purogon 375 kullanıyorum tatlım yarın kontrol var bakalım sen çalışıyormusun gizemcim evdemisin
kizlar arkadan gelen 10,11 mm civari nerdeyse sekiz yumurta var onlar ne olucak sonra? nasil yok olucak tutmazsa regleyle diyelim ama hamile kalirsam ne oluyor onlara sizde de var miydi?
cigdocum sendekiler olgun cikmadiysa bendekiler hic cikmaz( cunku 17 mmde vuruldum ignemi 19 bile degil.
ama benim bildigim 18 mm ken vurulmali zaten cunku dogal ovulasyonda yumurtalar 18 ve 22 mm arasiyken catlar eger 18_19un gecmesini beklerse doktor ovulasyon kendiliginden baslayabilir ama egerki senin ornegindeki bir genellemeyse benim sansim hic yok doktorum da dunyadaki en beceriksiz doktor demektir((
walla olur mu olur cunku benim tup bebegi yapan farkli yumurtalari gelistirilen farkli doktor neyse artik cok gec igneyi olduk:))
ya kızlar bişey sorucam testler çok farklı çıkıyo sonuçlar kimisinde daha silik kimisinde daha belirgin dün yaptığımda daha belirgindi akşam bugün yaptığım daha silik gün geçtikçe daha çok koyulaşması gerekmez mi yda test mi farklı oluyo korkuyorum
ya kızlar bişey sorucam testler çok farklı çıkıyo sonuçlar kimisinde daha silik kimisinde daha belirgin dün yaptığımda daha belirgindi akşam bugün yaptığım daha silik gün geçtikçe daha çok koyulaşması gerekmez mi yda test mi farklı oluyo korkuyorum
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .purogon kullanıyo yumoş büyütüyo :)
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................YUMOŞ BÜYÜTÜYO
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .YUMOŞ BÜYÜTÜYO
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......lucrin kullanıyo
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............19 MAYIS SONUÇ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
HAMİLELER
.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
çok sevindim tatlımmm hadi hayırlısı bakalımkızlar bende doktora gittim. haziranda tekrar tedaviye başlayalım bu ay dinlen dedi. kısmetse haziranda tekrar başlıyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?