ağrı yapıyo sabırsızlıkla perş.yi bekliyorum seninkilerde umarım iyidir canm

iyim güzelim bekliyoruz kurbanlıklar gibi toplama gününü senin nasıl gidiyor

bu hafta raporluyum guya dinlenecğim ama telaş var uyuyamıyorum ama çok şüğkür halimize sizlerin de iyi haberleirni bekliyoruz nezaman toplama olacak canım nasıl gidiyor tedavi sizde sorun neydi???

zeynep meraba canım öncelikle bebeğini hayırlısı ile sağlıklı bi şekil de kucağına alırsın inşallah benim 10 gün değeri 100 bugün baktırdığım 12. gün değerim 216 çıkttı sabah hocaya gittim kese için iki hafta sonra gel dedi sen ne zaman gitmiştin bana sanki biraz geç gibi geldi cevaplarsan sevinirim

canım senin de gözünaydın değerin de çok çok güzel 3. gün transferi mi 5. gün mü?? benim tüp bebek yapan doktorum da kese için testten sonra 12 gün sonra gel dedi ama biz tam 14 gün sonra ona gideceğiz ama ben dayanamayıp dün burda başka bir doktora gittim tam 5 haftalıktım dün karından keseyi gördük alttan baksak yolk da görünür ama bakmayalım dedi yarına asıl doktora randevu alamadım cumartesi artık tedavi yapan doktorum alttan da bakıyormuş o o zaman yine gideceğim senin kaçıncı gün bugün??

valla benim yumoşlar rahatsızlık vermeye başladı rahat hareket edemiyorum içimde gülle varmış gibi hissediyorum ağrı yapıyo sabırsızlıkla perş.yi bekliyorum seninkilerde umarım iyidir canm

canım ya bende de ateş basması var elim ayağım yanıyo ki ben kansızım normalde hep buz gibi olur eşim 2 gündür ateşin var senın deyip duruyo

bu hafta raporluyum guya dinlenecğim ama telaş var uyuyamıyorum ama çok şüğkür halimize sizlerin de iyi haberleirni bekliyoruz nezaman toplama olacak canım nasıl gidiyor tedavi sizde sorun neydi???
canım rahat ol bebişi strese sokma allahn izniyle hepsini atlatırsın önemli kısmını atlattın hamilesin artık benim toplamam perş.valla sorun neydi dersen uzun hikaye 5yıldır sebepsiz dendi sonra eşimde morfoloji %3 çıktı histeroskopi perde alımı 4aşılama derken
burda bulduk kendimizi inş. allah emeklerimiiz boşa çıkarmaz hepimizin

3 gün transferiydi canım değerlerin yükselmesi çok güzel ama kese ve kalp atışlar ını bekleyeceğiz bu sefer o yüzden kend,imi hala hamile hissedemiyorum içim kıpır kıpır ama inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi dünyaya getiririz

canım ya bende de ateş basması var elim ayağım yanıyo ki ben kansızım normalde hep buz gibi olur eşim 2 gündür ateşin var senın deyip duruyo
zübeydecim benim kullandığım iğnenin yan etkilerinde vardı ara ara banada ateş basıyodu ama kısa zamanlı uuzn sürmüyodu seninde öyle olabilir

canım ben de aynı durumdayım eşimin ailesine söylemedik bile zaten biz tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemedik insanlar bilince daha çok yıpranıyoruz çünkü. aşılamada öyle olduk herkese anlat anlat dur sorup duruyorlar ki onu da çok kişiye söylememiştik

kızlar benim de iğne zamanı ve yumurta toplandıktan sonra da transferden 3 4 gün sonrasına kadar ateşlendim aynı şekilde benim de elim ayağım buz gibidir aslında oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…