Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cancannnnnnnnnnnnnnnnn canım nasılsın yarın d.r gidecen mi?

kızlar maalesef sonucum negatıf:çok üzgünüm:

cnm valla ne desem seni teselli etmez ama saglık olsun inş rabbim ikinci denemende bebegini kucagına verir.rabbim hayırlı ve saglıklı evlat versin cemi cümlemize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlemcimcanım bütün gün seni merak ettim ama bende hiç ii değildim.çök başım ağrıyor ve dönüyor ve ateşim çıkyor okadar sizi merak ederken şunu açmaya halim olmuyor ama inanın bana hep aklımdasınız.özlemim geçmişi daha okuyamadım ama iisin sanırım ,yarın için inan bende çok heyecanlıyım sakın heyecandan kendin için hayırlısını istemeyi duanı unutma ..yaradanım ne verirse bizim iyiliğimiz için veriyor...sel için çok üzüldüm çok umutluydum ama demek ki onun için hayırlısı bu ...belki tüm umutlarını yitirmişken doğal yolla hamile kalır belli mi olur??*canım hadi bakalım hayırlısı güzel habere çok yaklakştık iki taneden aşağı olmaz senden çok umutluyum üçüz ve dördüz bekliyorum ))))))))))))):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hamileyim 11.gün değerim 232 normal mi nasıl sizce

a.s. çokkk güzel maşallah kaç tane transfer edildi canım? belkide ikiz olabilr))))Allahım kucağına almayı kısmet etsintatlım.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyta.s.:CüvCüv:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:yaaaa çooooookgüzel bi haber harika harika!!!!!!!!!!!! Allahım nazarlardan saklasın ikiz bebek haberi başka bi güzel canıımmmm ALLAHIM kucağınada almayı kısmet etsin))))))))) inan ki çok çook çokmutlu oldum ))

canim cok sagol cok kotu haldeyim sancilardan duramiyorum, uc gundur toplasaniz 12 saat uyumadim. sabah dokuzbucukta transferim var. spazm geciriyormusum, inim inim inletiyor sancilar arada birkac saat az oluyor agrim gecti iyiyim saniyorum pat yine.
hayirlisi olsun nedimecim hayirlisi negatif olmasi demekmis sanirim, su haldeki bir kadinin hamile kalma olasiligini yok denecek kadar azdir, ben umidimi tamamen yitirdim sadece Allah buyuk gunu gelmisse bir mucizeyle olur diyebiliyorum.

atesin niye ciktiki doktoruna sorsan bas agirisi normal derler hormonal degisimden ama ates olmamasi lazim.
nedimecim sen niye her gun sabah yatiyorsun? gunde toplam kac saat uyuyorsun?

canım yaa ben 10 yıldır nörolojik ve panik atak mı desem biraaz daha farklı ama tedavi görüyordum ..yani ilaçsız yaşayamıyordum ben hastalığıma canıma meydan okudum hamileliği göze aldım .geceler benim için korkunç oluyor tv ve net yada başka bişi yle oyalanmam lazım yoksa sessizlik ve yanlızlık benim için çok büyük tehlike oluyor ;((((çok zor bi durum bu gerçekten anlatılmıyor Allah kimseye yaşatmasın;((( neyse bebeğim heyecanlısın deği mi??

özlem benim duş alıp bu güne hazırlanmam lazım benim bugün sınavım var girsem mi girmesem mi düşünüyorum çünkü hiç çalışmadım;(;(ben henüz liseliyim oğlumla birlikte okuyordum da delikafaduldenalkisalkisalkis

canim benim kiyamam, bebegin sifan olsun Insallah. benim de suanki sancilarima tamamen stresten diyorlar, inan olup olup diriliyorum sancidan kac gundur.
canim uyu sen merak etme beni, ben de yeni kalktim hos sanciyla saat basi kalkiyordum bir daha yatmayayim dedim.

bugunu cok farkli hayal etmistim iyi dinlenmis, cok keyifli gidecegim bebeklerimi almaya, sonucum da pozitif olucak diyordum, oyle hasta sancilardan yorgun bir haldeyimki kizlar cogu zaman yuruyemiyorum bile, yururken karnima migdeme yumruklar yiyor gbyim. ne yapayim diyorum kismetim yokmus( Allah bugunumu aratmasin, sagliginiz yerindeyse lutfen stressiz gidin transfere kiymetini bilin, su anki halimi ne kadar anlatsam yetersiz kalir siz sadece sancisiz oldugunuza sukredin ve stressiz gidin sonra da sabirla bekleyin kizlar. once saglik diye bosuna dememisler. ne olur sancilarimin gecmesi icin bir dua edin bana, hamile kalmayi da gectim bu acilara dayanamiyorum artik(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…