Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım sanada allah hayırlı evlatlar verir inşallah inşallah bol bol embriyoların olur olmasa bile olan bi tane bile o kadar kaliteli olur ki yavrun sana sımsıkı tutunur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarım sizlerle

Yazdıklarından çok etkilendim inan.. Şu an yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum arkadaşım.. Allah yardımcın olsun.. Ve senin için en hayırlısı ne ise o olsun... Ben de çok zor bir dönem yaşıyorum... Geçen yıl klomen ile hamile kaldım.. Eşim istemedi, ben ise 38 yaşındayım, bundan sonra riskli döneme gireceğim dedim ve aldırmak istemediğimi söyledim... Başta da biliyordu oysa ki tedavi ile olduğunu bu hamileliğin.. Bana o kadar baskı yaptı ki aldır diye, aldırmadım ama o strese dayanamadı yavrucak, içimde öldü 12. haftada.... Şimdi de yine ikna oldu, tüp bebek tedavisine başladık... 6-8 iyi yumurta gözüktü ultrasonda.. önümüzdeki hafta herşey yolunda giderse toplama ve transfer olacak hayırlısıyla.. toplam bu tedavi 2 aydır devam ediyor, uzun protokol benimki,, İki ayda en az 4-5 defa yapmıyorum ne halin varsa gör diye çıkışlar yapıyor.. sonra vazgeçiyor.. Ve ben bugün sevinsemmi üzülsem mi, bu bebek olsun mu olmasın mı diye karmakarışık duygular içerisindeyim... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Tüm hevesim kırıldı... Ama anne olma duygusu da yakıp kavuruyor bir taraftan... Kocaman bir boşluğun içerisinde ne olacağını bilmediğim bir yolculktayım... Bir umut beslemeye çalışırken kolum kanadım kırıldı... Şimdi bu tedavi sonuç verirse, o bebek dünyaya gelirse ne olacak... Cesaretimi toplasam vaz geçsem bir türlü, ki bunu yapmak istemiyorum... Bu bebeği yapsam, babası tarafından istenmeyen bir bebek olacak.. bu ise bam başka bir yük.... Boğuluyorum...

Dualarım hepimiz için... Sadece şunu söyleyebiliyorum .. Allah hayırlısını nasip etsin, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.... Sıkma canını.. Sağlığını düşün önce

canım şimdi bende seni okuyunca kelimeler bitti bir anda eşinin bebeğini istememe sebebi nedir bilemiyorum ama her kadının anne olma hakkı var bu elinden alınmaz asla alınamaz ...yaşın ilerlemiş ve yumurta rezervin azalıyor en kısa zamanda anne olmalısın ayrıca bence eşinde o miniği kucağına alınca dünyası değişecek ve çok mutlu olacak....keşke daha önce yapsaydık diyecek belki bunu bilemezsin erkekler çocuk gibidir...bazen sorumluluk korkutur insanı...ama şunu sakın unutma eşinin çocuk istememe dışından sana ilgi alaka konusunda eksiklik hissettiriyorsa altındabaşka sebepler varsa bu bebek olmadan tekrar bi cana kıyman gerekmeden iyice düşünüp karar vermelisin onu evde değil bir balka yerde konuşmayı sonladırıp kalkıp gidemeyeceği bir yerde konuşmaya ikna et. ve sor esas istememe nedeni neymiş diye eğer bu seninle bir ömür geçirmekteki tereddütleriyse o bebek çok zorluk çeker....sende çekersin tabi eğer değilsede sadece korkuyorsa eline alınca tüm duyguları değişecek.bana eğer özel konular olursa özeldende msj at seni merak ederim şimdi ben birazdan namaz kılacağım sanada dua edeceğim merak etme ..bide eğer inançlıysan eşine devamlı ya allah ya vedüd ağzını bağla dilini tut diye oku üfle sakin ve anlayışlı olsun diye...herşey gönlünce olsun rabbim hepimize yardım etsin.sevgiler...

