Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeydecim benimkilerin en büyüğü 18mm idi 10 ad. var diyolardı 7 toplandı burçak hanım topladı yaa çok tatlı bi bayan onu orda görünce zaten rahatladım tanıdık biri olduğu için hiç bi zorluğu yok zaten serum falan da veriyolar ağrı kesici vs. girdiğin gibi çıkıyosun inş. seninde bir an önce sağlıklı bir şekilde toplanır

inşallah tatlım sorunsuz ve güzel olur herşey

Merhaba sel senin sonucunu çok merak ediyordum. Şimdi girdim.Topiği ilk açtığındaki yazışmaları okudum gözlerim dolu dolu oldu. Lütfen umudunu yitirme bakarsın bir gün mucize gerçekleşmiş ve hamilesin. Yine de en doğrusunu Allah bilir. Allah hakkında hayırlısını versin canım :Saruboceq:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .purogon kullanıyo yumoş büyütüyo :)
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................YUMOŞ BÜYÜTÜYO
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................TRANSFER BEKLİYO
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................17 MAYIS SONUÇ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............19 MAYIS SONUÇ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

teşekkürler kızlar hala inanamıyorum ben şimdi hamilemiyim diyorum kendi kend.Gizemlicim öyle diyosan yüreğime su serptin canım. Zübeydecim listeyi de değiştirmişsin canım.Umarım diğer arkadaşlar da en kısa zamanda hamiş olurlar hepinize dua edicem kızlar öpüyorum sizleri

kızlar hamileyim 11.gün değerim 232 normal mi nasıl sizce
canim Masallah Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin

kızlar maalesef sonucum negatıf:çok üzgünüm:

kizlar ne desek bos uzuntunuzu paylasiyoruz, yilmadan devam etmek zorundayiz Insallah hemen dogal yoldan hamile kalirsiniz, lutfen cok uzmeyin kendinizi canimiz sagolsun demek zorundayiz.

benim de yarin transferim var kizlar, sekiz dollenenden yedi tanesi iyi durumdaydi aradiklarinda cok sukur, birkac gun uzanirim giremem belki.
karin agrilarim devam Allah yardimcim olsun, sanci cekmekten yorgun dustum, Allah hayirlisini nasip etsin.
tavsiyede bulunan herkese cok tesekkurler kendinize iyi bakin.

canım benim nasıl merak ettim seni anlatamam.neyseki herşey yolundaymış.bende sağlığından şüphelenmiştim.mücadele bitmedi bu sayfayı sen açtın ve elbet bir gün olacak.
kendine iyi bak bizleri sensiz bırakma kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

evovocum teşekkürler.Dilberim sende kendini üzme lütfen herşey allahtan herşey sabır canım sende duyacaksın bebişinin haberlerini inşallah

aralmacım sen de belirti olmuş muydu peki?benim de 5.gün transferi oldu.şuanda 5 gün oldu transferim olalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…