canım senın test guunu 15 mayıs degılmı benım 3 de transfer ettıler test gunum 15 mayıs canım benım pek belırtım yok gıbı gerce sankı kasıklarım agrıyo kasılıyo gıbı göğüslerın bıraz acıyo dokununca dun daha coktu ama ben bunları ınanıp sonra uzulmek ıstemıyom belırtı degıldır dıyom bakalım hayırlısı benımde 3.transfer ettıler embrıyoyu amam 4 hucrelı ve ıkıncı kalıtedys-dı 2 sıde
canım slm az kalmış senin test gününe tüp bebekte belirti olmuyomu anlamadım ben lekelenme olması sanırım olumsuzluk belirtisimi görüşürüz..
aysecim nerelerdesin sen? Nasilsiniz?
özleeeeeemmmmmmmmmmm kız ben geldim neredesin kaç gündür köyümdeydim sizi çooook özledimyarın kısmetse muayenem var...keseyi görücez...inşallah!ayrıca bir mi iki mi bebeişim var belli olucak ayy çok heyecanlıyım )))opuyorumnanaktan naapim bende geçmişi okuyayım barii bakalım ben yokken ne gibi güzel gelişmeler var.başta seli çok merak ettim )
kaydirigubbakcemile3Kızlar benimde bugünüm güzel başladı eşim kahvaltıya götürdü Garipçe köyüne (daha fazla ayrıntı anlatmıcam Nedime abla kızıyo sonra
Sonra kayınpederim size balkonda ızgara yapim dedi, hep kendi babamda ızgarayla uğraşırdı o geldi aklıma güzel yüzlü babam benim, babamı 5 ay önce trafik kazasında kaybettim, kızlar onu öyle çok özlüyorum ki, çünkü bir tek babam değildi, hem babamdı hem arkadaşımdı herşeyimdi...Öyle de iyi bir insandı ki, mekanı cennet olsun inşallah, sizi de dertlerimle sıktım ama napim anlatmak istedim...
Hepinize iyi geceler.
Öpüldünüz hepiniz.
ayseem nasılsın? yarın bakalım nasıl geçicek inşallah birbirinden güzel haberlerle döneriz..sen daha neden ytmadın? sen bana bakma güzelm ben yıllardır böyle tersine yaşıyorum antidepresanlar sayesinde bu hale geldim ama sağlıklı olsam bu netin karşısında da fazla oturmam ve uykuma dikkat ederim ama olmuyor....;(((
kızlar resmen gece kuşusunuz ben erkenden yatıp erkenden kalkanlardanım. hepinize günaydınopuyorumnanaktan zemuszemus
günaydın zeynep nasılsın cnm :)))))) bu gün nedimedinde benimde d.r günümüz o yüzden uyumadık gerci benim kese görüncekmi görünmiycekmi pek bilmiyorm ama çünkü benim adet günüm bu gün yani benim tahminmle bebek bu gün 1aylık oldu hastanin söylemesine bakarsan bu gün 5 haftalık hayırlısı bakalım korkuyorm zaten kötü kötü rüyalar gördüm rabbim hayır etsin bebegimn kalp atışını bir duysam üzerimden bi ton yük gidecek valla(((((((((
canım günaydın inşallah görürsün canım ben de diyecektim gece uyanıksınız sabah uyanık inşallah iyi haberlerle gelirsiniz. aslında ben de bugün gidecektim doktorumda randevu yoktu cumartesi artık gideceğiz pazartesi ben keseyi gördüm ama karından tam 5 haftalık olmuştum görürsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?