slm kızlar maşallah biçok hamiş var burda bende keseyi görbilecekmiyim diye telaş yapıyorum...sizler ne zaman gördünüz takip etmeye çalışıyorum
benim bebeğim bugün 4+2 günlük ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum dra belki kalp atışlarınıda duyarım diye ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum...
aleyküm selam cnm hoş geldin bende görmedim daha bende bu cumartesi gidecem allah izin verirse d.r gel dedi dün gittik yoktu d.r degerimi örçtü 1704 çıktı şimdilik iyi cumartesi belki görürüm inş sorun çıkmazsa rabbim hepimize bebişlerimizin keselerini ve kalp atışlarını duymayı nasip etsin ondan sonra başlıyor asıl gebelik allah izin verise
cnm benim topikteki listeye eklemek için bilgilerini verirmisin
kızlarrr tansferden geldimm ve yatıyorumm bebişim benimle şimdilik rabbimin izniylede hep olacakkk rabimmm bütün isteyenleri anne yapsın inşşşşş
tatlıkız hayırlı olsun canım ananasını yemeyi unutma çok dikkat et olucak inşallah...
kızlarrr tansferden geldimm ve yatıyorumm bebişim benimle şimdilik rabbimin izniylede hep olacakkk rabimmm bütün isteyenleri anne yapsın inşşşşş
canim uzuldum bu kadar ugrastan sonra zor ama ne yapalim diyecegiz mecburen saglik olsun, zamani vakti gelmemis.
canim iki embro varsa kesinlikle ucuncu gunu beklemiyorlar daha bugun embroyologla gorustum. cunku ertesi gune hicbiri kalmayabilirdi bir gun daha bekleselerdi. ama icinde gelismeye devam edebilirdi ikinci gun konunca rahimde daha saglikli gelisebiliyor diye beklememisler, hic aklina takma bunu, beklemek icin en az dort embroyo gerekir dedi embroyolog bugun.
teşekkür ederim bilgiler için. ben soramamıştım ama içimde hep şüphe kaldı. demek bu yüzdenmiş. herkes biliyor mesela kaç hücreli olduğunu bana sadece ekranda gösterdiler ve çok iyi ikiside dediler ama yasa gereği birini transfer edeceğiz dediler. neyse hayırlısı böyleymiş. tekrar teşekkürler..
teşekkür ederim bilgiler için. ben soramamıştım ama içimde hep şüphe kaldı. demek bu yüzdenmiş. herkes biliyor mesela kaç hücreli olduğunu bana sadece ekranda gösterdiler ve çok iyi ikiside dediler ama yasa gereği birini transfer edeceğiz dediler. neyse hayırlısı böyleymiş. tekrar teşekkürler..
canım yaa sen hiç dert etme inşallah bir dahaki sefer olucak hakkında en hayuırlı olan olsun. gerçekten çok zor ama güçlü olup umutlu olmak zorundasın kendin ve eşin için
Canım Allahım yardımcın olsun, sabır versin ama sakın umudunu heyecanını yitirme, gücünü topla ve yeni baştan yılmak yoka.s.
teşekkür ederim cigdo. yılmak tabiki yok. Ama biraz ara vereyim diyorum hormonlar biraz fazla etki yaptı bende biraz tombik oldum :) bu yüzden biraz kilo vereyim moral olur hemde.. (avuntu işte napalım)
maşallah maşallah kızım sayılarını söylemesene nazar değicek canım bunlarla küçük bi köy kurarsınhihoyyytburada kızlar yumurta krızi yaşıyor onu geçtim döllenme krızi sperm krızi...falan felanopuyorumnanaktangerçekten canım maşallah kendini strese sokma güzel haberlerinibekliyoruzkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
kızlar ben hala okuyamadığım geçmiş sayfalarla uğraşıyorum sizi de görmedim....canlarım ben doktora gittim ve keseyi gördüm))))
bu arada 2 tane değil birtanecik umarım gelişir de annesi kucağınada alır)) ikiz isterdim ama olmadığı içinde rahatladım çünkü bakmakta ciddi zorluklar yaşardım ama çok mutluyum )))
canım yaa sen hiç dert etme inşallah bir dahaki sefer olucak hakkında en hayuırlı olan olsun. gerçekten çok zor ama güçlü olup umutlu olmak zorundasın kendin ve eşin için
moralin için teşekkür ederim zeynepela.. dünü atlattık çok şükür bugün ikimizde iyiyiz.. beni kendime getiren eşimin ağlaması oldu. onu hiç ağlarken görmemiştim.. ilk önce ben ağladım o teselli etti sonra o ağladı ben teselli etmeye çalıştım. bu sabah yeni bir güne başladık sanki hiç tüp bebeğe başlamamışız gibi.. Mevlam neylerse güzel eyler.. gelecek günler güzel olacak inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
canım benimm hadi şimdi sıkı sıkı tutunun bebişinle birbirinize :) allahım kucağına da almayı nasip etsin
tatlıkız hayırlı olsun canım ananasını yemeyi unutma çok dikkat et olucak inşallah...
hayılrı olsun trasferin umarım sana sıkıca tutunur bebişin bekleme dönemine sende geçtin bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?