Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim sakin uzulme regle tarihin geldikten bir hafta sonra gorunmesi gerekir o da alltan bakarsa daha once gorunmemesi cok normal heleki karindan bakiyorsa hic gorunmez yedinci haftaya kadar.

aysecim sakin uzulme regle tarihin geldikten bir hafta sonra gorunmesi gerekir o da alltan bakarsa daha once gorunmemesi cok normal heleki karindan bakiyorsa hic gorunmez yedinci haftaya kadar.

evet cnm d.r öyle söyledi daha bu gün bir aylık olmuş dedi hayırlısı olsun valla cnm 4 gözle keseyi ve kalp atışımızı bekliyorz allahım ne olur bir sorun olmazsın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm vajinal muayene mi yaptı karındansa görünmeyebilir geç tutunmuştur belki

hayir kesinlikle alttan bile baksa henuz gorunmemesi cok normal, daha cok yeni. gec tutunmayla ilgisi yoktur bence. hamile oldugum zmandan biliyorum.ben regleden 4 gun sonra gidince doktor alttan bakmasina ragmen minik bir kararti var ama henuz erken emin olmak icin demisti.

cnm vajinal muayene mi yaptı karındansa görünmeyebilir geç tutunmuştur belki

karnımdan yaptı zaten d.r dedi aşagdan yapmam dedi ben istemiyordum aşagdan d.r dedi zaten yapmam dedi tüp bebek oldugu için birde o riski almadı sanırm acele etme bir iki haftaya cıkar dedi zaten benim d.r bana 3 hafta sonra randovu vermişti yani mayısın 29 tam denk geliyor

Son düzenleme:
ayşecim bende dün gittim hocaya kese için 15 gün sonra gel dedi benim adet tarihimde 8 nisandı taransferin ne zaman olmuştu canım inşallah ikimizde kesemizi görür kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah ikimizde aynı dönem doğum yapacağız allahım bebeklerimizi korusun

inş cnm benim 24 nisanda oldu tranferim benim daha çok küçükmüş o yüzden görünmüyor bekliycez sabır edecez gerci ben sabırlı bir insan degilim ama rabbim yardım etsin(((

bende sürekli beta baktırıyorum katlanacak mı değerler diye çok şükür katlanarak artıyoo inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelecek çok çaba harcadık ya sabırsızlığımız bu yüzden normal olsa o kadar merak edermiydik acaba ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim yardımcımız olsun

canım benim kese karından pazartesi yani tam 5 haftalıkken göründü henüz erken stres yapma bu arada özlemcim sen bebeğini kaybettin mi çok üzüldüm neden?

benim de 5 nisan adet tarihim 19 nisan transfer. belki de aynı günlere gelir doğumumuz :)) ben de kalp atışı için bekliyorum inşallah duyarız

inş cnm bende bu gün yaptırdım maşallah çok güzel cıktı 1704 degerim şuan bu günkü d.r istedi bakalım ins sorun çıkmaz inş bebişlerimizi kucagımıza alırız . cnm benim bend e 5 yıllık evliyim evlendigim günden bu tarafa hastanelerdeyim rabbim hepimize hayırlı evlat versin amin

inşallah canım sabırlı ol değerin çok güzel peki jelle ilgili sıkıntın ne oldu

benim de 5 nisan adet tarihim 19 nisan transfer. belki de aynı günlere gelir doğumumuz :)) ben de kalp atışı için bekliyorum inşallah duyarız

cnm h.g
degerim nasıl zeynep bu gün d.r gene kan testti yaptırdı 1704 d.r bakacakmış iyimi nasıl degerim sence

jel için aradım içerde kalıntı olmuştur dedi hemşire yani sorun yokmuş normal her hastada olur devam jele dedi

tamam canım sorun olmamasına sevindim sen bana ilk yaptırdığın kan testi sonucunu ve tarihini söyler misin kaçıncı gününde kaçtı bugün kaçıncı günün ona göre

ayşecim değerinin katlanması süper hep ikiye katlanmış çok güzel hiç sıkıntı yok vajinal ultrasonla baksa kese bile görünür 1-2 güne haftaya Allahın izniyle kesin karından bile görünür için rhat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…