Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tşk ederim cnm inş görürüm cnm anormal bir yükseliş degil demi allah korusun dış gebelik falan olmasında(((((

iyi akşamlar kızlarrr hamişler bebişlerinize iyi bakın yumoş büyütenler sizde yumoşlara bekleyen arkadaşlar sizdeee hadii sizi bekliyorummmmm :)

tatlım sen yorumu yaz :)))))) gece ben bakarım eşim başımda bekliyor bir kucak dosya getirmiş çalışcakmış:))) hepinizi öptüm allaha emanet olun kızlarr

ayşecim değerlerin ve artışı çok normal sen içini ferah tut 4 haftalık olmuşsuın daha. o yüzden keseyi de görmene az kalmış.

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sizlerin yazılarınızı okuyorum ama ilk kez yazıyorum. 28 nisanda yumurtalarım toplandı ve 3 mayısta transfer oldu.yarın kan testi yaptırıcam. bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm ve sabahtan berri ağlıyorum.inş. yarında herşey yolunda gider. allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsınn :)

aysecim tebrik ederim canım maşallah değerin katlıyo çok sevindim hihoyyythihoyyyt
panycim sana da çok sevindim canım ikizler geliyo demek oh maşallah hihoyyythihoyyyt
zübeydecim yumoşlar büyüyo canım ay tatlişler anneciğine sımsıkı tutunacaklar inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özlemcim ve 30 temmuz geçmiş olsun sizin de toplama olmuş darısı transfere inş.hihoyyyt
30temmuz benim de hala gaz sorunum var.karnımın şişi bugün biraz iniyo gibi.özellikle yemeklerden sonra nefes almamı bile etkiliyo.gizemlinin dediği gibi yürüyüş iyi geliyo canım.bide bol bol su içmek..
bende bekliyorum bakalım kızlar 20 mayısa az kaldı günler geçtikçe heyecan artıyo sormayın hihoyyythihoyyyt

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: ay çok sevindim cnm ya çok güzel bi sonuç en kısa zamanda bizim topiğe beklerim

Zeynepelacım, doktora gittim bugun betahcg pazartesi gunune gore cok cok az artmıs 1288 den anca 1400 olabilmis doktor dış gebelik olacak %90 dedi.bugun ultrasonda minicik birsey gozuktu ama kese var yok diyemem dedi.ben de yarına baska bir doktora gidip dış gebelik mi , yoksa gelismemis kese mi ona karar verilecek.dunden kendimi hazırlamıs oldugum icin bugun cok da uzulmedim sonucta hep hayırlısını dilemistim Allah'tan.demek ki bu sefer degilmis.2.yi denemeyi bekleyecegiz bakalım.Sen iyisindir umarım

panyciğim hayırlı olsun diyelim ozaman bende memorielda hale hanım dı sende mi orda başlamıştın tedavine inşallah bende hayırlı haber alıcam çok sevindim

Aralmacım merhaba,

Benim doktorum da Hale hnm, ben de yumurta kalitesizliği sorunu var sizdeki problem neydi cnm özel diilse, sen hamilesin dimi Allah hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar benım 6 haftalık karnımdan bakılınca cıktı acele etmeyın sizinde cıkacaktır:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…