Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................regl bekliyor
16.kys..........................................2,deneme.................yurtdışı...................puregon kullanıyor
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................regl bekleniyor
20.karatasoz................................2.deneme................anatolia.....................regl bekleniyor

Zuneydecim gunaydin Ben regl oldumve simdi yoldayim hastaneye gidiyorum gelismeleri anlatirim bana dua edin

Herkeslere günaydın,

Pany86 hadi hayırısı bakalım, senden haber bekliyoruz,

Bu arada rüyamda hamilelik testi yapıyodun ve çift çizgiyi gördüm, o kadar mutluydum ki sonra uyandım maalesef rüya..

Hepimizin rüyası gerçek olsun inşallah.

Sevgiler..

inşallah canım hepimizin rüyası hakkaten çocuk sahibi olmak.

Zuneydecim gunaydin Ben regl oldumve simdi yoldayim hastaneye gidiyorum gelismeleri anlatirim bana dua edin

canım bende reglimi bekliyorum...senden güzel haberler bekliyoruz inan ki şimdi öğle namazına durucam ve namazımda başta sen hepiniz için dua edicem.

slm arkadaşlar,o rüyalardan çok gördük pany86 inşallah birgün gerçek olurlar.bu arada ben ist a gittim umut tüpbebekle öngörüşmemi yaptım ve herşey yolunda,nisanın 24 ü gibi başlıyoruz kısmetse tedaviye,listede adım yok niye sildiniz beni yaw

kızlar hepinize allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hamile olanlara sa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..size bir sorum olcak benim yarın yada öbür gün transferim olacak ama şöle bir sorun var ilk 9 yumurtanın 9 uda döllendi ikinci gün 2 tane 1. kalite 7 tane 2 kalite embriyom vardı.bugün aradılar 8 tane 2 kalite varmış yani 9 taneden biri ölmüş bir diğer birince kalite olanda gelişim geriliği var.elimde şu an 8 tane 2 kalite embriyo var ve bunlardan iki tanesi birinci kalite olma yolundaymış yarın yada diğer gün tarnsferim olacak yumurtalarım pazartesi toplandı biraz uzun yazdım ama moralim çok bozuk 1.kalite bile tutmayanlar var 2 kaliteyle nasıl hamile kalacağım ben

not:kanser hastasıyım sol yumurtalığım alındı tekrar etme riski var diye zorunlu tüp bebek oluyorum ne olur bir cvp yazın 2 kaliteyle hamile kalan varmı..rabbim ol derse olur bunu bende biliyorum ama...

gizemli bozma moralini, 2. değil 3. kaliteyle hamile kalan arkadaşlar var burada, rabbimin ol demesi mesele, ayrıca embriyolar ilerleyen günlerde farklılık gösteriyor hep, o nedenle 2-3 gündeki embriyolara bakıp sonuca varamayız, sen gönlünü ferah tut arkadaşım.

çok saol anjelic insan kendini öyle bir moda sokuyor ki 9 embriyomdan bir tanesi ölmüş diye bile üzüldüm insan labratuvardaki embriyonun bile ona anne duygusu yaşatmasına şaşırıyor sanki orda çocuk olarak duruyorlarmış gibi yavrularıma bişey olmasın ii gelişsinler diye dua ediyorum hep...inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz

Aslında şanslısın, düşünsene döllenme olmayanlar var, bir embriyosu olanlar var, ona rağmen insanlar ümitle yoluna devam ediyor, oysa senin 8 tane bebişin olmuş ne güzel, inşallah onların en az 1 tanesi seninle yoluna devam eder, Rabbim isteyen tün kadınların kucaklarını doldursun.

canım hoşgeldin görüşmenin iyi geçmesine sevindim.ben de lucrine devam ediyorum 15 gün daha devam dedi doktorum.1 ay uzamış oldu yani.

canım çok saol ya bende dua ediyorum işte bol bol hepimiz hepimiz ennnn kısa zamanda anne oluruz inşallah eşlerimizde baba...inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu

gizemli hoşgeldin canım.bence kafana takacak bir durum yok.tek ve kalitesiz bir embriyo ile hamiş kalan çok arkadaşım var benim.bu tutunma işi biraz kısmet işi.benim de ilk seferde 3 tane kaliteli embriyom tutunamadı.ama arkadaşımın tek ve kalitesiz embriyosu tutundu.herşeyin hayırlısı canım.

saol cnm teşekkür ederim insan ister istemez kafayı takıyo napalım canımız sıkılıyor..ama geçicek inşallah hepimiz anne olucaz bende hayırlısı deyip kendimi avutuyorum alnımızda ne yazlılıysa o olcak ....

canım hangi doktorda başlıyorsun tedaviye ?
kısa protokol olacak galiba seninkisi. benim doktorumda ulun bey.benim uzun protokol bende cumartesi gideceğim umuta.

canım öncellikle hoş geldin.büyük geçmiş olsun
,başta kendini düşün rahatsızlığın ne boyutta onun tedavisini ihmal etme sonra evlat canım kaderinde evlat kucaklamak koklamak varsa onu kesin yaşıcaksındır. hemde kesinlikle bu kaçınılmaz...ben çok yakınımda komşumda bunu yaşadım inanılmaz bir durumdu tıp ta böyle bişi yaşanmamıştı herhalde 14 yıl sonra evladını kucakladı kaydirigubbakcemile3:1hug:

canım çok saol ya bende dua ediyorum işte bol bol hepimiz hepimiz ennnn kısa zamanda anne oluruz inşallah eşlerimizde baba...inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu

gizemli 83 merhaba,

sakın canını sıkma, bak senin 8 tane embryon olmuş ben ise 1 tane olsun diye uğraşıyorum 2 olursa havalara uçarım heralde diyorum, yumurtalarım toplandıktan sonra gelişmiyo çünkü. Arkadaşların dediği gibi embriyo tutunması biraz şans işi, Allah gönlüne ve hepimizin gönlüne göre versin.

Sevgiler..

çok saolun kızlar ama benim başka korkularımda var kanser olduğum için sol yumurtalığım alındı doktor ameliyatımda içimde bir kitle bırakmış bu kitlenin ne olduğunu bilemedikleri için ikinci kez ameliyat olma bir an önce hamile kal biz senin içini doğumda temizleriz dediler yalnız tüp bebek tedavimde inanmayacaksınız ama sol tarafımdada yumurta oluştu buda demek oluyorki doktorum içimde bıraktığı o kitle yanında içimde birde tümörlü yumurtalığın parçasını bırakmış...şimdi hamile kalamazsam korkum iki katına çıktı tekrar tüp bebek denemsi zaten maddi olarak yapamam...ve dondurulmuşlarlada şansım ne olur bilmem..tek korkum ben anne olamadan bu illetin tekrarlaması içimdeki kitleye üzülürken bide içimde kanserli yumurtanın parçası kalmış doktorum ordan yumurta aldık 3 tane değince sevinsek mi üzülsekmi bilemedik yumurtaların içine bulunduğu kesenin sıvısı patolojiye gitti..şunu unutmayın ki kader ortakların anne olamamak en büyük imtihanlardan birisi ama rabbim kimseyi canıyla imtihan etmesin işte o zaman herşey daha farklı oluyor şimdi yapacağım sadece şu tüm isteyenlere dua etmek sizde bana dua edin kardeşlerim şüphesiz ki o en yüceler yücesi rabbim bize en hayırlısını verecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…