Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aslında kafayada çokmu ne takıyoruz dr lara biraz bıraksak ben çok huysuzum bu konularda kullandığım her ilacın prospektüsünü ezberleyene kadar okuyorum yorumları vs. delimiyim ne :uhm:

bu arada kizlar bana yarin lokal anestezi olucak doktor bir de beni rahatlaticak bir fitil ve hap verdi lokalden cok korkuyorum diye( inanin odum patliyor uyusturak icin iceri yapicaklari igneden((

dularım sizinle inanın hiç negatif haberiniz olmasın çünküğ neler çektiğimizi bizden başka kimsler bilemez .hiiç düşünmeden bebeklerini kucaklarına alanlar bu çileleri hayal bile edemezler.neyseki şükretmeyi sabretmeyi öğreniyoruz.rabbim yüzümüzü güldürsün bu son çilemiz olsun bebeğimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım

aslında kafayada çokmu ne takıyoruz dr lara biraz bıraksak ben çok huysuzum bu konularda kullandığım her ilacın prospektüsünü ezberleyene kadar okuyorum yorumları vs. delimiyim ne :uhm:

tabii canim sen rahat olur doktorlarimiz biliyor en dogrusunu ben aslinda cok rahattim gittigimde mmlerini bile sormuyordum ama dun sonradan aklima geldi bana 16mmde asilama yapmisti ve kendisi de bu degerle oluyor ama bir gun daha beklesek daha iyi demisti, ordan guvenim biraz kirilinca 17mmi ondan taktim.

zeynepcim sorma lokal cunku geneli istemiyor tup bebekcim genl sonrasi cok gaz sancisi oluyor kadinlarin tutunmaya iyi degil gaz dedi, burda en gec ucuncu gun oldugu icin transfer sizin kadar vaktimiz olmuyor gazdan kurtulmaya:)) zaten cok cok da pahali genel anestezi 1000 euro fazladan istiyor doktor istese bile yaptiramazdim

off ya ne kadar pahalıymış öle insaf yani....orda zaten sistem bi entersan burdaki gibi hayır ben böle yaptırıcam havaları çok yemiyo doktor ne derse o neyse cnm sonuçta uyuşucak ve hiçbişey hissetmiceksin hem doktorun haklı özlemcim ben 5 gün gaz sancısı çektim

gizemlicim nasilsiniz:))
cektirdim tatlim rahim filmi. aslinda canim istesen yapiyorlar ve diger merkezler oyle pahali degil, benim erkez pahali sadece ben zaten maddi acidan yaptiramam diye doktorun gaz konusunda dediklerini kabul ettiim:)) ucuz olsa dinlemezdim asla:))
haa gizemlicim hani konusuyorduk uc gun bes gun transferini sonunda doktorla ayrintili konustum ucuncu gun dondurulan elbroyolarin cozulmede sansi cok cok daha yuksek besinci gune gore o yuzden ucuncu gun donduruyorlar diye transfer ucuncu gunus burda. doktor besinci gun transferiyle sansin ariyor ama dondurmayla da toplamda sansin besinci gune gore sanstan daha yuksek diye biz ucuncu gun arti dondurma yapiyoruz dedi ondanmis tum derdi uc uc diye tutturmasi:))

iyiyim küçük anne yumoş büyütüyorummmm sen ve bebiş ne yapıyo

büyüsün büyüsün yumoşlar ay bi ara hiç başlayamayacaksın sanıyodum ii oldu

bende napiim biraz mide bulantısıb biraz halsizlik öle geçinip gidiyorum allahıma şükürler olsun e nası peki yumoşların durumu hangi ilacı kullanıyosun kaç mg

ay kizlar cok karisik anlatmisim bu konu cok konusuluyor hepimiz erak ediyoruz diye ayrintili yazayim dedim simdi.
ucuncu gun transferiyle besinci gun transferi arasindaki arastirmalarda fark yuzde birle iki arasinda degisiyormus genelde yani. bazi ciftlerde fazla da aratabilirmis o embro durumuna gore degisirmis.
dondurma yapilcaksa eger ucuncu gun yapilmasiyla besinci gun dondurulmasi arasindaki sans farki ise yuzde 15lere variyormus yani dondurma ucuncu gun yapilmaliymis.
yeterli embro varsa kadin bir kez hormon alip dondurulmuslarla da toplamda uc dort kez deneme yapinca bunun sonuncda hamilelik yuzde altmislara varan bir sansmis. o yuzden doktor diyorki egerki dondurma yaptiracaksiniz toplam denemelerde sansiniz cok yuksek olacagi icin ucuncu gun transferi olmali.
tum bunlara karar verilirken tabii iyi kalitede bol embro varsa gb bircok etken dusunuluyormus ve buna asil karar veren de embroyologlarmis tup bebekci aslinda embroyologun dedigini yapar genelde dedi.

heh şimdi anladım özlem bu işin amacını onu bende biliyodum....bak şimdi hsgde de bi iğne yapıolarya içeriye onun gibi canı yancak o kadar sakın olumsuz olma olurmu tatlım yarın kaçtaydı toplama işlemi

purogon 375 kullanıyorum tatlım yarın kontrol var bakalım sen çalışıyormusun gizemcim evdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…