kızlaarrr bugun keselerimizi gördük lütfen dikkatli okuyun çoğul konuştum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz geliyooooorbugun keseleri gorduk cumartesi kalp atışına gideceğiz:ecrin_bebek: cok mutluyum insallah rabbım hepınıze nasıp eder kucagımıza almayıda nasıp etsin yuce rabbım:CüvCüv:
bak Rabbim gönlüne göre verdi şükür. Allahım bizimde gönlümüzün muradını ver :Saruboceq:
kızlar merak ettiğim bir şey var doktor yaşıma göre ve hiç sıkıntı olmamasına rağmen 6 yumurtam olmasını çok az dedi merak ettiğim her ay bu rezerv değişebilir mi yoksa sıkıntı olmadığı halde böyle olması benim erken menopoza gireceğimi mi gösterir bu arada yaşım yeni 27 :)
kızlaarrr bugun keselerimizi gördük lütfen dikkatli okuyun çoğul konuştum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz geliyooooorbugun keseleri gorduk cumartesi kalp atışına gideceğiz:ecrin_bebek: cok mutluyum insallah rabbım hepınıze nasıp eder kucagımıza almayıda nasıp etsin yuce rabbım:CüvCüv:
çigdocum tedavın hayırlı olsun baslamıssın insallah senıde hamiş listemizde goruruz
kızlar bugün bitmedi bana yaaa karnım ağrıyo biranönce evime gitmek istiyorum zaman hiç geçmiyo yaaaaaaa
bebeğim ben ilk hamileliğimde öyle bir bulantı çektim ki tarifi imkansız sonunda hasteye yatırdı doktorum 7 gün boyunca su yemek herşey yasaktı 15 şişe de serum ama sanki o bulantıyı çenken ben değilmişim gibi çıktım hastanedenşu an daha böyle bişi yok umarım da hiç olmaz.bu arada kendine çok çook dikkatet kontrele gidiyorsun herhalde seninde bebişinde bir sıkıntısı yok değil mi canım seni seviyorum canım kendinede meleğimizede iii bak olumunekankayizsmile
Ikizlerimiz geliyooooorbugun keseleri gorduk cumartesi kalp atışına gideceğiz:ecrin_bebek: Cok mutluyum insallah rabbım hepınıze nasıp eder kucagımıza almayıda nasıp etsin yuce rabbım:cüvcüv:
Canım benim çok ama çok sevindim, bebeklerin Allahımın izniyle sonuna kadar seninle olsun, Allahım kucağına da almayı nasip etsin inşallah, yüzünü de hep güldürsün
umarım memorial bana da uğurlu gelir:Saruboceq:
panyciğim hayırlı olsun diyelim ozaman bende memorielda hale hanım dı sende mi orda başlamıştın tedavine inşallah bende hayırlı haber alıcam çok sevindim
kızlar bugün bitmedi bana yaaa karnım ağrıyo biranönce evime gitmek istiyorum zaman hiç geçmiyo yaaaaaaa
oy Masallah canim saglicakla gelsinlerkızlaarrr bugun keselerimizi gördük lütfen dikkatli okuyun çoğul konuştum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oy oy Masallah, artik kesin gozyle bak stres hic yapmakızlar az önce yine test yaptım çizgi net bi şekilde dörüyorum artık cumartesi de tahlil günüm o zaman yaptırıcam çünkü çok kansızım her seferinde kan vermek istemiyorum .Karnım resmen davul gibi oldu az bi yemek yesek yesen patlıcacak gibi oluyorum gaz da var tabi hamile arkadaşlar normal mi bunlar sizde de aynı şeyler yaşandı mı o dönemlerde
canim cok karnim agriyor kizlar yoksa uzun uzun yazardim. iyisin ya cok sukur nasil olsa daha cok gorusuruzözlem hanım özzzleeeem hanım sen hiç konuşma sabaha kadarnette seni bekledim senağlama
aynen karnim cok feci sana toplamadan sonra bir igne verdiler mi yumurataliginin kuculmesi icin, toplamam bugun oldu ve agrim cok fazla
özlemmmmm gizemli nasılsınız kızlar??
iyi ayşecim sen nasılsın walla ben su kaynattım galiba arabalar gibi hararetim var su içiyorum ama düzelmiyo yandım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?