Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım malesef tık yok belirti aramaktan sıkıldım adeta günleirn nasıl geçiyor senin elimden geleni yaptım ben beslenme olarak hareketlerim olarak her anlamda dikkat ettim diyorum bazen en azından acaba yok aklımda kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum artık günler geçsede artık uffffff.

canim kontorole gittim rahim cok sukur cok normal zaten hic o kisim agrimadi, migdem ve yanlari megerse cok ciddi bir migde spazmi geciriyormusum cok sukur gecti simdi sadece bagirsakta gaz derdi var.

canım moralini bozma nolur.hem bazı arkadaşların kanda gebelik varken bile idrarda çıkmamıştı.inşallah hamilesindir.:Saruboceq:

canim kontorole gittim rahim cok sukur cok normal zaten hic o kisim agrimadi, migdem ve yanlari megerse cok ciddi bir migde spazmi geciriyormusum cok sukur gecti simdi sadece bagirsakta gaz derdi var.

özlemcim geçmiş olsun sorun olmadıgına sevindim cnm hadi bakalım müjdeli haberlerini bekliyorz valla 4 gözle senin test gününü bekliyorm:)))) inş olumlu sonuç alcaz rabbimin izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ablam çok sağol verdiğin moral için inşallah bende size güzel haberlerle dönücem.
beni bırakmak yok ama he hazirana kadar bu topiktesiniz karışmam.lmaz:

sen hiç merak etme benim burayı bırakmaya niyetim yok siz burada olduğunuz sürece bende buradayım))merak etme ben inanıyorum güzelhaberle dönüceksin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

nedimecim canim burdasin cok sevindim keseyi gormussun µRabbim saglikla mis kokusunu icin cekmeni de nasip etsin.

bu saatte buyuk bir migde sancisiyla uyandim kizlar kivraniyorum tum gun gecmisti simdi yine geldi eger besinci gun transferi yapmazlarsa mumkun degil cumartesi bu halde trasnfer olmasi bes olursa pazartesiye kadar duzelirim belki. cok sanci icindeyim kizlar duramiyorum yerimde

nedime bilgisayari acik unuttun herhalde.
kiizlar ilgilenen herkese cok tesekkur ederim, kusurama bakmayin ben formda kimseyle ilgilenemedim gecmisi bile okuyamadim oyle sancim varki dun ilacla sekiz saat uyuttular tum gun, yine o ilaci alip yattim ama uyandim sanciyla simdi(

hic iyi degilim nedime dun doktora gittim agrilarimin rahim ya da yumurtaliklalrla ilgili olmadigi ama ciddi bir gastro spazmi gecirdigimi soyledi bana yillar oncede olmustu bu bu sefer mligdeme surekli yumruklar yiyor gbyim cok kotuyum inan acimi anlaticak kelime bulamaiyorum

sen yat canim ben carsamba tum gun ve gecesini de boyle gecirdim alistim, merak etme agrim olunca uzanamiyorum daha cok agriyor sandalyede daha iyiyim

nedimecim 12 yumurta alindi 10u dolgun cikti ve sekizi dollendi yarin kalitesi icin arayacaklar ne olur dua et bana transfere kadar duzeleyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…