Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynep cnm biz kolay anne olan kadınlar degiliz o yüzden ben kendi d.r da alttan bakıtmıycam valla kese görünene kadar bekliycem allah izin verise asla alttan bakıpmam

aminn canım ama rahat olmak zorundayız bak ben de öyleyim çok zor dönmeler geçirdik şimdi kavuşmuşken kaybetmek istemiyoruz ama iyi düşünelim zaten kötü olan gelecekse geliyor biz duacı olalım iyi düşünelim bebeğimiz yaşıyor annesinin kucağına geleceği günü bekliyor diyelim hayal kuralım bunlara hakkımız var canım. içini ferah tut ama jelle ilgili kesinlikle doktoruna ulaş. ben jel mel kullanmıyorum 200mg progestan günde 3 defa fitil şeklinde kullanıyorum benimkisi de su gibi bir akıntı yapıyor o kadar.

zeynep cnm biz kolay anne olan kadınlar degiliz o yüzden ben kendi d.r da alttan bakıtmıycam valla kese görünene kadar bekliycem allah izin verise asla alttan bakıpmam

doğru söylüyorsun canım ama benim doktorum bakıyormuş burda devam edeceğim bakmıyor. ama diğer doktorum asıl tüp bebek yapan bakıyormuş o yüzden tedirginim ama aslında ilk 3 ay bişey olmaz deniliyor Allah korusun.

evet hatta dur şimdi arıyım gelmişmi gerci d.r ulaşmak mümkün degil hemşireler yardım ediyor dur bi arıyım bakem

cnm benim sen istemeden bakamaz zaten önce sana soruyor sen istersen bakmıyor o sana kalmış bir şey aşagdan bakıtmıycagını söylersin olur biter benimde d.r cem bey yani tüpbebek merkesinin sorumlusu benim kendi d.r ama ben bakıtmıycam allah izin verise yani

gizemli canım benimde gaz sancım artmaya başladı dünden beri gazım var çatlıyacam ara ara rahatlıyorum anestezinin etkisidir diyorum ama eşimde endişeleniyor garibim
gaz sancısı için herhengibir ilaç kullandınmı tatlım sen.

canım bağırsakları rahatlatacak şeyler ye

temmuzcum beni kafamda bir soru isareti var 17mken yumurtalarim doktorum catlatma ignesini yaptirtti senin nasildi oranlar catlatma ignesi oldugun gun son kontrolde?

bilmiyorum ki tatlım yanlız muayeneler sırasında şunu farkettim
doktor ulrasonda bir noktadan bir noktayı çekiyo bi rakam söylüyoya asıl büyüklüğü o değil o delerle çapını çıkartıyorlar yani şöyle 3. muayenemdi sanırım doktor başladı 16 - 17 16- 15 sayıyo sonra dediki 6 tane 12 mm ama rakamları sayarken hiç 12 dememişti tam anlatamadım ama benim gözlemlediğim böyleydi son muayenede 18 -19 demeye başladılar ama heralde 15mm falandı ama tahmini söylüyorum çünki dokturuma sorunca bana yumurta hesabı yapıp sen kafanı kurcalama bize birak dedi bende bişey sormadım sadece hemşirem ssondan bir öncekinde 16 folikül var dedi ertesi günki muayenede 20 nin üzerinde dedi şaşırdım.

zeynepcim eşim geldi beni almaya ben gidiyorm bana bol şans diler aeol grşz

canım bağırsakları rahatlatacak şeyler ye

sabahleyin aç karna 5-6 tane kayısı kurusu yedim üzerine sıcak su içtim öyle geldim ama şu an ara ara gaz sancısı saplanıyor. inşallah bebişlerimiz gazlı bebiş olmaz biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın.

ayyy sağlıcakla kucağımıza alalım da gazlarını da çıkarırız :)

kızlarrr biraz önce doktorum aradı 8 tane embriyom vardı herbiri ayrı ayrı 16 ya bölünmüşler ve katlayarak büyüyolarmış yarın transferim var dua edin bana 5. gün embriyosu olacak ve 8 ide birinci kaliteymiş dooktorum çook iyi gidiyolar dedi

canım süppperrr inşallah sıkı sıkı da tutunurlar

ayyyy ne kadar güzel bi haber bu maaşallah senin yumoşalara valla

cnm gaz sancısı için en iyi ilaç yürüyüş ben evde holde yürüyodum hep akşamda eşim gelince sitenin etrafında tur atıyoduk bende sende bol bol yürü ve ayaklarını belini sıcak tutu o sancı ve şişlik hissi insanı daraltır bilirim ben

teşekkür ederim canım benim sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…