kızlar bende doktora gittim. haziranda tekrar tedaviye başlayalım bu ay dinlen dedi. kısmetse haziranda tekrar başlıyorum :))))))
çok sevindim tatlımmm hadi hayırlısı bakalım
hadş hayırlısı cnm şu mücacdeleci annelere bayılıyorum ya süppersin
Als canım benİm de negatİf olsaydı ben de Öyle dÜŞÜnyordum hemen baŞlamayı bu defa olucak İnŞallah İyİ haberlerİnİ beklİyoruz canım benİm
saol canım inşallah seninde hamileliğin sorunsuz geçer ve bebeğini kucağına alırsın :)))
saol canım bence senin yaşadıkların ve azmin herkese örnek olsun inş:)))
kızlaaar az önce embiriyolog aradı 31 yumurtadan 24 tanesi olgun çıkmış 21 tanesi de döllenmiş yumurtaların durumu gayet iyi dediler fakaaaaaaaaat doktorum yumurta sayım fazla diye vücut su toplayabilir dedi ve bir ay erteleri yumoşlarımı donduracaklar haziranda transferi yapacaklar doktor sakın moralini bozma şansını düşürmüş olmuyoruz işi garantiye almış oluyoruz vucudun su toplarsa embiriyoyu tutmaz bakalım her işte bir hayır vardır bi bakıma yumurtalarımın durumuna seviniyorum ama ertelenmesi ne üzüldüm çünki kendimi hazırlamıştım hakkımızda hayırlısı.
zeynepelacım, yarına tekrar kan istedi doktor.pazartesi 1288 cıkmıstı ya.ama 646 iken 5 gun sonra anca 1288 olabldigi icin dıs gebelikten supheleniyorlar.halbuki hicbir belirtim yok dıs gebelige dair.bakalım yarın sabah tekrar betahcg yaptırıp ona gore keseyi gormeye gidecegiz ama umudum kalmadı acıkcası .kadın dogumcu cok arkadasım var.bircogu olumlu karsılamadı degerimdeki artısın azlıgını.hayırlısı dua edin lutfen.senin durumun ne cnm siteye yeni uye oldugum icin bilmiyorum.ilk tup bebek denemen mi?bebiş var mı? ben 32 yasındayım ilk tup bebek denememizdi.
cnm benımmm maasallahh,Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlısıyla.ben turkiyede tek embriyo konuldugu icin kıbrıs ta 3 embriyo transferi yaptırdım.yasımda 32 oldugundan sansı yukseltmek istedik.ama en basından beri beta hcg 2 gune bir hep %80 artıyordu. bakalım hayırlısı olsun demekten baska birsey diyemıyorum.dun sonucu alınca cok uzuldum ama bugun daha iyiyim.umarım yarın alabilecegim olumsuz sonuca kendimi alıstırmaya calısıyorum.dıs gebelik olur diye cok korkuyorum.dıs gebelik olursa ne zaman sonra 2. tup bebek tedavisi olabilir acaba biliyor musun? bu arada ne kadar dusuncelisin.siteye girip benım durumumu merak ettigini gorunce cok duygulandım.aynı seyleri yasayan insanlar olarak birbirimizi tanımasak da hemen kızkardes oluveriyoruz.insallah yigenlerimize, bebişlerimize de kavusuruz.onların mutlulugunu da paylasırız.
kızlaaar az önce embiriyolog aradı 31 yumurtadan 24 tanesi olgun çıkmış 21 tanesi de döllenmiş yumurtaların durumu gayet iyi dediler fakaaaaaaaaat doktorum yumurta sayım fazla diye vücut su toplayabilir dedi ve bir ay erteleri yumoşlarımı donduracaklar haziranda transferi yapacaklar doktor sakın moralini bozma şansını düşürmüş olmuyoruz işi garantiye almış oluyoruz vucudun su toplarsa embiriyoyu tutmaz bakalım her işte bir hayır vardır bi bakıma yumurtalarımın durumuna seviniyorum ama ertelenmesi ne üzüldüm çünki kendimi hazırlamıştım hakkımızda hayırlısı.
kesinlikle öyle.herkes ne kadar aceleci oldugumu soyluyor,bak biz ne kadar rahatız diyor.ben de bunu yasayan bilir dedim.kimse o stresi birerbir bizim kadar yasamıyor.yarına haber veririm cnm.sen de dikkat et kendine ve bebişlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?