Nedimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tmm cnm:))))) bencede nedime pc başında yok kesin
Galibaaaa
cnm ben çıkıyorm yatmaya gidiyorm sende yat dinlen bebişin dinlensin annesi:)) oy ne güzel bir kelime anne bu kelimeyi bebegimizden duycakmıyız rabbim duymayıda nasip et aminn:)))))9
kızlaaar az önce embiriyolog aradı 31 yumurtadan 24 tanesi olgun çıkmış 21 tanesi de döllenmiş yumurtaların durumu gayet iyi dediler fakaaaaaaaaat doktorum yumurta sayım fazla diye vücut su toplayabilir dedi ve bir ay erteleri yumoşlarımı donduracaklar haziranda transferi yapacaklar doktor sakın moralini bozma şansını düşürmüş olmuyoruz işi garantiye almış oluyoruz vucudun su toplarsa embiriyoyu tutmaz bakalım her işte bir hayır vardır bi bakıma yumurtalarımın durumuna seviniyorum ama ertelenmesi ne üzüldüm çünki kendimi hazırlamıştım hakkımızda hayırlısı.
Zeynepelacım, doktora gittim bugun betahcg pazartesi gunune gore cok cok az artmıs 1288 den anca 1400 olabilmisdoktor dış gebelik olacak %90 dedi.bugun ultrasonda minicik birsey gozuktu ama kese var yok diyemem dedi.ben de yarına baska bir doktora gidip dış gebelik mi , yoksa gelismemis kese mi ona karar verilecek.dunden kendimi hazırlamıs oldugum icin bugun cok da uzulmedim sonucta hep hayırlısını dilemistim Allah'tan.demek ki bu sefer degilmis.2.yi denemeyi bekleyecegiz bakalım.Sen iyisindir umarım
kizlar merhaba
toplama sonrasi karin agriniz nasildi? rahim ve yumurtaliklarda hicbir agrim yok ama karnimin yanlarinda kas agrisi gv cok ciddi sancilar olusuyor. neden olabilir
kızllarrr transfere bebişimi almaya gidiorumm dua edin bana byeeee
zübeyde nasılsın
iyiyim zeynepcim sen ve bebişin nasıl tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?