Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bak Rabbim gönlüne göre verdi şükür. Allahım bizimde gönlümüzün muradını ver :Saruboceq:

:ecrin_bebek:
bak Rabbim gönlüne göre verdi şükür. Allahım bizimde gönlümüzün muradını ver :Saruboceq:

amin canım inşallah bide kalp atışlarını duyarsak dahada rahatlıcaz inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar bugün bitmedi bana yaaa karnım ağrıyo biranönce evime gitmek istiyorum zaman hiç geçmiyo yaaaaaaa

Canım bildiğim kadarıyla bu yumurtlama olayı ay ay bile değişiyorbilmiyorumkismile

çigdocum tedavın hayırlı olsun baslamıssın insallah senıde hamiş listemizde goruruz

Canım benim çok ama çok sevindim, bebeklerin Allahımın izniyle sonuna kadar seninle olsun, Allahım kucağına da almayı nasip etsin inşallah, yüzünü de hep güldürsün

umarım memorial bana da uğurlu gelir:Saruboceq:

canım ilk bebeğini neden kaybetmiştin?? rabbim bu bebeğini korusun inşallah

aman allahım nazar değmessin bebeklerimize çok sevindim tatlımm

canım ben memorialin uğuruna inanıyorumolumunekankayizsmileen iyi labaratuarların arda oldugunnu ii biliyorum insallah senınde tedavin başarılı olacak olumunekankayizsmile

panyciğim hayırlı olsun diyelim ozaman bende memorielda hale hanım dı sende mi orda başlamıştın tedavine inşallah bende hayırlı haber alıcam çok sevindim

panyciğim hayırlı olsun diyelim ozaman bende memorielda hale hanım dı sende mi orda başlamıştın tedavine inşallah bende hayırlı haber alıcam çok sevindim

saol canım ben nur hanımın hastasıydım ama transferimi hale hanım yaptı inşallah sana uğurlu geliiir

oy Masallah canim saglicakla gelsinler

oy oy Masallah, artik kesin gozyle bak stres hic yapma

özlem hanım özzzleeeem hanım sen hiç konuşma sabaha kadarnette seni bekledim senağlama
canim cok karnim agriyor kizlar yoksa uzun uzun yazardim. iyisin ya cok sukur nasil olsa daha cok gorusuruz

maşallah cnm rabbim nazarlardan korusun rabim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeklerini

iyi ayşecim sen nasılsın walla ben su kaynattım galiba arabalar gibi hararetim var su içiyorum ama düzelmiyo yandım walla

hamilelikte normal degilmi canım çok su içmek bu arada iyiyim bende tşk ederim bu gün keseyi görmeye gittk ama göremedik ben nisanın 12siinde adet olmuştum bu gün mayısın tam 12si yani benim bebek bu gün 1aylık olmuş çok küçük daha dedi görünmez dedi moralini bozma sorun yok dedi bilmiyorm bakalım inş sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…