Son düzenleme:
günaydın kızlar gizemli ve quality ikinizin mesajlarıda beni çok etkiledi ve kendi adıma çok ders aldım dualarım ikinizle allahım yardımcınız olsun bebek konusunda bende gizemliye katılıyorum eşinle konuşmalısın altta yatan farklı sebepler olabilir ama zor bi karar babasız çocuk büyütmek ama anne olamamak ondan daha büyük bi sorun bence çünkü bu senin hakkın canım söyleyebilecek çok bi söz bulamıyorum herşey sende bitiyo ama en kısa zamanda eşinle konuşmalısın bence hakkında hayırlısı olsun

selam kızlar, quality canım mesajını okuyunca çok üzüldün bir o kadar da eşine kızdım, durumun zor, her kadının anne olmaya hakkı vari evlenmeden önce çocuk meselesini konuşmuş muydunuz, nasıl yaklaşıyordu o zaman? Aslında ben arkadaşlardan daha farklı yaklaşıcam olaya, kızmazsanız, yaşın 38, biyolojik saatin sınıra yaklaşmış, o nedenle bence bütün şüpheleri ve korkuları bir kenarı bırakıp tedavine odaklan, eşinin iyi bir baba olup olmaması şansa kalmış artık ama sen iyi bir anne olacaksın kesin, bu şansını da kaçırma, bu tüm bunlarla ne kadar başa çıkabilirsin ve bu bebeği ne kadar istiyorsun ona bağlı, ben sonuna kadar devam ederdim sanırım, benim bebek isteğim o kadar güçlü, umarım seninki de öyledir arkadaşım :)

canım benim yazdıklarından çok etkilendim ve de çok üzüldüm.kimsenin hayatı dışardan bakıldığı gibi olmuyor malesef.rabbim hepimize ayrı bir sınav yapıyor sanki.kiminin parası var huzuru yok kiminin parası yok mutlu kimi de bizler gibi bebek hasretiyle yanıyor işte.zaten tedavi süreci bizler için yıpratıcı oluyor bu durumda eşinin sana destek olması gerek.sonuçta tedavidesin ve son aşamaya gelmişsin bu durumda vazgeçmek çok zor.o yüzden ben olsam şu aşamada bebeğime odaklanırdım herhalde başka bişey için üzmemeye çalışırdım kendimi.Allah yardımcın olsun canım inş.yüzün güler.

canim yaa sakin morelini bozma, oncelikle yumurta rezervene gore davranmalisin, cunku esinle sorunlari asarsiniz ama rezerv biterse bunun donusu yok. sen alttan al herseyi simdilik. saglam dur morelini asla bozma, Allah hayirliysa esinle sorunlar hallolacaksa hamile kalayim diye dua et bence gerisini de dusunme. lutfen uzulme tedavine konsantre ol, Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin, bebek sozkonusu olunca erkekler bir tuhaf olabilir ama ultrasonda onu bir gorsun dunyasi degisecek.

kizlar merahaba basta gelmistim birsuredir giremedim herkese tekrar merhaba, Insallah burda buyuk sevincler paylasacagiz
kizlar reglemi bekliyorum tedavi icin 31 mart gelmeliydi gelmedi hala, dun nagatif bu sabah ise cok cok supheli pozitifi gordum ama cizgi hemen ciksa da ince ve silik cikti testte silik ve kalin olursa da hamilesiniz diyor ama kalin diyor iste, kan testine gitmeye de korkuyorum reglem her an gelir gb gelior, kafam karmarisik, reglem normalde hic gecikmez off ya, sinir olurdum boyle yazipta kan testine gitmeyenlere ama bende gidemedim bu sefer.

gizemli83 ve quality ve tüm arkadaşlarım merhaba,

herkesin dertleri başka başka, hepimizin sınavı farklıi Allah hepimizin yardımcısı oldun, hepimizin yüzünü güldürsün..

