Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Als canım benım de negatıf olsaydı ben de Öyle dÜŞÜnyordum hemen baŞlamayı bu defa olucak ınŞallah ıyı haberlerını beklıyoruz canım benım

zübeyde test günü ayın 15 inde.Sıvı almakla alakalı olabileceğini düşünmemiştim canım ama testleri de farklı kullandım dediğin gibi olabilir tatlım kızlar hepimiz hayırlı sonuç alırız inşallah herkese bol yumuşlar hayırlı sonuçlar almak dileğiyle inşalla

kızlaaar az önce embiriyolog aradı 31 yumurtadan 24 tanesi olgun çıkmış 21 tanesi de döllenmiş yumurtaların durumu gayet iyi dediler fakaaaaaaaaat doktorum yumurta sayım fazla diye vücut su toplayabilir dedi ve bir ay erteleri yumoşlarımı donduracaklar haziranda transferi yapacaklar doktor sakın moralini bozma şansını düşürmüş olmuyoruz işi garantiye almış oluyoruz vucudun su toplarsa embiriyoyu tutmaz bakalım her işte bir hayır vardır bi bakıma yumurtalarımın durumuna seviniyorum ama ertelenmesi ne üzüldüm çünki kendimi hazırlamıştım hakkımızda hayırlısı.

zeynepelacım, yarına tekrar kan istedi doktor.pazartesi 1288 cıkmıstı ya.ama 646 iken 5 gun sonra anca 1288 olabldigi icin dıs gebelikten supheleniyorlar.halbuki hicbir belirtim yok dıs gebelige dair.bakalım yarın sabah tekrar betahcg yaptırıp ona gore keseyi gormeye gidecegiz ama umudum kalmadı acıkcası .kadın dogumcu cok arkadasım var.bircogu olumlu karsılamadı degerimdeki artısın azlıgını.hayırlısı dua edin lutfen.senin durumun ne cnm siteye yeni uye oldugum icin bilmiyorum.ilk tup bebek denemen mi?bebiş var mı? ben 32 yasındayım ilk tup bebek denememizdi.

yaa süpersiniz kızlar nazar değmesin bu ne yaa nasıl yumurtluyorsunuz :)lmaz:aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
klava: benim sadece 6 tanecikti :) canım çok çok sevindim senin için hayırlı olan bir dahaki aysa o zaman olur bak yumurtalar süper hem döllenmiş bir sürü nerdeyse bir viyol var önemli olan sen sağlıklı ol ki bebişin anneciğine sarılsın:1hug:

30 temmuz,yumurtlaman cok guzel bence gozun aydın .benım sadece 5 yumurtam olusmustu.bence doktorlar ne oneriyorsa onu yap ki kafan rahat etsin.gelecek aya vucudun da toplamıs olarak baslamıs olursun transfere, cok daha iyi olur.Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

canım inşallah dış gebelik olmaz dualarım senle. bakalım yarın testini yaptır ona göre doktorun doğrusunu bilir inşallah. ben 27 yaşındayım 3 aşılamam negatifti. 3.5 yıllık evliyiz 2 yıldır olmuyordu bu ilk tüp bebek denememdi yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edildi o da 3. gün transferi 8 hücreli 2. kalite ama çok şükür 5. haftamdayım ama sıkıntılarım var işte korkuyorum hiç kist yokken son aşılamamdan sonra 3 ay önce yaptırmıştım kistim oluştu rahim ağzı yaram oluştu. bunlar korkuttu ama rbbim bebeğimi korur inşallah çünkü annesi ona yüreğini kucağını hayallerini açtı bekliyor :):CüvCüv:

cnm benımmm maasallahh,Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlısıyla.ben turkiyede tek embriyo konuldugu icin kıbrıs ta 3 embriyo transferi yaptırdım.yasımda 32 oldugundan sansı yukseltmek istedik.ama en basından beri beta hcg 2 gune bir hep %80 artıyordu. bakalım hayırlısı olsun demekten baska birsey diyemıyorum.dun sonucu alınca cok uzuldum ama bugun daha iyiyim.umarım yarın alabilecegim olumsuz sonuca kendimi alıstırmaya calısıyorum.dıs gebelik olur diye cok korkuyorum.dıs gebelik olursa ne zaman sonra 2. tup bebek tedavisi olabilir acaba biliyor musun? bu arada ne kadar dusuncelisin.siteye girip benım durumumu merak ettigini gorunce cok duygulandım.aynı seyleri yasayan insanlar olarak birbirimizi tanımasak da hemen kızkardes oluveriyoruz.insallah yigenlerimize, bebişlerimize de kavusuruz.onların mutlulugunu da paylasırız.

canım tabiki merak ederiz inşallah iyi sonuçlanır kötü düşünmeyelim. canım aslında kimisi tüp bebkte dış geblik olabilir derken benim doktorum normalden çok daha düşük ihtimal tüp bebkte dedi. inşallah öyle bişey olmaz olursa da tüplerine falan zarar vermez inşallah o zaman hemen düşünebilirsin olumlu ol duacı ol lütfen

canım merhaba çok sevindim senin adına maşallah yumoşlarının durumu çok iyi morelini bozma bu noktaya geldin sonunda bak hazirana çok kısa zaman var güven dr. hayılrısı olsun.. öpüyorum...

kesinlikle öyle.herkes ne kadar aceleci oldugumu soyluyor,bak biz ne kadar rahatız diyor.ben de bunu yasayan bilir dedim.kimse o stresi birerbir bizim kadar yasamıyor.yarına haber veririm cnm.sen de dikkat et kendine ve bebişlere:)

kesinlikle öyle.herkes ne kadar aceleci oldugumu soyluyor,bak biz ne kadar rahatız diyor.ben de bunu yasayan bilir dedim.kimse o stresi birerbir bizim kadar yasamıyor.yarına haber veririm cnm.sen de dikkat et kendine ve bebişlere:)

iyi haberlerle gel canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…