huhuu kızlar ses verin yaaa tamda kafama uygun bi yer buldum derken :) neyse seyahaten döndğümde şansımı tekrar denerim bakarımsesiniz çıkıyomu hoşçakalınnn :)
huhuu kızlar ses verin yaaa tamda kafama uygun bi yer buldum derken :) neyse seyahaten döndğümde şansımı tekrar denerim bakarımsesiniz çıkıyomu hoşçakalınnn :)
kızlar iğnelerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz??????
merhaba canım hoşgeldin
seninde tedavin hayırlı olsun
tedavini nerede olduğunu yaz istersen zübeydeciğim senide eklesin listeye.
hoşgeldin canım.hayırlı olsun tedavin :) hangi merkeze gidiyosun?
Merhaba kızlar bende yeni üyeyim takip ediyorum hemen hemen hergün bende geçen ay aşılama yaptırdım ama doktorum hatası yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşadım tabi sonunda sonuç kocaman bi negatif.Bu gün Memoriel Hastanesine gittim işlemlerimi başlattım ama vajinal ultrosonda bakıldı ilk önce ve kistim olduğu ortaya çıktı ve haliyle hemen başlamıyo tedavi ginera doğum kontrol hapını kullanmam gerekiyo erimesi için o kadar sinir oldum ki herşey ayrı bi dert
Teşekkür ederim canım tesellin için inşallah sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun bütün sıkıntılardan kurtılursun
kızlar bi türlü denk gelemiyoruz
evet nedimecim.hangi iğneyi kullanıyosun?
Kolay gelsin kader arkadaşlarım.ben inş nisan 15 gibi istanbul memorialde tedavime başlayacagım.6. Denemem olacak ............inşallah son olur dualarınıza ihtiyacım var.haydi liste yapmasını bilemem ama yazışalım...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?