kizlar karnimin ust kismi kramplar seklinde cok agriyor hastaneye gitmeyi bile dusunuyorum. rahim kasik yumurtalik cok normal karin ust bolgede yanlara dogru krampli sancilar var,
yok tatlım ben başka bir d.r gittim benim d.r 29 mayısta cagrıdı beni ben merak ettigim için başka d.r gittim oda bu gün bebegin tam bir aylık oldugunu söyledi yani daha çok küçükmüş çıkmaz kese dedi:))))göremedim bebegimi
O zaman seninki çok geç çağırmış benimki erken :)) Ya ayşecim benim transferim 22 Nisandı. Adetimde 4 Nisan şimdi ne kadarlık olmuş oluyo. Son adet tarihine göremi hesaplıycaz yani 5 haftalıkmı?
tatlım son adet döneminden hesap edince tam bebegin 1 ay 8 günlük yani tam 5 haftalık şuan sen keseyi belki görüsün benden bir hafta öndesin cnm benim inş kesenide kalp atışınıda sorunsuz bir şekildede sende bende bekleyen herkeste duyarız inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam cok sagolun cok agri kesici verdiler ama bir etkisi olmuyor. biraz daha bekleyip gidcegiz olmadi optum hepinizi
Aminnnnn canım inşallah. Senin son adet tarihin ne zamandı? Hayırlısıyla bi keseyi görüp kalp atışını bi duysak. Çok rahatlıycam o zaman. Kan testinde öğrenmek bi huzur veriyo ama en önemlisi ultrason. Sen gizemlinin topiğini takip ediyomusun?
aysecim cikiyorum duramaiacagim.
cnm beni 12 nisan adet tarihim yani bu gün tam bir aylık be:tomato:bişim:)))))))seninde nisanın 4de bir aylık 4den 4ne hesap yapcan yani ...... evet aynen öyle cnm bu kalp atışını ve keseyi bir görsek inan uyku uyuyamıyorm ya bir şey olursa die düşünmek bile istemiyorm allah korusun rabbim hepimizn bebeklerini koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:gizemin topigi ne bililmiyorm ki hiç girmedim daha dogrusu o yazmıştı ben aradım bulmadım sen gir o topige bende senin porfilden takip edim şimdi olur mu?
Ayşe nedimede burda ama eskileri okuyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?