aysecim sakin uzulme regle tarihin geldikten bir hafta sonra gorunmesi gerekir o da alltan bakarsa daha once gorunmemesi cok normal heleki karindan bakiyorsa hic gorunmez yedinci haftaya kadar.
hamilelikte normal degilmi canım çok su içmek bu arada iyiyim bende tşk ederim bu gün keseyi görmeye gittk ama göremedik ben nisanın 12siinde adet olmuştum bu gün mayısın tam 12si yani benim bebek bu gün 1aylık olmuş çok küçük daha dedi görünmez dedi moralini bozma sorun yok dedi bilmiyorm bakalım inş sorun çıkmaz
cnm vajinal muayene mi yaptı karındansa görünmeyebilir geç tutunmuştur belki
ohoo aysecim karindaysa asla bekleme simdi. en az yedinci hafta belki de sonra hatta. sakin morelini bozma.[/QUOT:dance::dance:demek öyle bende onu diyorm zaten cem beyde karından bakacak bakalım onda görüncekmi:)))))nasılsa allahın izniyle sayılı gün cabuk gelir şunun şurasında ne kaldı 17 gün var çok az :))))) anam 17 gün mü daha yarım asır var yaa ühü ühü(((
ayşecim bende dün gittim hocaya kese için 15 gün sonra gel dedi benim adet tarihimde 8 nisandı taransferin ne zaman olmuştu canım inşallah ikimizde kesemizi görür kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah ikimizde aynı dönem doğum yapacağız allahım bebeklerimizi korusun
ayşecim bende dün gittim hocaya kese için 15 gün sonra gel dedi benim adet tarihimde 8 nisandı taransferin ne zaman olmuştu canım inşallah ikimizde kesemizi görür kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah ikimizde aynı dönem doğum yapacağız allahım bebeklerimizi korusun
bende sürekli beta baktırıyorum katlanacak mı değerler diye çok şükür katlanarak artıyoo inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelecek çok çaba harcadık ya sabırsızlığımız bu yüzden normal olsa o kadar merak edermiydik acaba ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim yardımcımız olsun
inş cnm bende bu gün yaptırdım maşallah çok güzel cıktı 1704 degerim şuanbu günkü d.r istedi bakalım ins sorun çıkmaz inş bebişlerimizi kucagımıza alırız . cnm benim bend e 5 yıllık evliyim evlendigim günden bu tarafa hastanelerdeyim rabbim hepimize hayırlı evlat versin amin
benim de 5 nisan adet tarihim 19 nisan transfer. belki de aynı günlere gelir doğumumuz :)) ben de kalp atışı için bekliyorum inşallah duyarız
cnm h.g
degerim nasıl zeynep bu gün d.r gene kan testti yaptırdı 1704 d.r bakacakmış iyimi nasıl degerim sence
inşallah canım sabırlı ol değerin çok güzel peki jelle ilgili sıkıntın ne oldu
çok güzel canım bana ilk testini bir de kaçıncı gün yapmışsın söylesene
jel için aradım içerde kalıntı olmuştur dedi hemşire yani sorun yokmuş normal her hastada olur devam jele dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?