aa ne güzel özlemcim.bence hemen gidip kan testi yaptır zaten günün geçmiş kesin sonucu alırsın.ben şimdiye kadar pozitifte hiç yanlışlık olanı görmedim canım.silik de sonradan pozitif çıkıyo hep.hiç bekleme bence kan testi yaptır canım :)

kızlarrrrr...fıstıklar.....
az önce hastaneden aradılar transfer yarın sabah.9:45 te idrara sıkışık bir şekilde orda olmam gerekiyormuş.hala birinci kalite yumurtam yok ama napalım en azından yumurtalarım var belki yarına kadar gelişen olur ölen olmasında...ya öle bir duygu ki insan onların bile annesi sanıyor kendini yani en azından ben öle hissediyorum bi tanesinin gelişimi durmuş deyince embryolog içim bir hoş oldu. nasip bakalım neler bekliyor beni yalnız yatıp dinlenme yada işe başlama konusunda kararsızım işim hiç ağır değil bütün gün oturuyorum diyebilirim ama otobüsle 10 dk. yol gidiyorum o yüzden korkuyorum aniden bir kasisden hızlı geçerse falan diye ne yapmalıyım sizce bu benim ilk denemem deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim....

merhaba cannur82 tedavin hayırlı olsun bende m.park.b.evlerde tedavime başlıyorum
dr'un kim acaba ?

canım doktorum latif küpelioğlu ama tekirdağda ümit bey iğnelerim boyunca kontrol ediyor sadece iki defa istanbula gidiyom oda yumurta toplanma ve trasfer işlemi icin sen tedavin başladımı canım ben ayın 20 gibi adet olcam ve kısmetse başlaycaz hayırlı olur inşallah hepimize ...

canim Insallah ama ben o kadar sansli bir insan hic olmadim ne yazikki( 22 ayda dogal yoldan hamile kalip nerdeyse 12.haftada kaybettim bebegimi( simdi diyorum nasil mumkun, Allah hayirlisini nasip etsin, sabah kesin yaptiracagim gelmemis olursa, nasil olsa tup bebege gececegim diye avutuyorum kendimi, ben test manyagiyimdir ama bu sefer hayret kan testine gitmiyor ayaklarim bir turlu eyvahedigeldismile

gizemli Insallah hayirlisiysa mujdeyi vereceksin bize iki haftaya kalmadan, tranfer gunu ve ertesi gunu bir bahaneyle gitmesen ise, gitsen de surekli oturma arada bir yuru masa altina bir tabure koy bacaklarini uzat veya. bana doktor uc gun istirahat dedi, gerci gelicek bebek her turlu gelir de dedi.

merhaba cannur82 ben dün regl oldum bugünde dr a gittim fakat kadir bey 1 ay daha beklememi istedi ben 2 ay önce hisretoskopi oldum ve perde alınmıştı rahim birazdaha toparlansın dedi maalesef 1 ay daha beklicem kendimide o kadar hazırlamıştım

doğru haklısın gelecek her türlü gelir ama insan yinede korkuyor saol canım önerilerin için bende öle yapmayı düşünüyorum cumartesi transfer pazaz zaten iş yok pazartesi giderim dinlenirim hep...en azından biraz kafam dağılır...

nursennn biliyorum canını sıkma desemde nasıl olsa fayda etmeyecek ama şöle düşünmelisin kötü hazzır olmayan bir rahimle hamilelik umudu yaşayıp hayal kırıklığına uğrmaktansa bir ay beklemek daha iyi gibi ne dersin canım arkadaşım o yüzden sabırla gün sayacaksın arada buraya takılacaksın bir bakmışsın ki zaman geçmiş hem bizler neleri bekledik öyle değil mi bir ay beklemek az bile sayılır

nursencim hayırlısı olsun benimde tedavim uzadı canım 15 gün daha lucrine devam dedi doktorum.tranferin 1 ay geç olacak dedi.herşeyin hayırlısı beklicez bakalım :)

Kızlar ya bızım topık mayıs annelerı olacak galıba baksanıza hepımızın tedavılerı bır ay attı :)

hayırlısı artık zübeydeciğim bu kadar beklemişik bir ay daha bekleriz ne olcakki yeterki ümidimizi yitirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…