aslında kafayada çokmu ne takıyoruz dr lara biraz bıraksak ben çok huysuzum bu konularda kullandığım her ilacın prospektüsünü ezberleyene kadar okuyorum yorumları vs. delimiyim ne :uhm:canim simdi kontrolden sonra bir igne daha oldun ya iki gunde en az 3 mm buyor 15lerin olucak 18 tam kivaminda yani, aslinda senin doktorla benim doktor tam ayni zamanda catlatmayi oluyor. ben 17de oldum sen 18 mmde olucaksin.
zeynepcim doktoruna laf soylemedim sakin yanlis anlama biz kabaca bakiyoruz onlar bir suru degerle karar veriyorlar, ozellikle kan testinde e2 soyluyormus "tamam yetti gari hormon yukleme bana daha fazla" diye, doktorum espriyle bunu anlatmisti:)))
oy Masallah hayirli olsun, hafta sonu Insallah transferim olursa beraber bekleyecgiz:))
zeynepcim benimde kolum hic hos durumda degil ama cok sukur kol hasariyla kapatirim insallah cunku gobek ve bacakta hic morluk olmadi cok sukur.
hamilesin ya Masallah, her seye deger degil mi, yeterki biz de hamile kalaim saglikli bir gebelige:))
maşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz .kzlarrr merhaba hepinize doktordan geldim şimdi perşembe transferim var rabbimin izniyle doktor emriyoların 8 tane ve hepside çok iyi kalitedeler dedi 5 gün tranferi olacak
bu arada kizlar bana yarin lokal anestezi olucak doktor bir de beni rahatlaticak bir fitil ve hap verdi lokalden cok korkuyorum diye( inanin odum patliyor uyusturak icin iceri yapicaklari igneden ((
aslında kafayada çokmu ne takıyoruz dr lara biraz bıraksak ben çok huysuzum bu konularda kullandığım her ilacın prospektüsünü ezberleyene kadar okuyorum yorumları vs. delimiyim ne :uhm:
zeynepcim sorma lokal cunku geneli istemiyor tup bebekcim genl sonrasi cok gaz sancisi oluyor kadinlarin tutunmaya iyi degil gaz dedi, burda en gec ucuncu gun oldugu icin transfer sizin kadar vaktimiz olmuyor gazdan kurtulmaya:)) zaten cok cok da pahali genel anestezi 1000 euro fazladan istiyor doktor istese bile yaptiramazdim
bu arada kizlar bana yarin lokal anestezi olucak doktor bir de beni rahatlaticak bir fitil ve hap verdi lokalden cok korkuyorum diye( inanin odum patliyor uyusturak icin iceri yapicaklari igneden ((
iyi tatlım sen
zübeydecim nasılsın cicim:uhm:
iyiyim küçük anne yumoş büyütüyorummmm sen ve bebiş ne yapıyo
gizemlicim nasilsiniz:))
cektirdim tatlim rahim filmi. aslinda canim istesen yapiyorlar ve diger merkezler oyle pahali degil, benim erkez pahali sadece ben zaten maddi acidan yaptiramam diye doktorun gaz konusunda dediklerini kabul ettiim:)) ucuz olsa dinlemezdim asla:))
haa gizemlicim hani konusuyorduk uc gun bes gun transferini sonunda doktorla ayrintili konustum ucuncu gun dondurulan elbroyolarin cozulmede sansi cok cok daha yuksek besinci gune gore o yuzden ucuncu gun donduruyorlar diye transfer ucuncu gunus burda. doktor besinci gun transferiyle sansin ariyor ama dondurmayla da toplamda sansin besinci gune gore sanstan daha yuksek diye biz ucuncu gun arti dondurma yapiyoruz dedi ondanmis tum derdi uc uc diye tutturmasi:))
büyüsün büyüsün yumoşlar ay bi ara hiç başlayamayacaksın sanıyodum ii oldu
bende napiim biraz mide bulantısıb biraz halsizlik öle geçinip gidiyorum allahıma şükürler olsun e nası peki yumoşların durumu hangi ilacı kullanıyosun kaç mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?