Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemliii canım sen nasılsın nasıl bebişinle aran ??? ben de fena sayılmam ama iştahım çok fazla tabii bununda etkisiçok olduğundan eminim ama müthiş bi şişkinlik sıkıntısı çekiyorum;(((bugün keseyi görmeyegidicem canım:lepi:

sagolun kizlar nedime seni cok merak ettim niye gelmedin gunlerdir.
gizemlicim bu arada kuzenim embroyolog falan degil ya da soyle diyeyim kuzen=kadinlarkulubuzemuszemus
kizlar toplama sonrasi orgalutran kullanan var mi

zübeydecim sizi unutmam sözkonusu bleolamaz ama köydeydim biraz bahar havasıalmayı istedim..ama siz olmadan olmuyor herhalde köye net bağlatıcam olmuyooooor bebişim siz olmadan olmuyooooooorrrr:1hug:

ay süper ya mutlaka yaz doktordan gelince bizim topiğede beklerim cicim seni bende fena değilim mide bulantısı uykusuzluk falan boğuşuyoruz bakalım nası geçicek ama yiende rabbime şükürler olsun

ay süper ya mutlaka yaz doktordan gelince bizim topiğede beklerim cicim seni bende fena değilim mide bulantısı uykusuzluk falan boğuşuyoruz bakalım nası geçicek ama yiende rabbime şükürler olsun
bebeğim ben ilk hamileliğimde öyle bir bulantı çektim ki tarifi imkansız sonunda hasteye yatırdı doktorum 7 gün boyunca su yemek herşey yasaktı 15 şişe de serum ama sanki o bulantıyı çenken ben değilmişim gibi çıktım hastanedenşu an daha böyle bişi yok umarım da hiç olmaz.bu arada kendine çok çook dikkatet kontrele gidiyorsun herhalde seninde bebişinde bir sıkıntısı yok değil mi canım seni seviyorum canım kendinede meleğimizede iii bakolumunekankayizsmile

30 temmuz,zübeyde,sumeyrat sizler nasılsınız caaaaanlarım????

abla ya ben iyiyimde gaz sancısı çekiyorum dünden beri bugün fazlalaştı
kayısı elma sıcak su soda hepsini denedim ama nafile deli gibigazım var narkoz yaparmış gaz meğersem şimdi eşime dedim duphalac şurup alıcak kabızlık için.

kızlar az önce yine test yaptım çizgi net bi şekilde dörüyorum artık cumartesi de tahlil günüm o zaman yaptırıcam çünkü çok kansızım her seferinde kan vermek istemiyorum .Karnım resmen davul gibi oldu az bi yemek yesek yesen patlıcacak gibi oluyorum gaz da var tabi hamile arkadaşlar normal mi bunlar sizde de aynı şeyler yaşandı mı o dönemlerde

özlemcim artık stresleri geride bırak hem 3. gün olacakmış. umarım herşey yolunda gider ve anneciğine sıkı sıkı tutunurlar canım

kızlar merak ettiğim bir şey var doktor yaşıma göre ve hiç sıkıntı olmamasına rağmen 6 yumurtam olmasını çok az dedi merak ettiğim her ay bu rezerv değişebilir mi yoksa sıkıntı olmadığı halde böyle olması benim erken menopoza gireceğimi mi gösterir bu arada yaşım yeni 27 :)

ahh be güzelim o gaz muhabbeti benide deli ediyor sabaha kadar uyutmadı patlıcakmış gibi hiissediyorum kendimi yani daha çekiceksin bunu ama napalım sıkıntımız bu olsun))akomşum bana doğal bi reçete verdi kabızlık için ve çok faydası oluyor tavsiye edrim.labada diye bir bitki otvar başka bi adı varmı bilmiyorum onu kavurup yiyorsun kabızlık sorunu ortadan kalkıyor tavsiye ederim opuyorumnanaktan

kızlaarrr bugun keselerimizi gördük lütfen dikkatli okuyun çoğul konuştum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz geliyooooorbugun keseleri gorduk cumartesi kalp atışına gideceğiz:ecrin_bebek: cok mutluyum insallah rabbım hepınıze nasıp eder kucagımıza almayıda nasıp etsin yuce rabbım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…