Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Ah canım yaaaa, kıyamam( İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun, herşey gönlünce olsun...

özlemcim çok geçmiş olsun canım.peki transferi neden ertelemedi doktorun?yani dondurup bir dahaki aya deneseniz olmuyo muydu acaba?hakkında hayırlısı olsun inş.transferin olduktan sonra bol bol dinlenirsin belki iyi gelir bebişin sana :)

slm kızlar şimdi d.r geliyorm bebegimin kesesini gördüm allahım ne güzel bir duygu rabbim bu duyguyu herkese tattır minicik daha bebegim.))))) sıra kalp atışında allhın izniyle ondada bir sorun çıkmaz inşzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar hepınıze tesekkur ederım amam bu sefer olmadı evet nasıp baka zamana benım bebısım baska habahara kaldı hamıs arkadaslar tebrıkler allah tamamına erdırsın ıns.bekleyen arkadaslar ıns pozıtıf sonuclar alırlar ben bu sayfayı kappattım sanırın bu senelık nasıp onumuzdekı yıla cunku cooook yoruldum allaha emenet olun alalh herseyı gonlunuze gore versın

cnm benim yaa rabbim şifa versin özlmecim inş bütün agrıların gecer dualarımız seninle ne olur kendine dikkat et cnm bu kadar agrıların ve çektigin eziyetin karşılıgını rabim fazlasıyla verir inş bunu için dua ediyorm allaha emanet ol cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çooookk güzel bir duygu olsa gerek canım yaaaa rabbiimm bizede nasip etsin o günleri görmeyi oysaki benim transferim olalı henüz iki gün oldu nasıl geçecek bu günler yaaaa rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş

evet cnm çok mükenmel bir duygu inş sende bu duyguyu tadacan sadece biraz sabır bende o yollardan geçtim sana yemin ederim seni çok iyi anlıyorm cnm ben günleri geciremiyordum deli oluyordum çok şükür şimdi bak bebegim benle maşallah rabbim nazarlardan saklasın onu bana bagışasın allahım inş sonuç bekleyen bütün arkadaşarımızın sonuçları pozitif olur rabbim yüzünüzü güldürsür hayırlı ve saglıklı evlatlar versin hamile olan arkadaşlarımında allahım bebeklerini onlara bagışlasın saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş ..sonuçları negatif olan arkadaşarım allah gönlü muradınızı versin allahım 2. denemenizde sizi bebeginize kavuçtursun inş rahman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşşşş bizde anneliğin ne demek olduğunu tadarız bir gün 1 haftam var ama çok merak ediyorum biyandanda çok korkuyorum ya olmazsa diye tuvalete gitmeye korkuyorum inan rabbim bütün isteyenlere versin inşşş kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bukadar zor bir süreç olduğunu tahmin etmiyordum ama gerçekten zormuş
sende korktunmu tedirgin oldunmu yani bişey yaparken

cnm benim benimde ilk denemem bu ama hamdolsun tuttu önceden aşılama yaptım o zaman böyle çok üzerine titredim ama olmadı bu kadar kokrma. ben bu sefer inan yemin ederim 3 gün yattım ondan sonra kendi hayatıma döndüm agar iş yapmadım sadece yemegimi yaptım trasferin5. günü duş aldım buna çok özen göster hani istedigin zaman alabilirsin ama ayakta diyor d.r sen genede 5 gün sonra yap ondan sonrada duşta fazla kalma ve şunu hiç bir zaman unutma rabbim dedigi olur hep allahtan iste ve sakın umutsuz olma umutsuzluga düşmek dinimizde haramdır bol bol selavat cek tmm bende aynı şeyleri yaşadım senin gibi olmaz olmıycak dedim ama sürekli yatmadım eger sürekli yatsaydım kafayı yerdim başka şeylerle ugraştım evin içnde sakın agar iş yapma ama süreklide yatma cnm öyle psikolejin pozulur ve hep pozitif düşünmeye bak örnegin ya bebegin senleyse onu üzüyorsun bunu düşün annesi bebegini üzme sanki o varmış gibi konuş inan sana çok iyi gelcek ben transferin 7.günü bir belim agrıyor dedim ki artık bitti bebek yok nasıl aglıyorm burda yazdım arkadaşlar saolsunlar beni öyle motive ettiler ki ayşe pozitif düşün şimdi belki bebegin orda sen farkında degilsin onu üzüyorsun onla konuş rahat ol dediler aynısını yaptım bebegim sanki içimdeymiş gibi sabah kaltım onla konuştum gündüz zaten evde tekim kimse yok sürekli bebegimle konuştum bu seni pozitif olarak çok etkiliycek hep böyle düşün ve alahın izniyle olcak inş sakın lütfen umutsuzluga kapılma şunu unutma hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı o yüzden tam emin olmadan adet olcam deme ben dedim tamam adet olcam bir gitti test yaptırdım megerse bebegimden dolayı sürekli karnım agrıyor belim agrıyormuş:)))))))) inş sende hamile olcaksın allahın izniyle tmm cnm ondan sonra bebeginin halayını çekecezz yubbiiiii

