Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gittim canim gitmezmiyim burda resmi tatildi ona ragmen doktorum benim icin geldi sagolsun cok ilgilendi; asasi temiz ve transfere cok uygun, gastrologa gitmem icin israr etti ama dun o saatte gecmisti diye gitledim son yarim saate kadar duzelmis gbydim sabah olsun iyi bir gastroluga gidecegim.
canim uyu sen bebisinle guzelce cok sevindim canim keseyi gordugune Allah nazarlardan saklasin

hadi canim sen yat ben tutmayayim seni, bana dua et yeter. merak etme Allah yardim edicek Insallah, umutluyum ben hala

canım sancın dışında herşey güzel görünüyor merak etme sana özel dua edeceğim üstelik bugün cuma duaların kabul günü inşallah!!sende sık sık dua et bugün) ama gerçekten sıcak su koy ayaklarına en azından bende işe yarıyordu:Saruboceq:

yapiyorum canim. sagol Allah razi olsun, bastan beri hep Allah sen hayirlisini dua et diye dua ediyorum, ben elimden gelen her seyi yaptim gerisi Rabbim nasip ederse artik.

ay gordugun uzere sancidan cumlelerim bile tuhaf. ne sanciymis nedime ben boyle sey gormedim ki normalde agirya cok dayanikliyimdir.
sagol canim iyi geldi seni gormek ama simdi yatmazsan uzulurum bebisinin uykuya ihtiyacai var annesi

canım yaaa ben açık bırakıyorum tabii eşim kapatacaktır ama burda olursan durumunu yaz. ben şimdi mutfağa gidiyorum oğluma kahvaltı hazırlıcam öptüm canım seni )aaaa papatya çayı içsene ..gaz midende değil mi? bana doktorum içmemi söylemişti belkki rahatlatır hadi dene zararı olmaz

gaz dedil canim spazm farkli bir sey migde kaslarim geriliyor surekli, stresten olabilir dediler oysaki cok iyiyimdim morelim de superdi anlamadim niye( tamam canim sen bak isine merak etme beni sekizde gidecegiz doktora hemen, gelmezsem sasirmayin doktor agrin cok olursa bir gun klinikte tutucagiz seniki transfere kadar duzeltelim durumunu dedi.

özlemcim ben mutfağa gidiyorum .inşallah iyi olursun da iyi olduğunu yazarsın yatmadan evvel gelip bakıcam durumuna ok.

özlemcim geçmiş olsun aykalrını sıcak tutup şerbet tarzı şeyler iyi gelir mideye hemen iyileşirsin inşalllah bebişlerin sağlıklı annelerine kavuşmak için sabırsızlanıyormuşlar

kızlar günaydın bu saatte ne işiniz var burda ben görev icabı burdayım ama bebiş nedeniyle bu son gece görevimdi...özlemcim çok büyük geçmiş olsun canım...

kizlar ayiptir soylemesi kabizlik icin ne onerirsiniz? kuru kayisi yiyorum, corba iciyorum, yesil salata bol zeytinyagli

ÖZLEMCıM KAYISI ıNCıR hatta geceden inciri suya koy sabah aç karnına suyunu iç sonra incirir ye derler iyi gelir sonra zeytinyağı içmek çok iyi derler

kizlar ayiptir soylemesi kabizlik icin ne onerirsiniz? kuru kayisi yiyorum, corba iciyorum, yesil salata bol zeytinyagli

canım ben kaç gündür neler çektim anlatamam acillik oldum kabız yüzünden lağman yaptılar rahatladım ben şuan kabızlık sorununu çözdüm aktıvıa yoğurt yedim belki bilirsin ama bulunduğun yerde bulabilirmisin bilmiyorum sinameke çok iyi geliyo inan bide duphalac diye bi şurup kullandım bide salatalığı rendeleyip yedim üzerine ılık su içtim içim taş olmuş resmen bunları yaptıktan sonra ishal olmam lazımken anca düzene grebildim. şuan ne kabızlık nede gaz kaldı çok şükür ve bunların hepsini hemşireme danışarak kullandım geçmiş olsun ben çatlıyacak pozisyona gelmiştim artık anlatılmaz sancılar.

isin ilginc yani da toplamayla ilgisi olmayan agrilar rahim ve yumurtaliklarimda sizi bile yok oysaki(

canım ayenen bende diyorum ne kasıklarım ağrıyo ne aşşa tarafım ağrıyo sadece karnım ve midem zaten opudan dolayı bi şişlik olurmuş bide kabızlık gaz şişkinliği ikisi voltranı oluşturdu beni alt ettiler resmen toparlanmaya çalışıyorum.

kızlarrr yaaa transferden sonra sizde tedirgin oldunuzmu hamilemiyim değilmiyim bebeğime bişey olurmu falan diye ayağa kalkınca kendimi suçlu gibi hissediyorum ona bişey olacak diye bide tuvalete çıkmaya korkuyorum bişey olursa diye bana bi akıl verin transferimin henüz 1. günü dün yapıldı yani

canım normal böyle ruh halleri ama artık tedirgin olma bebeğinin sneinle olduğunu düşün hem azıcık kaldı teste :)

canım normal böyle ruh halleri ama artık tedirgin olma bebeğinin sneinle olduğunu düşün hem azıcık kaldı teste :)

o zaman sevivndim bende sadece bendemi böyle diye korkmuştumm daha 1.gün önümde kocamannn bi 9 gün var hayırlısı bakalımmm teşekkür ederim cvp için birazda olsa rahatladımm

merhaba kızlar aklım hep sizdeydi.topigi ben açtım ama 1 aydır giremedim nete.1 aylık istanbul serüveninden sonra geldim memleketime.sonuç negatif kızlar.çok zor geçti anlatamam.çok sıkıntı ateş agrı çektim.şu an yıkıldım.11 test günümdü.artık benim için bitti.zaten hep allahıma sıgındım.o ne dilerse o olur.kendinize iyi bakın hamişş leri tebrik ediyorum.sevgiler...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…