gizemlicim hic anlamiyorum neden iki istiyorlar bes ve ucuncu gun arasindaki farki anladik dondurma icin. ama yuh artik ikinci gun neden belki ucuncu gun desicicek o embroyo.
gizemliii canım sen nasılsın nasıl bebişinle aran ??? ben de fena sayılmam ama iştahım çok fazla tabii bununda etkisiçok olduğundan eminim ama müthiş bi şişkinlik sıkıntısı çekiyorum;(((bugün keseyi görmeyegidicem canım:lepi:
zübeydecim sizi unutmam sözkonusu bleolamaz ama köydeydim biraz bahar havasıalmayı istedim..ama siz olmadan olmuyor herhalde köye net bağlatıcam olmuyooooor bebişim siz olmadan olmuyooooooorrrr:1hug:
zübeydecim sel den daha bi haber yok mu???
bebeğim ben ilk hamileliğimde öyle bir bulantı çektim ki tarifi imkansız sonunda hasteye yatırdı doktorum 7 gün boyunca su yemek herşey yasaktı 15 şişe de serum ama sanki o bulantıyı çenken ben değilmişim gibi çıktım hastanedenay süper ya mutlaka yaz doktordan gelince bizim topiğede beklerim cicim seni bende fena değilim mide bulantısı uykusuzluk falan boğuşuyoruz bakalım nası geçicek ama yiende rabbime şükürler olsun
30 temmuz,zübeyde,sumeyrat sizler nasılsınız caaaaanlarım????
köyün neresi kız abla senın
abla ya ben iyiyimde gaz sancısı çekiyorum dünden beri bugün fazlalaştı
kayısı elma sıcak su soda hepsini denedim ama nafile deli gibigazım var narkoz yaparmış gaz meğersem şimdi eşime dedim duphalac şurup alıcak kabızlık için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?