Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

huhuu kızlar ses verin yaaa tamda kafama uygun bi yer buldum derken :) neyse seyahaten döndğümde şansımı tekrar denerim bakarımsesiniz çıkıyomu hoşçakalınnn :)

huhuu kızlar ses verin yaaa tamda kafama uygun bi yer buldum derken :) neyse seyahaten döndğümde şansımı tekrar denerim bakarımsesiniz çıkıyomu hoşçakalınnn :)

merhaba canım hoşgeldin
seninde tedavin hayırlı olsun
tedavini nerede olduğunu yaz istersen zübeydeciğim senide eklesin listeye.

merhaba zubeydecim soru isaretlerin bos kalmasin ben yurtdisinda 2. tup bebek tedavime basladim. yarin insallah puregon kullanmaya basliyorum.

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim takip ediyorum hemen hemen hergün bende geçen ay aşılama yaptırdım ama doktorum hatası yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşadım tabi sonunda sonuç kocaman bi negatif.Bu gün Memoriel Hastanesine gittim işlemlerimi başlattım ama vajinal ultrosonda bakıldı ilk önce ve kistim olduğu ortaya çıktı ve haliyle hemen başlamıyo tedavi ginera doğum kontrol hapını kullanmam gerekiyo erimesi için o kadar sinir oldum ki herşey ayrı bi dert

merhaba canım hoşgeldin
seninde tedavin hayırlı olsun
tedavini nerede olduğunu yaz istersen zübeydeciğim senide eklesin listeye.

teşekkür ederim canım inş. hepimizinki hayırlı olur. ben anatolia da tedavi görmüştüm ilk bebeğim için, fakat hamilelikteki sorunlar yüzünden 2. kez denemek zorunda kaldık malesef. regl olmayı bekliyorum olduğumda başlıcaz ama uzunmu olur kısamı olur bilmiyorum. kürtaj olduğum için ne zaman regl olucamıda bilmiyorum 15 güne olurum sanırım. benide eklerseniz sevinirim 4 gün şehiir dışında olucam ama gelir gelmez aranıza tekrar katılırım hoşçakalın :)

merhaba arkadaşım sıkma canını. ilk denemede bende doğum kontrol hapıyla başlamıştım, bir çırpıda geçiyor zaman. haplarımı alırken bir an önce tedavim bitsin diye dua ediyodum sabırsızlanıyodum ama inanki zman çok hızlı akıyo bak 2. tedavim için bekliyorum. bütün bu zaman boyunca öğrendiğim bir şey var oda sakin olmak. su yolunu buluyo bir şekilde...

Teşekkür ederim canım tesellin için inşallah sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun bütün sıkıntılardan kurtılursun

karatasoz ankarada imişsin.. ırtibatı koparmayalım.... haberleşelim mutlaka

canım gerçekten sabrına hayran kaldım İNŞALLAH budefa hayırlısı ve son olur yavrunu kucağına alırsın onu doya doya koklar sararsın!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…