Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım slm az kalmış senin test gününe tüp bebekte belirti olmuyomu anlamadım ben lekelenme olması sanırım olumsuzluk belirtisimi görüşürüz..

canım slm az kalmış senin test gününe tüp bebekte belirti olmuyomu anlamadım ben lekelenme olması sanırım olumsuzluk belirtisimi görüşürüz..

evet canım olanda olomayanda genelde lekelenme ıyı bı belırtı dıye yazıyo arkadaslar senın kacıncı gun bende tık yok sadece karnım gurul gurul edıyo:))oda benım adet oncesı belırtısı

özleeeeeemmmmmmmmmmm kız ben geldim neredesin kaç gündür köyümdeydim sizi çooook özledimyarın kısmetse muayenem var...keseyi görücez...inşallah!ayrıca bir mi iki mi bebeişim var belli olucak ayy çok heyecanlıyım)))opuyorumnanaktan naapim bende geçmişi okuyayım barii bakalım ben yokken ne gibi güzel gelişmeler var.başta seli çok merak ettim)

aysecim nerelerdesin sen? Nasilsiniz?

cnm ben ben çok iyiym çok şükür yaa eşim sürekli şirketten iş getiriyor eve fırsat bulup giremiyorm laptop sürekli onda uyuz oldum bu hafta sonuna kadar böyle ondan sonra daha sık giricem inş

nedime nasılsın cnm kontrole gittin mi surumlar nasıl ??

cnm benim inş iki tanedir :))))))) bende
yarın gidiyorm ama benim daha gözükürmü bilmiyorm başka bir d.r gidecem yoksa beklemekten kafayı yicem nedime cnm inş güzel haberlerle geliriz cnm bebişlerimizin kalp atışlarınıda bir duysak ben uyku uyuyamıyorm düşünmekten allahım inş sorunsuz bir şekilde duyarız:Saruboceq::Saruboceq:

naniknanikbak şimdi karnım acıktıkaydirigubbakcemile3 bebeğim ya baban için çok üzüldüm;((çok büyük büyük acı ama Allahın taktiri..bir oğlun olursa babanın ismini koyarsın ne güzel oluur)Allahım sana sabır versin...babacının da mekanı cennet olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ayseem nasılsın? yarın bakalım nasıl geçicek inşallah birbirinden güzel haberlerle döneriz..sen daha neden ytmadın? sen bana bakma güzelm ben yıllardır böyle tersine yaşıyorum antidepresanlar sayesinde bu hale geldim ama sağlıklı olsam bu netin karşısında da fazla oturmam ve uykuma dikkat ederim ama olmuyor....;(((

nedime cnm benim iyiyim tşk ederim inan bana benim senden farklı bir yanım yok bende 6 yıldır böyleyim hiç düzelmedi gece bekler gündüz uyurum yani sorun yok merak etme:)))))))))9

:Saruboceq:amin cnm inş bakalım hayırlı haberler getiririz

kızlar resmen gece kuşusunuz ben erkenden yatıp erkenden kalkanlardanım. hepinize günaydınopuyorumnanaktan zemuszemus

kızlar resmen gece kuşusunuz ben erkenden yatıp erkenden kalkanlardanım. hepinize günaydınopuyorumnanaktan zemuszemus

günaydın zeynep nasılsın cnm :)))))) bu gün nedimedinde benimde d.r günümüz o yüzden uyumadık gerci benim kese görüncekmi görünmiycekmi pek bilmiyorm ama çünkü benim adet günüm bu gün yani benim tahminmle bebek bu gün 1aylık oldu hastanenin söylemesine bakarsan bu gün 5 haftalık hayırlısı bakalım korkuyorm zaten kötü kötü rüyalar gördüm rabbim hayır etsin bebegimn kalp atışını bir duysam üzerimden bi ton yük gidecek valla (((((((((

Son düzenleme:

canım günaydın inşallah görürsün canım ben de diyecektim gece uyanıksınız sabah uyanık inşallah iyi haberlerle gelirsiniz. aslında ben de bugün gidecektim doktorumda randevu yoktu cumartesi artık gideceğiz pazartesi ben keseyi gördüm ama karından tam 5 haftalık olmuştum görürsün inşallah canım

ayşecim kötü rüyalar sıkıntından görümüşsündür ben pazar gecesi hiç uyuyamadım kalbim duracak gibiydi ya dış gebelikse diye ama keseyi görünce rahatladım henüz yolk kesesini de göremedik doktor alttan baksak görürüz ama bakmayalım dedi ama tüp bebek yapan doktorum alttan bakıyormuş bakalım cumartesi artık sen de sakin ol bebişini gör annesini görsün

saol cnm inş bakalım valla sabah edemedim bu gece birde kullandıgım jel simsiyah geri geriyor anlamadım neden böyle oldu korkuyorm bu gün d.r arıycam allah izin verise bakalım ne diycek ayın 29 randavum var daha çok vallla allahım affetsin ama zeynep ben bu bebegin kalbini duyana kadar kendi kalbim duracak kalbime iniyor resmen bir şey olcak die rabbim korusun allahım bebegimi bana bagışla (((((aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…