Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemlicim filme iceri igne hatirlamiyorum farkli mi sana yapilan acaba? walla igneden cok korkuyorum gizemlicim ya asiri refleks verirsem igne feci batarsa falan(
yaa bu lokal anestezi stresi cekilmiyor kizlar sakin yaptirmayin(

kizlar arkadan gelen 10,11 mm civari nerdeyse sekiz yumurta var onlar ne olucak sonra? nasil yok olucak tutmazsa regleyle diyelim ama hamile kalirsam ne oluyor onlara sizde de var miydi?

özlem, zübeyde, nursen yumoşlarınız bol ve kaliteli olsun inşallah, Allah yardımcınız olsun.

Özlem bu arada benimde ilk denememde 17-19 mm arası çatlatma iğnem vuruldu, 14 yumoş toplandı ancak kalite problemi yaşadık, yani hiç biri olgun çıkmadı, labaratuvar ortamında olgunlaştırıldı 5 tanesi ama sonuç maalesef negatif:1no2:

önemli olan kalitesi, verecek olan Allahım veriyor..

Bende dün akşam ilk lucrin.imi vurdum, hayırlısı bakalım, çok heyecanlıyım:Saruboceq:

cigdocum sendekiler olgun cikmadiysa bendekiler hic cikmaz( cunku 17 mmde vuruldum ignemi 19 bile degil.
ama benim bildigim 18 mm ken vurulmali zaten cunku dogal ovulasyonda yumurtalar 18 ve 22 mm arasiyken catlar eger 18_19un gecmesini beklerse doktor ovulasyon kendiliginden baslayabilir ama egerki senin ornegindeki bir genellemeyse benim sansim hic yok doktorum da dunyadaki en beceriksiz doktor demektir((
walla olur mu olur cunku benim tup bebegi yapan farkli yumurtalari gelistirilen farkli doktor neyse artik cok gec igneyi olduk:))

kizlar arkadan gelen 10,11 mm civari nerdeyse sekiz yumurta var onlar ne olucak sonra? nasil yok olucak tutmazsa regleyle diyelim ama hamile kalirsam ne oluyor onlara sizde de var miydi?

tutmasza reglyde hamile kalırsnada bende olduğu gibi zmanla atılıcak mesela benimki o kadar tombul ki rahmimi itmiş sola doğru edepsiz ama gidiyo zamanla korkma sen

kızlar burdan kalktım ayy dedim olumsuz şeyler okudum başka topiklerde gezinmiştim rahatlıyayım tv izliyeyim dedim tvde bir açtım tüp bebek faln diyolar dinliyeyim dedim sonra kanserli hastalardan rahim azğı kanserlerinden hemen kapattım ayyy dedim kabus gibi tvde de bişi yok kitap okumaktan da sıkıldım zaten kilo da almışım pasta faln yapacaktım vazgeçtim :):)

ya kızlar bişey sorucam testler çok farklı çıkıyo sonuçlar kimisinde daha silik kimisinde daha belirgin dün yaptığımda daha belirgindi akşam bugün yaptığım daha silik gün geçtikçe daha çok koyulaşması gerekmez mi yda test mi farklı oluyo korkuyorum

günaydın kızlar nasılsınız... zeynepcim keseyi görmüşsün maşallah darısı bizlerin başına benimde bugün 4 hafta bitiyor dün drumla konuştum 8 gün sonra gelin bakalım keseye dedi..heyecanla bekliyoruz bakalım...

Canım benim benim sorunum asla genelleştirilebilecek bir sorun değil, çünkü bunun 2 açıklaması varmış; her şey çok güzel rahim kalınlığı, yumoş sayısı, yaş(27) vs gibi ama toplanınca olgun olmaması için ya genetik bir sorun ya da sadece o aya özel bir sorun olmalıyımış ve benimki büyük ihtimalle genetik ve çözümü henüz maalesef yok:gitme:

Ama tabi bunuda 2.deneyi yapmadan bilemiyoruz,farklı doktor ilaçlar ve sıkı takiple nisan ayında başlattı ancak yumoşlarım birbirine senkron gitmediğinden (yani kimi 18 mm kimisi8-9 gibi) tedaviyi iptal etti ve dünü uzun protokol ile yeniden başladık Allahımın izniyle.

Sen sakın benim durumumdan pay çıkarma tatlım benim ki çok ama çok nadir gözüken bir durummafoldumben

Ama yine de umudumu kaybetmiyorum sen de öle yap canım arkadaşım..

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .purogon kullanıyo yumoş büyütüyo :)
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................YUMOŞ BÜYÜTÜYO
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .YUMOŞ BÜYÜTÜYO
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ

19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......lucrin kullanıyo
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............19 MAYIS SONUÇ

23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......15 MAYISSSSSSSSS
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI

36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37,azra_azra..............................2.deneme....................yurtdışı.....................................20 MAYIS SONUÇ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
cigdocum walla yuregime indiriyordun sandimki erken yapildi diye ignen oyle sonuc alindi.
canim belki o aya ozeldi bence genetik diye hemen en kotusune bakma, bir de kolay bir tedavi degil vucut o ay kotu etkilenmis olabilir. doktorum hepsi genelde ayni boyutta olsun diye bana son prugeno kadar decapeptyl yaptirtti yani lucrinle ayni. geneli 17 mdi 15 olanlarda varmis ama ona ragmen arkadan gelen bircok 10,12 mim oldu, oluyor yani yine de yeterki yeterli sayida homojen boyutta olsun. gonlunu ferah tut.
bu arada bence benim doktor risk almak istemedi birgun daha beklemeliydi cunku formda kimse bana da 17 mmde yapildi demedi( esim sormus dun 20 mm civari olmasi gerekmez miydi diye, doktor su an yumurtalar yan yana birbirine baski yapiyior tam boyutu gormemiz mumkun degil en az 17 diye goruyoruz demis, umarim dogrudur(

cok sivi almis olmanlar iligilidir sivi degeri seyreltir idrarinda ya da farkli test kullandiysan ondan da olabilir. silikse sen korkma Insallah oldu bu is hihoyyyt

korkma canım 2. çizgi olduktan sonra rahat ol neden kan testi yapmıyorsun

Zübeydecim güncel liste harika anında benim durumumu da düzeltmişsin ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan

Hepimizin yanına cüvcüv yazacağın günlerde gelir inşallah..

Kızlar şimdilik çıkıyorum, işten ayrıldım ya son maaşımı almaya gidicem, bi de 6 yıllık arkadaşlar 6 yıldırı vakit geçirdiğim bir yer orası hem gitmek istiyorum hem gitmek istemiyorum:1no2:

Hayırlısı artık, özlem gelinceye kadar yumoşlarınla konuş da rahatla biraz cnmkaydirigubbakcemile3

bide listeye ekleyiverin loo :hulya: benimmed 2.denemem dondurulmuslarla,isvicrede yaptirdim.ilki basarisiz.kan tahlili mayis 20. bakalim nasrattin hocanin golu yogurt olacakmi hihoyyyt

kızlar bende doktora gittim. haziranda tekrar tedaviye başlayalım bu ay dinlen dedi. kısmetse haziranda tekrar başlıyorum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…