Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım maşllah çok iyi darısı kaliteli embiriyo bekleyen herkezin başına
demekki 3 tane koysalar üçüzün olacak geri kalanları dondururlar 8 tane bebişin seni bekliyo içlerinden en hayırlısını al gel.sanada bir tane konacak dimi?
nazar değmesin.

günaydın kızlar şimdi kontrolden geldim yumoşlarım çok iyiymiş bisürü varmış çok iyi dedi doktorum şuan 8-9 mm arası hepsi aynı oranda büyüyormuş inşallah sonuna kadar böyle gider dedi

evet canım benim rabbim bütün isteyenlere gönlünleki muradı versin inşşş evet canım bir tane koyacaklar yasa gereği olsun rabbim verdikten sonra bir taneylede olur teşekkür ederim güzel dileklerin için

günaydın kızlar şimdi kontrolden geldim yumoşlarım çok iyiymiş bisürü varmış çok iyi dedi doktorum şuan 8-9 mm arası hepsi aynı oranda büyüyormuş inşallah sonuna kadar böyle gider dedi

çokk güzel maşallah canım senin için inşşş hayırlısı olsun

ohh oh maaşallah hepiniz ne güzel yumurtluyorsunuz nazar değmesin amnnn

cmn benim maşallahallah nazardan saklasın hadi bakalım hayırlısı sıra geldi bebişimize inş oda tutacak allahın izniyle bol şans cnmmmmm

zubeydeci Masallah haberlerine, hep boyle guzel gitsin Insallah.
gelelim bana lokalle toplandi yumurtalarim bu sabah kizlar lokal anesteziyi bence dusunun hic ama hic zor degilmis ben icime uyusturak icin yapilan igne yuzunden uc aydir stres yapiyordum iki tane yapildi tekini yaptigini bile anlamadim. ikincisi de minicik bir iki saniyelik bir siziydi doktora eminmisiniz igne fasli bitti mi diye sordum:)) yumurtalari alirken zaman zaman acidi ama regle agrisi gbydi ve toplamda 10 dakika bile surmedi doktor bitti deyince inanamadim.
12 yumurta cikti 10unu iyiymis. simdi dollenmeyi bekliyoruz Allahim saglikli embryo haberlerim gelsin ne olur...
toplama sonrasi agrim cok oldu solum iyiydi de sagimda bir on dakkika oyle kuvvetli sancilar olduki hemsireye en son bas bas doktorumu cagirin diye bagirdim.4 agri kesiciyle gecti inanin korktum sancidan toplamadan yirmi dakika sonra basladi. neyseki simdi minik sancilar disinda cok iyiyim.
2.gun transferi dedi doktorum ve aceleyle cagrildigi icin gitti ben de haaa sen misin ucuncu gun bile yapmayan diye embroyologla gorustum, once o da mirin kirin istedi o zaman dondurma istemiyorum eger ikinci gunu sadece dondurma icin yapiyorsaniz dedim, illa dondur dedi vs. diger jinekologumu aradi yumurtalati gelistiren asil doktorumu. sinirliydi biraz ama nedense ucuncu gunu kabul etti eger iyi embroyolarim olursa. yani zorla kabul ettirdim kuzenim embroyolog ve ikinci gunu hic tavsiye etmiyor bende stres yaptim vs sagol beni anladiniz dedim. tabii tup bebekcim ikinci gun diyen yani, durumu henuz biliyor mu bilmiyorum sanirim bana gicik olucak onu ezip gecmis oldum. ama oh icimde kalmadi:))

kizlar ne zaman bir probleminiz olursa benden size tavsiye embroyologla gorusun asil patron onlar, doktorlarinizin kaprisine asla yenilmeyin ve bence cok unlu doktorlari secmeyin benimkisi oyle bir adam ve havasindan gecilmiyor bence hala ikinci gun diyecek bana gicikligindan ama bende ona amerikan hastanesini dar edecegim toplamadan ciikmisim sancim var ugrastigim seylere bakin!!

canımmmmm öncelikle bu stresli olayıda atlamana çok sevindim acısıyla sızısıyla geçti çok şükür yalnız şu aklıma takıldı şimdi diyelim ki 10 uda döllendi ve ii sırf 3. gün yapmak için sen diğer embriyolarını çöpe mi atıcan ya bunlar tutmazsa yani yerleştireceği 3 taneden sonra kalan diğerlerini donduramıyo mu ya ne saçma bişey bu

yok canim ucuncu gunde donduruluyor ben onlara blof yaptim bana ikinci gun transferini sirf dondurmak icin yapiyorsunuz dondurma falan istemiyorum dedim:)) aslinda ucuncu gun de dondursalar ayni sey, besinci gun de fark var onlarda anladiki bu kiz illa ucu istiyor ee kuzeni de embroyolog her seyi ogrenmis deyip yok ucuncu gun olsun dondurmada olsun tamam dedi. ama doktorumun haberi yok bence embroyolog ayarlarsa artik bakalim.

gizemlicim hic anlamiyorum neden iki istiyorlar bes ve ucuncu gun arasindaki farki anladik dondurma icin. ama yuh artik ikinci gun neden belki ucuncu gun desicicek o embroyo.

maşallah benim balıma allahım nazardan saklasın özlemcim en kaliteli ebmriyoların olsun inş cnm benim çok sevindim allahım devamını güzel getirsin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gizemlicim hic anlamiyorum neden iki istiyorlar bes ve ucuncu gun arasindaki farki anladik dondurma icin. ama yuh artik ikinci gun neden belki ucuncu gun desicicek o embroyo.

ay iyiyki kuzenin embriyologmuş he yoksa kakalicaklar bunlar kafalarına göre alemler ya...tabiki bi bildikleride avrdır ama olmaz yani 2. günde çok erken

kizlar aranizda orgalutran kullanan oldu mu, sekiz gun bir ampul igne yazmis doktor geriden gelen yumoslar icin?

canım gözün aydın en zor kısmı atlattın sende
yarın embiriyolarla ilgili bilgi verirler hayırlı haberler alırsın inşallah cumarteside transferin var galiba.

kızlar nasılsınız ?eskileri okuyup bitiremedim daha ...nasılsınız bilmiyorum;((özlem sen yumurtacıklarınımı toplattın canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…