Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar karnimin ust kismi kramplar seklinde cok agriyor hastaneye gitmeyi bile dusunuyorum. rahim kasik yumurtalik cok normal karin ust bolgede yanlara dogru krampli sancilar var,

cnm benim d.r arasana valla ben cem beyi gece aramıştım acıle kadırdılar beni çok agrım vardı bir agrı kesici yedim geldim (((((( inş benim gibi olmazsın cnm geçmiş olsun

O zaman seninki çok geç çağırmış benimki erken :)) Ya ayşecim benim transferim 22 Nisandı. Adetimde 4 Nisan şimdi ne kadarlık olmuş oluyo. Son adet tarihine göremi hesaplıycaz yani 5 haftalıkmı?

O zaman seninki çok geç çağırmış benimki erken :)) Ya ayşecim benim transferim 22 Nisandı. Adetimde 4 Nisan şimdi ne kadarlık olmuş oluyo. Son adet tarihine göremi hesaplıycaz yani 5 haftalıkmı?

tatlım son adet döneminden hesap edince tam bebegin 1 ay 8 günlük yani tam 5 haftalık şuan sen keseyi belki görüsün benden bir hafta öndesin cnm benim inş kesenide kalp atışınıda sorunsuz bir şekildede sende bende bekleyen herkeste duyarız inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlemmmmmmmmmmmmmmmmm cnm iyimisin(((((((((( cvp verbi iyi oldugunu anlayalım

tamam cok sagolun cok agri kesici verdiler ama bir etkisi olmuyor. biraz daha bekleyip gidcegiz olmadi optum hepinizi

Aminnnnn canım inşallah. Senin son adet tarihin ne zamandı? Hayırlısıyla bi keseyi görüp kalp atışını bi duysak. Çok rahatlıycam o zaman. Kan testinde öğrenmek bi huzur veriyo ama en önemlisi ultrason. Sen gizemlinin topiğini takip ediyomusun?

tamam cok sagolun cok agri kesici verdiler ama bir etkisi olmuyor. biraz daha bekleyip gidcegiz olmadi optum hepinizi

cnm benim ya allah şifa versin inş hemen gecer agrın bebekler gibi rahat uyursun inş ama ilk 3 gŞenizün böyle olcak tatlım senin bu gün topladı demi yumurtan ee o kaly bir şey degil sonuçca içinden parca alınıyor bana d.r en az 3 gün agrın olur demişti minoset verdi günde 3 taneye kadar kullanabiliyorsun cnm inş cabuk gecer agrıların aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm beni 12 nisan adet tarihim yani bu gün tam bir aylık be:tomato:bişim:)))))))seninde nisanın 4de bir aylık 4den 4ne hesap yapcan yani ...... evet aynen öyle cnm bu kalp atışını ve keseyi bir görsek inan uyku uyuyamıyorm ya bir şey olursa die düşünmek bile istemiyorm allah korusun rabbim hepimizn bebeklerini koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:gizemin topigi ne bililmiyorm ki hiç girmedim daha dogrusu o yazmıştı ben aradım bulmadım sen gir o topige bende senin porfilden takip edim şimdi olur mu?

Tamam canım aslında bu tip şeyleri oradan yazsak daha mantıklı olur ama buraya ve sizlere çok alıştım ayrılamıyorum. Şimdi gidiyorum oraya.

nedime yeni geldi yazları okuyor kesin şimdi. cnm bebeklerden nbr keseyi gördün mü bir haber ver kıs catladım meraktan(((((((((8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…