kızlar maalesef sonucum negatıf:çok üzgünüm:
dün 10. günümdü ve değerim 160 çıktı hamileyiimmmm
kızlar hamileyim 11.gün değerim 232 normal mi nasıl sizce
dün 10. günümdü ve değerim 160 çıktı hamileyiimmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlaarrr bugun keselerimizi gördük lütfen dikkatli okuyun çoğul konuştum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz geliyooooorbugun keseleri gorduk cumartesi kalp atışına gideceğiz:ecrin_bebek: cok mutluyum insallah rabbım hepınıze nasıp eder kucagımıza almayıda nasıp etsin yuce rabbım:CüvCüv:
özlemcimcanım bütün gün seni merak ettim ama bende hiç ii değildim.çök başım ağrıyor ve dönüyor ve ateşim çıkyor okadar sizi merak ederken şunu açmaya halim olmuyor ama inanın bana hep aklımdasınız.özlemim geçmişi daha okuyamadım ama iisin sanırım ,yarın için inan bende çok heyecanlıyım sakın heyecandan kendin için hayırlısını istemeyi duanı unutma ..yaradanım ne verirse bizim iyiliğimiz için veriyor...sel için çok üzüldüm çok umutluydum ama demek ki onun için hayırlısı bu ...belki tüm umutlarını yitirmişken doğal yolla hamile kalır belli mi olur??*canım hadi bakalım hayırlısı güzel habere çok yaklakştık iki taneden aşağı olmaz senden çok umutluyum üçüz ve dördüz bekliyorum))))))))))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?