canımm beniimmm çokkkkk teşekkür ederim desteğin için rabbim razı olsun çok rahatladım inanki bende senin dediğin gibi bebğimle konuşuyorum sürekli benimleymiş gibi ama dedimya bazen korkuyorum işte o kadarda olur herhalde karnımda kalp atışı gibi atmalar var ve belim bazen ağrıyor inşşşş bebeğimin belirtisidir rabbim çok büyük çok dualar ettim inşşşş kapısından geri çevirmez eminim çevirmediğine bebeğimin benimle olduğundan bazen çok emin oluyorum ama bazende ister istemez tedirgin oluyorum gerçektenn çokkk rahatladımm rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşşş canımm benimmmmopuyorumnanaktan

ayşecim gözün aydın bebeğin alt çizelgede4+5 görünüyor benimde bebeğim 4+4 günlük baya erken görmüşsün keseyi benim drumda salı günü için beni çağırdı ama ben cumartesi gideyim görünmez diyordum şimdi heyecan yaptım benimkide gözükürmü acaba diye...

amin canım cümlemizinkini allahım senide sevindirsin inş güzel haberini alcaz :teytey::teytey::teytey::teytey: halay cekecez daha:)))))))

tşk ederim cnm benim benimki çok küçükmüş carşamba gittim görünmedi d.r cumartesi cagırdı bu gün sabah gittim baktım küçüçük daha :)))))) yaa çok güzel bir duygu git cnm görünür belki benim d.r daha çok küçük oldugunu yeni yerleştigi için çarşamba günü görememişiz şimdi gördük sıra kalp atışında rabbim inş onuda duymayı nasip eder inş sende görürsün bebegini cnm

tatlıkız o karnında atlama bendede çok oldu hadi bakalım allahın izniyle hamilesindir inş burdaki bütün kızlar lekelendi bende hiç olmadı ben bunu çok kafaya takmıştım lekelenmem yok ben hamile degilim die sakın lekelenmeyi sorun yapma bazı kadınlarda olmuyor tamam cnm

amin canım cümlemizinkini allahım senide sevindirsin inş güzel haberini alcaz :teytey::teytey::teytey::teytey: halay cekecez daha:)))))))

inşşşş canımmm benimmm sağolll

inşşşş hamişimdir canım yaaaa bende merak ediyorum acaba lekelenme olurmu diye bakalım bekleyip görecez bilgilerin için çok sağol bitanem Allah razı olsun

inşşşş canımmm benimmm sağolll

inşşşş hamişimdir canım yaaaa bende merak ediyorum acaba lekelenme olurmu diye bakalım bekleyip görecez bilgilerin için çok sağol bitanem Allah razı olsun

:))))))) cnm benim dedigim gibi her kişide aynı olmuyor bende hiç olmadı lekelenme bak çok şükür hamileyim sakın moralini bozma olmazsa. kadından kadına degişiyor çünkü kendimden biliyorm bak en güzel örnek benim:)))))))))))))))

kendimi çok dinlemek istemiyorum aslında ama ufacık bir ağrım olsa hemen ona bağlıyorum aslında haklısın herkeste aynı olmaz neyse hepimiz için hayırlısı olsun senin kaçıncı gün embriyosuydu canım merak ettim

canım benim 3. gün embryosu ve 8 hüçreliydi transferin 10. gün test yaptım ve hamile oldugumu ögrendim hem 7. güne kadar bir şey anlamzsın sakın kendini sıkma benim 7. günde başladı en çokta gögüzlerim agrıyordu

canım benimde 5. gün blastosist embriyosuydu 16 hücreliyli benimde göğüslerim ağrıyo uçları acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…