Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

TÜP BEBEK yaptırıp DIŞ GEBELİK geçiren var mı arkadaşlar???varsa 2. tüp bebek tedavisi için doktor ne kadar sure gecmesi gerektigini soyluyor?

ozcum ne oldu yoksa dış gebelik mi oldun niye öle sordun içimi hoplattın ama bildiğim kadarıyla böle bi topic var ordan daha net bilgi alırsın canım arama bölümüne dış gebelik yaz çıkar

hayırlı olsun canım benımde transfer gunum 3 mayıstı test gunum 15 mayıs bende ıdrarada bakayım dedxım ama vazgectım cunku hıc belırtı yok ve benım embrıyolar 3.gun transfer edıldı 4 hucrelı ve ıkıncı kalıtede ıdı sende belırtı varmıydı
bu arada hemsıler gunun kutlu olsun...

saol canım benim 5. gün transferiydi. şuana kadar hiç belirtim olmadı vücudum hala adet olucakmışım gibi belirtiler gösteriyo aslında sivilcelerim dahi çıkmaya başladı. ama tek bi fark var 3-4 gündür sürekli yorgunum ve uyukluyorum. inşallah sende mutlu haberler alırsınnn:ecrin_bebek:

bu arada seninde hemşireler günün kutlu olsun

TÜP BEBEK yaptırıp DIŞ GEBELİK geçiren var mı arkadaşlar???varsa 2. tüp bebek tedavisi için doktor ne kadar sure gecmesi gerektigini soyluyor?

merhaba, benim ilk deneyimim dis gebelikle sonuclandi bana 3 ay sonra deneyebilirsin dediler.

pany cok sevindim canim ikizlerinin olmasina Allah tamamina erdirsin.ne guzel tedaviden kurtuldun darisa bizlere insallah.

ınsallah canım saol

cigdocum benim sorunum eşimden kaynaklanıyo sperm sayısı azdı.Benim yumurta sayım 11i di ama 5 tane döllendi ama 1tane trasfer yapıldı ilk ve yaşımdan ötürü henüz belli değil ama 2.çizgiyi görmüştüm 2 gün önce bugün tam net olarak çıktı inşallah sonum da iyi olur.Sende moralini hiç bozma önce inan ben doktoruma çok inandım ve güvendim canım inşallah hayırlı olur senin içi de.Ben oranın uğurlu olduğuna inanıyorum bak pany de hamile kaldı insana güç veriyo bu tür iyi haberler o da memorialdeydi

pany sana alttan mı muayene etmişlerdi ilk önce yoksa karnından mı canım bazıları alttan yapmak tehlikeli diyolar ben de cumartesi gidicem kan testine

tşk ederim cnm benim saol inş sonuçta güzel olur kese ve kalp atışı yani o zaman derin bir nefes alcam allahın izniyle

canim ohaaaa degil OHOOOOOOOOO yazmistim dikkat edersen ohhoo hani karindan ohoo daha cok erken diye. alttan betahcg 1500 olunca gorunuyor dusun daha yeni gecmissin.

canim ohaaaa degil OHOOOOOOOOO yazmistim dikkat edersen ohhoo hani karindan ohoo daha cok erken diye. alttan betahcg 1500 olunca gorunuyor dusun daha yeni gecmissin.

cmn özür dilerim gözden kaçırmışım :gercekten(( kusura bakma sakın beni yannış anlama ay kötü oldum yaa o kadar dikkatli okumamışım

Son düzenleme:
cancan nasılsın bebeginin kesesini gördün mü sen cnm

kizlar merhaba
toplama sonrasi karin agriniz nasildi? rahim ve yumurtaliklarda hicbir agrim yok ama karnimin yanlarinda kas agrisi gv cok ciddi sancilar olusuyor. neden olabilir

kizlar merhaba
toplama sonrasi karin agriniz nasildi? rahim ve yumurtaliklarda hicbir agrim yok ama karnimin yanlarinda kas agrisi gv cok ciddi sancilar olusuyor. neden olabilir

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sana sağlıklı bebişler olarak geri dönerler inşallah. Toplama sonrasında kasıklarımda çok ağrı olmuştu. Özellikle tuvaletim geldiğinde ağrıdan dayanamıyordum. Ama transferden sonraki ikinci gündü sanırım geçmişti.

kizlar karnimin ust kismi kramplar seklinde cok agriyor hastaneye gitmeyi bile dusunuyorum. rahim kasik yumurtalik cok normal karin ust bolgede yanlara dogru krampli sancilar var,

kizlar karnimin ust kismi kramplar seklinde cok agriyor hastaneye gitmeyi bile dusunuyorum. rahim kasik yumurtalik cok normal karin ust bolgede yanlara dogru krampli sancilar var,

Dayanamayacak kadar kötüysen git tabii. Bi ağrı kesici falan yaparlar. Ben toplama sonrası yaptırmıştım.

yok tatlım ben başka bir d.r gittim benim d.r 29 mayısta cagrıdı beni ben merak ettigim için başka d.r gittim oda bu gün bebegin tam bir aylık oldugunu söyledi yani daha çok küçükmüş çıkmaz kese dedi:))))göremedim bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…