Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kıslar allaha emanet olun kendinize ii bakın tatlı rüyalarr sabah görüşürz bebeişim anne yat artık uykum geldi diyor yatmaya gidiyorz:)))))))))) biz

cnm ben çıkıyorm yatmaya gidiyorm sende yat dinlen bebişin dinlensin annesi:)) oy ne güzel bir kelime anne bu kelimeyi bebegimizden duycakmıyız rabbim duymayıda nasip et aminn:)))))9

İyigeceler canımm. Allah rahatlık versin. Tabiiki duyacağız. Allahın izniyle tabii :) İyi geceler.

Nedimecim ne kadar görüşemesekte sanada iyigeceler. ıyi haberlerini yarın duyarız artık inşallah. Allah rahatlık versin.

maşallah maşallah kızım sayılarını söylemesene nazar değicek canım bunlarla küçük bi köy kurarsınhihoyyytburada kızlar yumurta krızi yaşıyor onu geçtim döllenme krızi sperm krızi...falan felanopuyorumnanaktangerçekten canım maşallah kendini strese sokma güzel haberlerinibekliyoruzkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar ben hala okuyamadığım geçmiş sayfalarla uğraşıyorum sizi de görmedim....canlarım ben doktora gittim ve keseyi gördüm ))))
bu arada 2 tane değil birtanecik umarım gelişir de annesi kucağınada alır)) ikiz isterdim ama olmadığı içinde rahatladım çünkü bakmakta ciddi zorluklar yaşardım ama çok mutluyum)))

ahh bunların bebişlerinin uykuları gelmiş ..gitmişşşler pekii canlarım Allah size rahatlık versin bende yatıyorum eskileride okuyup bitiremedim)))) öpüldünüz kızlaarrrrropuyorumnanaktan

canım benim inşallah dış gebelik değildir inşallah o minicik şey sağlıcakla büyür hakkında hayırlısı olsun. başka bir doktora da git bakalım ne diyecek. hakkında en hayırlı olan olsun rabbim kötülükten sıkıntıdan korusun.

kizlar merhaba
toplama sonrasi karin agriniz nasildi? rahim ve yumurtaliklarda hicbir agrim yok ama karnimin yanlarinda kas agrisi gv cok ciddi sancilar olusuyor. neden olabilir

canım benim operasyondan sonra 2 saat adet sancısı gibi rahmim ağrıdı sonra hiç bişi kalmadı ben hiç ağrı kesici kullanmadım midem bulandığı için bulantıma iğne yaptılar. yanlarda derken aşağı kısımda mı yoksa bağırsak kısmında mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…