özlemcim yumurtlama ilacımın sonuncusunu dün oldum bugünde son lucrini olucam bu gecede 11de çatlatmayı olucam ve perş. sabahı toplanıcak benim 10ad. yumoşum var en büyüğü 18mm diğerleri 10-15-17 civarınursencim senin simdi 15 17iymis ya ne zaman catlatma ignesini olucaksin ben dun gece oldum acikcasi bana da erken geldi niye beklemedi diye ama salak gb catlatma ignesinden sonra aklima dustu:))
gerci bendekiler 17 agirliktaymis ama aklimda soru isareti var
canım yumurta sayın gayet güzel umarım hepsi 1. kalite olur daha da önemlisi annesine sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz sonra da sağlıcakla anne kucağına oturur :)
canım 5+1 oldum bugün haftaya kalp atışını duymak için gideceğim yarın da kendi doktoruma gidiyorum bakalım iyi haberlerle gelirim inşallah
hç kimse umrumda değil gerçekten bizim yaşadığımız sıkıntıları onlar yaşamadı allahtan benim ailem destek oldular bana o kadar mutluyum ki çalıştığım hastanede tanıdığım herkes biliyo onlarda benim kadar sevindiler bilemiyorum ya çok güzel bi duygu çünkü 4 yıldır uğraşıyorduk rabbim kısmet etti binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
sagol canim.
hatirliyormusun catlatma igneni oldugun gun kac mmdi yumoslarin?
pitpitlarini duyacaksin hic korkma bebisin icin umutlu ve sakin bekle; her sey guzel olucak Allah'in izniyle
semaas hayirli olsun Allag saglicakla kucagina alacagin gunleri de gostersin
arkadaslarin catlatma ignenizi yumoslariniz kac mmken oldunuz geneli kacti?
kalinligim 9 mm.
zeynepcim senin doktr da cok cesurmus 20den sonra catlatmayi olursan toplamadan once kendi kendine catlama riski oluyor:) ama sayin makul diye beklemis belliki. bende goze alamaz di onu. biliyorsunuz yumurtari miz onceden catlarsa ve yumurta sayimiz ondan fazla olursa hayatimiz riske giriyor Allah korusun.
özlem benim en büyüğü 18 geneli 12-15 gibi hatırlıyorum yaa ben orda heyecendan hiç bişeyi aklımda tutamıyorum aptala dönüyorum ama çıkışta hemşireye dedimki bi problemmi var benimkiler niye böyle gelişmedi küçük kaldı dedim oda yoo olması gerekitği zamanda olması gereken büyüklükteler dedi bilmem artık CADIARZUnursencim en buyugunden ziyade hatirliyormusun geneli kac mm cunku burda amac arkadan gelenlerin yeterli buyukluge erismesi mesala sende 15 mm agirlikyliysa, bir gundaha olursun ama sende 17 mmler agirlikliysa bana remen erken yaptirdi bu adam igneyi(( isin ilginci bana asilamada da erken yaptirmisti 16 mle asilamai yapti!!! hep bundan korkuyordum acaba korktugum basima mi geldi ne!! tup bebegi yapicak doktorum farkli yarin toplamada kendisine soracagim bu doktor fogru olani mi yapti? gerci artik cok gec:))
özlem benim en büyüğü 18 geneli 12-15 gibi hatırlıyorum yaa ben orda heyecendan hiç bişeyi aklımda tutamıyorum aptala dönüyorum ama çıkışta hemşireye dedimki bi problemmi var benimkiler niye böyle gelişmedi küçük kaldı dedim oda yoo olması gerekitği zamanda olması gereken büyüklükteler dedi bilmem artık CADIARZU
tabii muhtemelen doktorumun bir bildigi vardi, franzcam az cok konusamadim esim dediki geneli 17 mmmis bir de kan testi gosteriyormus dogru zamani sagolsun benim doktor cok sevdi kan testini her Allahin gunu kan verdim delik desik kolum( hayirlisi en az iki mm de toplamaya kadar buyurmus ne diyeyim zaten artik cok gec (
kzlarrr merhaba hepinize doktordan geldim şimdi perşembe transferim var rabbimin izniyle doktor emriyoların 8 tane ve hepside çok iyi kalitedeler dedi 5 gün tranferi olacak
kzlarrr merhaba hepinize doktordan geldim şimdi perşembe transferim var rabbimin izniyle doktor emriyoların 8 tane ve hepside çok iyi kalitedeler dedi 5 gün tranferi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?