ayşecim kötü rüyalar sıkıntından görümüşsündür ben pazar gecesi hiç uyuyamadım kalbim duracak gibiydi ya dış gebelikse diye ama keseyi görünce rahatladım henüz yolk kesesini de göremedik doktor alttan baksak görürüz ama bakmayalım dedi ama tüp bebek yapan doktorum alttan bakıyormuş bakalım cumartesi artık sen de sakin ol bebişini gör annesini görsün
saol cnm inş bakalım valla sabah edemedim bu gece birde kullandıgım jel simsiyah geri geriyor anlamadım neden böyle oldu korkuyorm bu gün d.r arıycam allah izin verise bakalım ne diycek ayın 29 randavum var daha çok vallla allahım affetsin ama zeynep ben bu bebegin kalbini duyana kadar kendi kalbim duracak kalbime iniyor resmen bir şey olcak die rabbim korusun allahım bebegimi bana bagışla(((((aminnnn
zeynep cnm biz kolay anne olan kadınlar degiliz o yüzden ben kendi d.r da alttan bakıtmıycam valla kese görünene kadar bekliycem allah izin verise asla alttan bakıpmam
aminn canım ama rahat olmak zorundayız bak ben de öyleyim çok zor dönmeler geçirdik şimdi kavuşmuşken kaybetmek istemiyoruz ama iyi düşünelim zaten kötü olan gelecekse geliyor biz duacı olalım iyi düşünelim bebeğimiz yaşıyor annesinin kucağına geleceği günü bekliyor diyelim hayal kuralım bunlara hakkımız var canım. içini ferah tut ama jelle ilgili kesinlikle doktoruna ulaş. ben jel mel kullanmıyorum 200mg progestan günde 3 defa fitil şeklinde kullanıyorum benimkisi de su gibi bir akıntı yapıyor o kadar.
doğru söylüyorsun canım ama benim doktorum bakıyormuş burda devam edeceğim bakmıyor. ama diğer doktorum asıl tüp bebek yapan bakıyormuş o yüzden tedirginim ama aslında ilk 3 ay bişey olmaz deniliyor Allah korusun.
off ya ne kadar pahalıymış öle insaf yani....orda zaten sistem bi entersan burdaki gibi hayır ben böle yaptırıcam havaları çok yemiyo doktor ne derse o neyse cnm sonuçta uyuşucak ve hiçbişey hissetmiceksin hem doktorun haklı özlemcim ben 5 gün gaz sancısı çektim
ara bakalım canım
gizemli canım benimde gaz sancım artmaya başladı dünden beri gazım var çatlıyacam ara ara rahatlıyorum anestezinin etkisidir diyorum ama eşimde endişeleniyor garibim
gaz sancısı için herhengibir ilaç kullandınmı tatlım sen.
temmuzcum beni kafamda bir soru isareti var 17mken yumurtalarim doktorum catlatma ignesini yaptirtti senin nasildi oranlar catlatma ignesi oldugun gun son kontrolde?
zeynepcim eşim geldi beni almaya ben gidiyorm bana bol şans diler aeol grşz
canım bağırsakları rahatlatacak şeyler ye
sabahleyin aç karna 5-6 tane kayısı kurusu yedim üzerine sıcak su içtim öyle geldim ama şu an ara ara gaz sancısı saplanıyor. inşallah bebişlerimiz gazlı bebiş olmaz biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın.
ayyy sağlıcakla kucağımıza alalım da gazlarını da çıkarırız :)
kızlarrr biraz önce doktorum aradı 8 tane embriyom vardı herbiri ayrı ayrı 16 ya bölünmüşler ve katlayarak büyüyolarmış yarın transferim var dua edin bana 5. gün embriyosu olacak ve 8 ide birinci kaliteymiş dooktorum çook iyi gidiyolar dedi
ayyyy ne kadar güzel bi haber bu maaşallah senin yumoşalara vallakızlarrr biraz önce doktorum aradı 8 tane embriyom vardı herbiri ayrı ayrı 16 ya bölünmüşler ve katlayarak büyüyolarmış yarın transferim var dua edin bana 5. gün embriyosu olacak ve 8 ide birinci kaliteymiş dooktorum çook iyi gidiyolar dedi
gizemli canım benimde gaz sancım artmaya başladı dünden beri gazım var çatlıyacam ara ara rahatlıyorum anestezinin etkisidir diyorum ama eşimde endişeleniyor garibim
gaz sancısı için herhengibir ilaç kullandınmı tatlım sen.
canım süppperrrinşallah sıkı sıkı da tutunurlar
ayyyy ne kadar güzel bi haber bu maaşallah senin yumoşalara valla
cnm gaz sancısı için en iyi ilaç yürüyüş ben evde holde yürüyodum hep akşamda eşim gelince sitenin etrafında tur atıyoduk bende sende bol bol yürü ve ayaklarını belini sıcak tutu o sancı ve şişlik hissi insanı daraltır bilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?