Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nursencim senin simdi 15 17iymis ya ne zaman catlatma ignesini olucaksin ben dun gece oldum acikcasi bana da erken geldi niye beklemedi diye ama salak gb catlatma ignesinden sonra aklima dustu:))
gerci bendekiler 17 agirliktaymis ama aklimda soru isareti var

hç kimse umrumda değil gerçekten bizim yaşadığımız sıkıntıları onlar yaşamadı allahtan benim ailem destek oldular bana o kadar mutluyum ki çalıştığım hastanede tanıdığım herkes biliyo onlarda benim kadar sevindiler bilemiyorum ya çok güzel bi duygu çünkü 4 yıldır uğraşıyorduk rabbim kısmet etti binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

özlemcim yumurtlama ilacımın sonuncusunu dün oldum bugünde son lucrini olucam bu gecede 11de çatlatmayı olucam ve perş. sabahı toplanıcak benim 10ad. yumoşum var en büyüğü 18mm diğerleri 10-15-17 civarı

canım yumurta sayın gayet güzel umarım hepsi 1. kalite olur daha da önemlisi annesine sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz sonra da sağlıcakla anne kucağına oturur :)

canım 5+1 oldum bugün haftaya kalp atışını duymak için gideceğim yarın da kendi doktoruma gidiyorum bakalım iyi haberlerle gelirim inşallah

sagol canim.
hatirliyormusun catlatma igneni oldugun gun kac mmdi yumoslarin?
pitpitlarini duyacaksin hic korkma bebisin icin umutlu ve sakin bekle; her sey guzel olucak Allah'in izniyle

inşallah canım. herkesin destek olması da çok çok güzel. rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

nursencim en buyugunden ziyade hatirliyormusun geneli kac mm cunku burda amac arkadan gelenlerin yeterli buyukluge erismesi mesala sende 15 mm agirlikyliysa, bir gundaha olursun ama sende 17 mmler agirlikliysa bana remen erken yaptirdi bu adam igneyi(( isin ilginci bana asilamada da erken yaptirmisti 16 mle asilamai yapti!!! hep bundan korkuyordum acaba korktugum basima mi geldi ne!! tup bebegi yapicak doktorum farkli yarin toplamada kendisine soracagim bu doktor fogru olani mi yapti? gerci artik cok gec:))

semaas hayirli olsun Allag saglicakla kucagina alacagin gunleri de gostersin
arkadaslarin catlatma ignenizi yumoslariniz kac mmken oldunuz geneli kacti?

sagol canim.
hatirliyormusun catlatma igneni oldugun gun kac mmdi yumoslarin?
pitpitlarini duyacaksin hic korkma bebisin icin umutlu ve sakin bekle; her sey guzel olucak Allah'in izniyle

canım benim zaten ilk 7 yumurta denildi toplanınca 6 çıktı. iğneden önce 2si 21 23 mmdi yani 20 mmden fazlaydı diğerleri 15-20 mm arası. bu arada rahim kalınlığınıza da kesin baktırın bence o çok önemli benim tedavide duyduğum kendi adıma söylüyeyim yumrta sayıma rağmen 6sının da yani yüzde yüz olgun kaliteli yumurta olması bir de rahim kalınlığıydı. doktorun bastırarak olumlu söylediği tek onu duydum rahim kendini çok güzel hazırlamış kalınlığı 3 çizgi demişti sonradan araştırdım 3 çizgi 8-10mm arası demkmiş

semaas hayirli olsun Allag saglicakla kucagina alacagin gunleri de gostersin
arkadaslarin catlatma ignenizi yumoslariniz kac mmken oldunuz geneli kacti?

canım çok teşekkür ediyorum rabbim inşallah hepinize kısmet eder dualarım sizinle benim yumurtalarım 19 mm felandı galiba

özlemcim benim arkadaşım ilk bebek düşündükleri ay doktora gitmişlerdi sonra kontrolden sonra hemen bu ay düşünelim demişler o ay hamile kaldı. doktora tekrar gidince doktor sen nasıl kaldın demiş tek yumurtan vardı ve ovulasyona yakın bir zamnda bile 5mmdi çok şaşırdım demiş yani olacak olduktan sonra. 15mm üstü gayet iyi zaten için ferah tut

kalinligim 9 mm.
zeynepcim senin doktr da cok cesurmus 20den sonra catlatmayi olursan toplamadan once kendi kendine catlama riski oluyor:) ama sayin makul diye beklemis belliki. bende goze alamaz di onu. biliyorsunuz yumurtari miz onceden catlarsa ve yumurta sayimiz ondan fazla olursa hayatimiz riske giriyor Allah korusun.

aslında doktorum çok iyi biri ama neden acaba beklemiş :) bu arada rahim kalınlığın süper bu ay hamile olacaksın inşallah canım

özlem benim en büyüğü 18 geneli 12-15 gibi hatırlıyorum yaa ben orda heyecendan hiç bişeyi aklımda tutamıyorum aptala dönüyorum ama çıkışta hemşireye dedimki bi problemmi var benimkiler niye böyle gelişmedi küçük kaldı dedim oda yoo olması gerekitği zamanda olması gereken büyüklükteler dedi bilmem artık CADIARZU

tabii muhtemelen doktorumun bir bildigi vardi, franzcam az cok konusamadim esim dediki geneli 17 mmmis bir de kan testi gosteriyormus dogru zamani sagolsun benim doktor cok sevdi kan testini her Allahin gunu kan verdim delik desik kolum( hayirlisi en az iki mm de toplamaya kadar buyurmus ne diyeyim zaten artik cok gec(

canim simdi kontrolden sonra bir igne daha oldun ya iki gunde en az 3 mm buyor 15lerin olucak 18 tam kivaminda yani, aslinda senin doktorla benim doktor tam ayni zamanda catlatmayi oluyor. ben 17de oldum sen 18 mmde olucaksin.
zeynepcim doktoruna laf soylemedim sakin yanlis anlama biz kabaca bakiyoruz onlar bir suru degerle karar veriyorlar, ozellikle kan testinde e2 soyluyormus "tamam yetti gari hormon yukleme bana daha fazla" diye, doktorum espriyle bunu anlatmisti:)))

kzlarrr merhaba hepinize doktordan geldim şimdi perşembe transferim var rabbimin izniyle doktor emriyoların 8 tane ve hepside çok iyi kalitedeler dedi 5 gün tranferi olacak

canım benim toplamaya kadar olacak değerleri de4 söylemiş olabilir doktor değerlere eşim benden çok dikkat ediyordu. :) bu arada ben de çok kan testi yaptırdım ve benim damarımı bulamıyorlar toplama sırasında serumu takmak için bile anestezyen dediki bebeklere taktığım uçtan taktım yine de zor dedi her yerim mosmor oldu yani bana zulüm kan aldırmak

kzlarrr merhaba hepinize doktordan geldim şimdi perşembe transferim var rabbimin izniyle doktor emriyoların 8 tane ve hepside çok iyi kalitedeler dedi 5 gün tranferi olacak

süppperrrr canım inşallah transferin de iyi geçer 1o gün sonra da iyi haber alırsın:sm_cool:

oy Masallah hayirli olsun, hafta sonu Insallah transferim olursa beraber bekleyecgiz:))
zeynepcim benimde kolum hic hos durumda degil ama cok sukur kol hasariyla kapatirim insallah cunku gobek ve bacakta hic morluk olmadi cok sukur.
hamilesin ya Masallah, her seye deger degil mi, yeterki biz de hamile kalaim saglikli bir gebelige:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…