TÜP BEBEK yaptırıp DIŞ GEBELİK geçiren var mı arkadaşlar???varsa 2. tüp bebek tedavisi için doktor ne kadar sure gecmesi gerektigini soyluyor?
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sizlerin yazılarınızı okuyorum ama ilk kez yazıyorum. 28 nisanda yumurtalarım toplandı ve 3 mayısta transfer oldu.yarın kan testi yaptırıcam. bugün dayanamadım ve idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm ve sabahtan berri ağlıyorum.inş. yarında herşey yolunda gider. allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsınn :)
hayırlı olsun canım benımde transfer gunum 3 mayıstı test gunum 15 mayıs bende ıdrarada bakayım dedxım ama vazgectım cunku hıc belırtı yok ve benım embrıyolar 3.gun transfer edıldı 4 hucrelı ve ıkıncı kalıtede ıdı sende belırtı varmıydı
bu arada hemsıler gunun kutlu olsun...
hayırlı olsun canım benımde transfer gunum 3 mayıstı test gunum 15 mayıs bende ıdrarada bakayım dedxım ama vazgectım cunku hıc belırtı yok ve benım embrıyolar 3.gun transfer edıldı 4 hucrelı ve ıkıncı kalıtede ıdı sende belırtı varmıydı
bu arada hemsıler gunun kutlu olsun...
TÜP BEBEK yaptırıp DIŞ GEBELİK geçiren var mı arkadaşlar???varsa 2. tüp bebek tedavisi için doktor ne kadar sure gecmesi gerektigini soyluyor?
saol canım benim 5. gün transferiydi. şuana kadar hiç belirtim olmadı vücudum hala adet olucakmışım gibi belirtiler gösteriyo aslında sivilcelerim dahi çıkmaya başladı. ama tek bi fark var 3-4 gündür sürekli yorgunum ve uyukluyorum. inşallah sende mutlu haberler alırsınnn:ecrin_bebek:
aysecim tebrik ederim canım maşallah değerin katlıyo çok sevindim hihoyyythihoyyyt
panycim sana da çok sevindim canım ikizler geliyo demek oh maşallah hihoyyythihoyyyt
zübeydecim yumoşlar büyüyo canım ay tatlişler anneciğine sımsıkı tutunacaklar inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özlemcim ve 30 temmuz geçmiş olsun sizin de toplama olmuş darısı transfere inş.hihoyyyt
30temmuz benim de hala gaz sorunum var.karnımın şişi bugün biraz iniyo gibi.özellikle yemeklerden sonra nefes almamı bile etkiliyo.gizemlinin dediği gibi yürüyüş iyi geliyo canım.bide bol bol su içmek..
Bende bekliyorum bakalım kızlar 20 mayısa az kaldı günler geçtikçe heyecan artıyo sormayın hihoyyythihoyyyt
kız cadı o nasıl bir ohaa:dance::dance:demek öyle bende onu diyorm zaten cem beyde karından bakacak bakalım onda görüncekmi:)))))nasılsa allahın izniyle sayılı gün cabuk gelir şunun şurasında ne kaldı 17 gün var çok az :))))) anam 17 gün mü daha yarım asır var yaa ühü ühü(((
kesinlikle katılıyorum, ancak biz birbirimizi anlarız canım sağol desteğin için Allah razı olsun.
benim 3 yumurtam vardı, 2si döllenmişti kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama çarşamba yumurta topladılar cuma transfer ettiler bu konuya aklım takıldı erkenmi oldu diye.. benimde yaş 31 banada tek embriyo transfer edildi.
neyse sağlık olsun vardır bundada bir hayır diyorum..
canim uzuldum bu kadar ugrastan sonra zor ama ne yapalim diyecegiz mecburen saglik olsun, zamani vakti gelmemis.
canim iki embro varsa kesinlikle ucuncu gunu beklemiyorlar daha bugun embroyologla gorustum. cunku ertesi gune hicbiri kalmayabilirdi bir gun daha bekleselerdi. ama icinde gelismeye devam edebilirdi ikinci gun konunca rahimde daha saglikli gelisebiliyor diye beklememisler, hic aklina takma bunu, beklemek icin en az dort embroyo gerekir dedi embroyolog bugun.
canim ohaaaa degil OHOOOOOOOOO yazmistim dikkat edersen ohhoo hani karindan ohoo daha cok erken diye. alttan betahcg 1500 olunca gorunuyor dusun daha yeni gecmissin.
cancan nasılsın bebeginin kesesini gördün mü sen cnm
kizlar merhaba
toplama sonrasi karin agriniz nasildi? rahim ve yumurtaliklarda hicbir agrim yok ama karnimin yanlarinda kas agrisi gv cok ciddi sancilar olusuyor. neden olabilir
kizlar karnimin ust kismi kramplar seklinde cok agriyor hastaneye gitmeyi bile dusunuyorum. rahim kasik yumurtalik cok normal karin ust bolgede yanlara dogru krampli sancilar var,
Ayşecim merhabaaaa. 18 Mayısta randevum. Daha 6 günüm var yani. Bende senin yazdıklarını okuyorum. seni erkenmi çağırmış doktorun yoksa benimkimi geç çağırdı. Sen keseyi daha göremedinmi? Acaba daha erkenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?