Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım yaa seninle hiç konuşmadık ama hep nerde bu kız diyordum hep aklıma geliyordun. çok çok üzüldüm hayırlısı olsun. bugün mü 11. gündü çok mu düşük çıktı. hayırlısı olsun lütfen umudunu yititrme.

canımmm benimmm inan çok üzüldüm aklım hep sendeydii tatlımmm ne desem boş biliyorumm ama üzmemeye çalış kendini olur muu hem neden son olsub ki tatlımm bak benmasalın tuttu

cnm inan bu topiğe uğradığımda bu kızcağız topiği açtı nereye gitti diodum ya hamile çok bulantısı falan var giremiyo yada sonuç kötü oldu içinden girmek gelmiyo diodum

inan üzüldüm ama pes etmiş gibisin biz savaşçı anneleriz tüp yaptırma imkanın yoksa bile doğal çalışmalara devam morfoloji sıfır diyen spermiogram raporlarından daha yumurtalamaz diyen yumurtalıktan anne baba olanlar var hayırlısını rabbim bilir üzülme demicem tabiki üzücü ama pes etme olur mu kendine ii bak

merhaba kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum umarım hepimizin allah gönlüne göre verir az kaldı benim test günüme ama olmadı diye düşünüyorum artık strestende kendimi yiyorum kısmet...

merhaba kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum umarım hepimizin allah gönlüne göre verir az kaldı benim test günüme ama olmadı diye düşünüyorum artık strestende kendimi yiyorum kısmet...

cnm neden öle umutsuzsun bakiim neden tutmadı diye düşünüoysun belirti falan yoksa bende de yoktu hiç bişey

günaydın kızlar hayırlı cumalar bişey sorcam sizdede trasferin 7 günü progesteron tahlili yaptırdılarmı kac cıktı merak ediyorumda cavao yazarsanız sevinirim

cnm neden öle umutsuzsun bakiim neden tutmadı diye düşünüoysun belirti falan yoksa bende de yoktu hiç bişey

canım benim hiç bir belirti olmayınca yolunda gitmedigini düşünüyorum 2 gün önce tek bir damla pembe akıntı geldi okadar sende hiç belirti olmadımı halsizlık bel agrısı gibi

günaydın kızlar hayırlı cumalar bişey sorcam sizdede trasferin 7 günü progesteron tahlili yaptırdılarmı kac cıktı merak ediyorumda cavao yazarsanız sevinirim

merhaba canım bende hiç tahlil falan istenmedi transfer sonrası sen yaptırıdınmı neden isteniyomuş

canım çok üzüldüm. ne denir bilemiyorum inan. hakkında hayırlısı olsun inşallah... bozmamaya çalış moralini..

canım benim hiç bir belirti olmayınca yolunda gitmedigini düşünüyorum 2 gün önce tek bir damla pembe akıntı geldi okadar sende hiç belirti olmadımı halsizlık bel agrısı gibi

yok cnm sadece göğüslerimde hassasiyet vardı oda progesteron iğnesi vurunuyorum diye dedi doktor millet bi ton yazıyodu şu oldu bu oldu diye ara ara kasıklarım sancıyodu benim kanamam olmadı ben olmadı yerleşme kanamam bile olmadı kesin hamile değilimdir diyodum ben dayanamadım ve 7 gün test yaptım belkide daha erken diye belirtim yoktu

panadol benim bi önceki tüp denememdede tahlil istemişlerdi bide merkeze bunları yolluyoz bilmiyom gebelik testi pazartesi hayırlısı artık

sel 76 canım cok üzüldüm nasıl bi duygu bilirim demeki zamanı daha gelmemiş hayırlısını iste hayırlısı hepimiz icin sınav dünyasındayız biz...inşallah cabuk toparlanırsın ...

kizlar ayiptir soylemesi kabizlik icin ne onerirsiniz? kuru kayisi yiyorum, corba iciyorum, yesil salata bol zeytinyagli

canım, annem bana transferden sonra kabız olmayayım diye kayısı kaynatıp blendırdan geçirmişti. günde 2-3 bardak içiyordum ve çok faydasını gördüm.

slm kızlar selcim çok üzüldüm canım inş. seninde bir gün yüzün gülecek
özlemcim geçmiş olsun rahatsızlanmışın kendine dikkat et
zübeydecim yumoşlarının maşallahı var inş. hepsi döllenir
kızlar dünde benim yumaoşlar toplandı 7ad. bugün aradılar 6ad.döllenmiş çok sevindik çünkü zayısı azdı pazar yada salı transferim var allah bu süreçte herkese sabır versin

hayırlı cumalar kızlar dayanamadı ben az önce gittim test yaptım 2 saat sonra arıycam tel bildirecekler vakit geçmekbilmiyo adeta.

canımmm benimmm hadi hayırlı bakalım tatlım benımde yarın belli olacak ne zaman toplanacağı ama bende var bayağ galiba kaç mm de topladılar senınkini bide kim topladı tatlım hangi doktor ayy çok sordum galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…