Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynep zübeyde gizemli nursim kıslar nasılsınız slm hepinize

slm kızlar maşallah biçok hamiş var burda bende keseyi görbilecekmiyim diye telaş yapıyorum...sizler ne zaman gördünüz takip etmeye çalışıyorum
benim bebeğim bugün 4+2 günlük ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum dra belki kalp atışlarınıda duyarım diye ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum...

aleyküm selam cnm hoş geldin bende görmedim daha bende bu cumartesi gidecem allah izin verirse d.r gel dedi dün gittik yoktu d.r degerimi örçtü 1704 çıktı şimdilik iyi cumartesi belki görürüm inş sorun çıkmazsa rabbim hepimize bebişlerimizin keselerini ve kalp atışlarını duymayı nasip etsin ondan sonra başlıyor asıl gebelik allah izin verise

cnm benim topikteki listeye eklemek için bilgilerini verirmisin

kızlarrr tansferden geldimm ve yatıyorumm bebişim benimle şimdilik rabbimin izniylede hep olacakkk rabimmm bütün isteyenleri anne yapsın inşşşşş

kızlarrr tansferden geldimm ve yatıyorumm bebişim benimle şimdilik rabbimin izniylede hep olacakkk rabimmm bütün isteyenleri anne yapsın inşşşşş

hayılrı olsun trasferin umarım sana sıkıca tutunur bebişin bekleme dönemine sende geçtin bol şans...

gizemli merhaba benide ekleyebilirmisiniz sohbetleriniz çok hoşuma gidiyo bende sizinle arkadaş olmak isterim tabi ki de siz de isterseniz

ablam çok sağol verdiğin moral için inşallah bende size güzel haberlerle dönücem.
beni bırakmak yok ama he hazirana kadar bu topiktesiniz karışmam.lmaz:

abla hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun zaten 2 çocuğun olacak bu ekonomik şartlarda yeter 2 çocuk.

canım benimm hadi şimdi sıkı sıkı tutunun bebişinle birbirinize :) allahım kucağına da almayı nasip etsin

teşekkür ettim canım benimmm inşşşş bebişimle konuşuyorum sımsıkı tut bırakma diye

tatlıkız hayırlı olsun canım ananasını yemeyi unutma çok dikkat et olucak inşallah...

eşim biraz önce altı tatlımm hemen yiyecem günde iki üç dilim yesem yeter innşşş olucak canımmm

hayılrı olsun trasferin umarım sana sıkıca tutunur bebişin bekleme dönemine sende geçtin bol şans...

teşekkürler canımmm sağolun hepinizzzzzemuszemus

kızlar bugun benım 10.gun du ıkı saat once ıdrarada baktım tek cızgı maalesef( 15.mayıs test gunum ama bu seferde olmadı galıba tutmus olsa bırcok tutan arkadasın ıdrarında cıktıgı gıbı cıkardı 3.denenmede negatıf olcak sanırım belırtıde yokk :çok üzgünüm:

ben geldim kızlarr kimse yok mu hihoyyyt
internetim yeni geldi hemen girdim bende sıkıldım valla,sizleri de çok öslüyom opuyorumnanaktan
benim 4.günüm bugün hergün belirti arıyorum ama tık yok valla..
panadol canım sende durumlar nasıl?
tatlıkız transferin hayırlı olsun canım?inş.sımsıkı tutunur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…