Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canım transferim ertelendi diye canını sıkmıyosun dimi, sakın takılma bak maşallah 24 olgun yumurta ne demek, bence harika ayrıca doktorunda bilinçliymiş bak ne güzel yönlendirmiş, benden de keşke böle olgun olgun yumoşlar çıksa benim problemimde yumurtlama,Allahım hepimizin gönlüne göre versin, al bakalım sana benden bi nazar boncuğu

30 temmuz canım maşallah 41 kere yumoşlarına hihoyyythihoyyyt
yazdıklarını okuyunca arkdaşım geldi aklıma.onun da sen gibi yumoşları çoktu ve karnı şiştiği için 1 ay ertendi transferi.ve şuanda ikizlerine kavuştu bile.darısı sana inşallah canım hihoyyythihoyyyt

canım herzamamn sababh ılk ıdraraLA Bak daha ıyı olur bu arard senın kacıncı gundu galıba bızım test gunumuz aynı ayın 15 bugun8.ggun belırtıler varmı hayırlısı be gülüm sıkma canını bak benım 3.denenmem bu nasıp

canlarım zeynepela,panadol,cigdo,evoevo,zübeyde
desteğiniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim çok iyisiniz
evet başta üzüldüm ama yazdıklarınızı okuyunca üzülmemeye karar verdim moralimi düzeltiniz sağ olun var olun gebe kalın inşallah.

cnm hiç üzülme çünkü ohss diye bi rahatsızlık var insanlar fazla yumurta toplandıktan sonra rahimde ve mesanede fazla su birikmesinden dolayı hastanelere kalkıyolar bu su birirkmesi sebeybiyle bebeklerini kaybediyolar bence doktorum çok profesyonelmiş yapiim kurtuliim dememiş ve uygun zamanı beklemiş sabret tatlım nelere dayanmadık ki geç olsunda güç olmasın hem ne güzel sapsağlıklı bi vucutla bebeğine kavuşucaksın hem olmadığı zaman tekrar deneme şansında var bnm 9 yumurtamdan 1 tanesi kaldı elimde hemde kanser hastasıyım bi daha şansımda olmayabilirdi bence rahat ol sağlığına kavuşmak için dua et ve en önmelisi ağrı hisettiğinde hemen doktora git şiddetli ağrıda sakın ihmal etme seni öptüm canım

cnm belki ikizdi biri gelişmedi o yüzden değer düştü sıkma sen canını yarın ii haberlerle geliceksin inşallah

sağol canım benim doğru söylüyorsun işte kendimi hazırlayınca bu aya ondan biraz afalladım ama mantıklı düşününce doktor çok haklı işini riske atmıyor windersun ohss olmuştu karnından litreyle su çektiler ama transferi ertelemediler bile bile kıza transfer yaptılar geç olsun güç olmasın iyiyim şimdi üzülmüyorum bir ay dinlenme molası.

tebrikler cicim bak afallamışsın ama toparlanmışsın bile hemen bizler savaşçı anneleriz
a.s.a.s. benden sana iki buket çiçek gelsin cicim öptüm

canım benim sen de gebe kalasın inşallah kalacaksın da:sm_cool:

tatlım bizi haberdar et seni merak ediyorum
inşallah yarın müjdeli haberlerle geliceksin topiğe.

tebrikler cicim bak afallamışsın ama toparlanmışsın bile hemen bizler savaşçı anneleriz
a.s.a.s. benden sana iki buket çiçek gelsin cicim öptüm

bende şizi öpüyorum canım benim
şimdi sancılanmaya başladım karnımın alt kısmında sancım var gazım var bide nedense
kaç günde geçer bu sancılar su toplamış gibi değil ama yinede karnım sert ve biraz şiş
bugünde işe gelmeyip dinlenebilseydim keşke bir gün gelmedim burası karışmış.
en zor kısmını atlattım galiba :sm_cool:

OZZOZZ insallah dis gebelik degildir Insallah keseyi de dolu olarak gorursunuz hemen.
30temmuz hic uzulme inan burda dondurulmuslarla taze embroyoya ayni yuzde de sans veriyorlar kadin istemese bile kalan embroyolari dondurmasi icin zorluyorlar. diger ay vucudun da cok dinlenmis olucak, Insallah cok saglikli bir hamilelige baslayacaksin en onemlisi yeterli sayida iyi dollenmis embro olmasiydi cok sukur olmus.

temmuzcum beni kafamda bir soru isareti var 17mken yumurtalarim doktorum catlatma ignesini yaptirtti senin nasildi oranlar catlatma ignesi oldugun gun son kontrolde?

dilberim benim 8.günüm 4.gün tranferi canım göğüslerim şiş ve acı var biraz ama karnım resmen davul gibi ve fena şekilde gaz var normal mi bunlar .Gizemlicim sizde de oldu mu 8.gündeen itibaren itibaren bu belirtiler silik çizgi var ama testlerimde

canım senın test guunu 15 mayıs degılmı benım 3 de transfer ettıler test gunum 15 mayıs canım benım pek belırtım yok gıbı gerce sankı kasıklarım agrıyo kasılıyo gıbı göğüslerın bıraz acıyo dokununca dun daha coktu ama ben bunları ınanıp sonra uzulmek ıstemıyom belırtı degıldır dıyom bakalım hayırlısı benımde 3.transfer ettıler embrıyoyu amam 4 hucrelı ve ıkıncı kalıtedys-dı 2 sıde

aralma ve dilberim inş.ikinizin de hamiş haberlerini alırız.inanın günler geçtikçe daha bir heyecanlanıyo insan :)

azra-azra seninle aynı günmüş test günümüz :)
sen neler yapıyosun?transferin hangi gün oldu canım?

panadol canım neredesin?nasıl geçti bugünün?

canımcıgım slm karşılaşamıyoruz seninle nedense halbuki ben genelde buralardayım stresten resmen hatim indirdim sayfaları:))) dinlenerek geçiriyorum arada çıkıyorum dışarı duygusallıkta var belirti yok olmiyacakmı gibi aglamalarda oluyor sen neler yapıyosun çok farklı duyguymuş bu dönemde beklemek acabalar var sürekli insanın kafasında öpüyorum seni umarım herşey güzel olur hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…