yoo ben bırakmadım ama :)
yoo ben bırakmadım ama :)
günaydın canım nasılsın senin kaçıncı günün bugun...
canım 5+1 oldum bugün haftaya kalp atışını duymak için gideceğim yarın da kendi doktoruma gidiyorum bakalım iyi haberlerle gelirim inşallah
hadi hayırlısı bakalım pıt pıt duy bakalım sesini o zaman insan daha çok anlar içindeki meleği heraldeee ayyy allahım bizlerede yaşatsınnn :)
kızlar günaydın nasıl keyiflerrrr
merhaba kizlar evoevo ve paradol Insallah hamile oldugunuz mujdesini verirsiniz bu beklemenin sonucunda.
carsamba toplamam var kizlar 13 yumos gorunuyor.catlatma ignemi yumoslar 15_17 mm arasindayken oldum, toplamaya kadar 2 mm kadar daha buyur dedi doktor, yukarda birileri sormus o yuzden yaziyorum bana da erken gb geldi ama 18e gelmeden yapiyorlar sanirim risk almamak icin. hayirlisi olsun.
nedimeden haberi olan var mi? ayseyi de gormuyor kizlar ne oldu size biraktiniz mi bizi(
iyim güzelim bekliyoruz kurbanlıklar gibi toplama gününü senin nasıl gidiyorsağol canım sen nasılsın
valla benim yumoşlar rahatsızlık vermeye başladı rahat hareket edemiyorum içimde gülle varmış gibi hissediyorum ağrı yapıyo sabırsızlıkla perş.yi bekliyorum seninkilerde umarım iyidir canmiyi nursencim sabırsızlıkla yarını bekliyorum bakalım ne durumdayım yumoşlarım nasılll sen nasılsın
iyim güzelim bekliyoruz kurbanlıklar gibi toplama gününü senin nasıl gidiyor
zeynep meraba canım öncelikle bebeğini hayırlısı ile sağlıklı bi şekil de kucağına alırsın inşallah benim 10 gün değeri 100 bugün baktırdığım 12. gün değerim 216 çıkttı sabah hocaya gittim kese için iki hafta sonra gel dedi sen ne zaman gitmiştin bana sanki biraz geç gibi geldi cevaplarsan sevinirim
valla benim yumoşlar rahatsızlık vermeye başladı rahat hareket edemiyorum içimde gülle varmış gibi hissediyorum ağrı yapıyo sabırsızlıkla perş.yi bekliyorum seninkilerde umarım iyidir canm
canım rahat ol bebişi strese sokma allahn izniyle hepsini atlatırsın önemli kısmını atlattın hamilesin artık benim toplamam perş.valla sorun neydi dersen uzun hikaye 5yıldır sebepsiz dendi sonra eşimde morfoloji %3 çıktı histeroskopi perde alımı 4aşılama derkenbu hafta raporluyum guya dinlenecğim ama telaş var uyuyamıyorum ama çok şüğkür halimize sizlerin de iyi haberleirni bekliyoruz nezaman toplama olacak canım nasıl gidiyor tedavi sizde sorun neydi???
zübeydecim benim kullandığım iğnenin yan etkilerinde vardı ara ara banada ateş basıyodu ama kısa zamanlı uuzn sürmüyodu seninde öyle olabilircanım ya bende de ateş basması var elim ayağım yanıyo ki ben kansızım normalde hep buz gibi olur eşim 2 gündür ateşin var senın deyip duruyo
3 gün transferiydi canım değerlerin yükselmesi çok güzel ama kese ve kalp atışlar ını bekleyeceğiz bu sefer o yüzden kend,imi hala hamile hissedemiyorum içim kıpır kıpır ama inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi dünyaya getiririz
canım ya bende de ateş basması var elim ayağım yanıyo ki ben kansızım normalde hep buz gibi olur eşim 2 gündür ateşin var senın deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?