merhaba kızlar aklım hep sizdeydi.topigi ben açtım ama 1 aydır giremedim nete.1 aylık istanbul serüveninden sonra geldim memleketime.sonuç negatif kızlar.çok zor geçti anlatamam.çok sıkıntı ateş agrı çektim.şu an yıkıldım.11 test günümdü.artık benim için bitti.zaten hep allahıma sıgındım.o ne dilerse o olur.kendinize iyi bakın hamişş leri tebrik ediyorum.sevgiler...........
merhaba kızlar aklım hep sizdeydi.topigi ben açtım ama 1 aydır giremedim nete.1 aylık istanbul serüveninden sonra geldim memleketime.sonuç negatif kızlar.çok zor geçti anlatamam.çok sıkıntı ateş agrı çektim.şu an yıkıldım.11 test günümdü.artık benim için bitti.zaten hep allahıma sıgındım.o ne dilerse o olur.kendinize iyi bakın hamişş leri tebrik ediyorum.sevgiler...........
kizlar ayiptir soylemesi kabizlik icin ne onerirsiniz? kuru kayisi yiyorum, corba iciyorum, yesil salata bol zeytinyagli
merhaba kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum umarım hepimizin allah gönlüne göre verir az kaldı benim test günüme ama olmadı diye düşünüyorum artık strestende kendimi yiyorum kısmet...
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize....
cnm neden öle umutsuzsun bakiim neden tutmadı diye düşünüoysun belirti falan yoksa bende de yoktu hiç bişey
günaydın kızlar hayırlı cumalar bişey sorcam sizdede trasferin 7 günü progesteron tahlili yaptırdılarmı kac cıktı merak ediyorumda cavao yazarsanız sevinirim
canım benim hiç bir belirti olmayınca yolunda gitmedigini düşünüyorum 2 gün önce tek bir damla pembe akıntı geldi okadar sende hiç belirti olmadımı halsizlık bel agrısı gibi
kizlar ayiptir soylemesi kabizlik icin ne onerirsiniz? kuru kayisi yiyorum, corba iciyorum, yesil salata bol zeytinyagli
hayırlı cumalar kızlar dayanamadı ben az önce gittim test yaptım 2 saat sonra arıycam tel bildirecekler vakit geçmekbilmiyo adeta.
slm kızlar selcim çok üzüldüm canım inş. Seninde bir gün yüzün gülecek
özlemcim geçmiş olsun rahatsızlanmışın kendine dikkat et
zübeydecim yumoşlarının maşallahı var inş. Hepsi döllenir
kızlar dünde benim yumaoşlar toplandı 7ad. Bugün aradılar 6ad.döllenmiş çok sevindik çünkü zayısı azdı pazar yada salı transferim var allah bu süreçte herkese sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?