canım kanaması olup hamile olan arkadaşlar var ama sen yine de doktoruna ulaş[/QUOTE
pazartesi sabah kan testi yapıldı. sonuç 6 çıktı. normal günü bugün olduğu için tekrar test yapıldı. ilkinde sonuç düşük olduğu için kendimi alıştırmıştım ancak sonucu öğrenince insan kendini ne kadar alıştırırsa alıştırsın olmuyor mlsf. resmen yıkıntı. sonuç 1 in altında dedi doktor.. hamile kalan arkadaşlar; inşallah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almak nasip etsin Rabbim....
canım kanaması olup hamile olan arkadaşlar var ama sen yine de doktoruna ulaş[/QUOTE
pazartesi sabah kan testi yapıldı. sonuç 6 çıktı. normal günü bugün olduğu için tekrar test yapıldı. ilkinde sonuç düşük olduğu için kendimi alıştırmıştım ancak sonucu öğrenince insan kendini ne kadar alıştırırsa alıştırsın olmuyor mlsf. resmen yıkıntı. sonuç 1 in altında dedi doktor.. hamile kalan arkadaşlar; inşallah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almak nasip etsin Rabbim....
canım benim çok üzüldüm ilk denemen miydi? lütfen umudunu yitirme hayırlı olan olsun inşallah bir dahaki sefere olacak dularımız senle
ayşecim değerinin katlanması süper hep ikiye katlanmış çok güzel hiç sıkıntı yok vajinal ultrasonla baksa kese bile görünür 1-2 güne haftaya Allahın izniyle kesin karından bile görünür için rhat olsun
canım benim çok üzüldüm ilk denemen miydi? lütfen umudunu yitirme hayırlı olan olsun inşallah bir dahaki sefere olacak dularımız senle[/QUOT
evet geçen ay aşılama olmuştu bu ilk denemeydi.
ara vermeyi düşünüyorum gerçi doktorumla konuşmadım ama iki ayda yıprandım, ne yapacağımı bilmiyorum..
yok yok çok ideal hiç anormal değil ona baktım ama tam güzel
yok yok çok ideal hiç anormal değil ona baktım ama tam güzel
canım benim çok üzüldüm ilk denemen miydi? lütfen umudunu yitirme hayırlı olan olsun inşallah bir dahaki sefere olacak dularımız senle[/QUOT
evet geçen ay aşılama olmuştu bu ilk denemeydi.
ara vermeyi düşünüyorum gerçi doktorumla konuşmadım ama iki ayda yıprandım, ne yapacağımı bilmiyorum..
umudunu yitirme hemen canım benim 3 aşılamam negatifti bir çok sıkıntı yaşadık bu tedavimizde de sadece 6 yumurtam vardı 3 döllendi yaşım gereği 1 tek transfer edildi o da 3.gün 8 hücreli ve 2. kalite idi ve tuttu yani umutlu duacı ol lütfen hemen bırakmak var mı. çok çok zor biribirimizi ancak biz anlarız neler çektiğimizi biliyoruz. ama lütfen güçlü sabırlı umutlu ol.
umudunu yitirme hemen canım benim 3 aşılamam negatifti bir çok sıkıntı yaşadık bu tedavimizde de sadece 6 yumurtam vardı 3 döllendi yaşım gereği 1 tek transfer edildi o da 3.gün 8 hücreli ve 2. kalite idi ve tuttu yani umutlu duacı ol lütfen hemen bırakmak var mı. çok çok zor biribirimizi ancak biz anlarız neler çektiğimizi biliyoruz. ama lütfen güçlü sabırlı umutlu ol.
kesinlikle katılıyorum, ancak biz birbirimizi anlarız canım sağol desteğin için Allah razı olsun.
benim 3 yumurtam vardı, 2si döllenmişti kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama çarşamba yumurta topladılar cuma transfer ettiler bu konuya aklım takıldı erkenmi oldu diye.. benimde yaş 31 banada tek embriyo transfer edildi.
neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır diyorum..
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sizlerin yazılarınızı okuyorum ama ilk kez yazıyorum. 28 nisanda yumurtalarım toplandı ve 3 mayısta transfer oldu.yarın kan testi yaptırıcam. bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm ve sabahtan berri ağlıyorum.inş. yarında herşey yolunda gider. allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsınn :)
panyciğim hayırlı olsun diyelim ozaman bende memorielda hale hanım dı sende mi orda başlamıştın tedavine inşallah bende hayırlı haber alıcam çok sevindim
kesinlikle katılıyorum, ancak biz birbirimizi anlarız canım sağol desteğin için Allah razı olsun.
benim 3 yumurtam vardı, 2si döllenmişti kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama çarşamba yumurta topladılar cuma transfer ettiler bu konuya aklım takıldı erkenmi oldu diye.. benimde yaş 31 banada tek embriyo transfer edildi.
neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır diyorum..
Canım Allahım yardımcın olsun, sabır versin ama sakın umudunu heyecanını yitirme, gücünü topla ve yeni baştan yılmak yoka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?