gizemli 83 merhaba,
sakın canını sıkma, bak senin 8 tane embryon olmuş ben ise 1 tane olsun diye uğraşıyorum 2 olursa havalara uçarım heralde diyorum, yumurtalarım toplandıktan sonra gelişmiyo çünkü. Arkadaşların dediği gibi embriyo tutunması biraz şans işi, Allah gönlüne ve hepimizin gönlüne göre versin.
Sevgiler..
çok saolun kızlar ama benim başka korkularımda var kanser olduğum için sol yumurtalığım alındı doktor ameliyatımda içimde bir kitle bırakmış bu kitlenin ne olduğunu bilemedikleri için ikinci kez ameliyat olma bir an önce hamile kal biz senin içini doğumda temizleriz dediler yalnız tüp bebek tedavimde inanmayacaksınız ama sol tarafımdada yumurta oluştu buda demek oluyorki doktorum içimde bıraktığı o kitle yanında içimde birde tümörlü yumurtalığın parçasını bırakmış...şimdi hamile kalamazsam korkum iki katına çıktı tekrar tüp bebek denemsi zaten maddi olarak yapamam...ve dondurulmuşlarlada şansım ne olur bilmem..tek korkum ben anne olamadan bu illetin tekrarlaması içimdeki kitleye üzülürken bide içimde kanserli yumurtanın parçası kalmış doktorum ordan yumurta aldık 3 tane değince sevinsek mi üzülsekmi bilemedik yumurtaların içine bulunduğu kesenin sıvısı patolojiye gitti..şunu unutmayın ki kader ortakların anne olamamak en büyük imtihanlardan birisi ama rabbim kimseyi canıyla imtihan etmesin işte o zaman herşey daha farklı oluyor şimdi yapacağım sadece şu tüm isteyenlere dua etmek sizde bana dua edin kardeşlerim şüphesiz ki o en yüceler yücesi rabbim bize en hayırlısını verecektir....
Yazdıklarından çok etkilendim inan.. Şu an yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum arkadaşım.. Allah yardımcın olsun.. Ve senin için en hayırlısı ne ise o olsun... Ben de çok zor bir dönem yaşıyorum... Geçen yıl klomen ile hamile kaldım.. Eşim istemedi, ben ise 38 yaşındayım, bundan sonra riskli döneme gireceğim dedim ve aldırmak istemediğimi söyledim... Başta da biliyordu oysa ki tedavi ile olduğunu bu hamileliğin.. Bana o kadar baskı yaptı ki aldır diye, aldırmadım ama o strese dayanamadı yavrucak, içimde öldü 12. haftada.... Şimdi de yine ikna oldu, tüp bebek tedavisine başladık... 6-8 iyi yumurta gözüktü ultrasonda.. önümüzdeki hafta herşey yolunda giderse toplama ve transfer olacak hayırlısıyla.. toplam bu tedavi 2 aydır devam ediyor, uzun protokol benimki,, ıki ayda en az 4-5 defa yapmıyorum ne halin varsa gör diye çıkışlar yapıyor.. sonra vazgeçiyor.. Ve ben bugün sevinsemmi üzülsem mi, bu bebek olsun mu olmasın mı diye karmakarışık duygular içerisindeyim... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Tüm hevesim kırıldı... Ama anne olma duygusu da yakıp kavuruyor bir taraftan... Kocaman bir boşluğun içerisinde ne olacağını bilmediğim bir yolculktayım... Bir umut beslemeye çalışırken kolum kanadım kırıldı... Şimdi bu tedavi sonuç verirse, o bebek dünyaya gelirse ne olacak... Cesaretimi toplasam vaz geçsem bir türlü, ki bunu yapmak istemiyorum... Bu bebeği yapsam, babası tarafından istenmeyen bir bebek olacak.. bu ise bam başka bir yük.... Boğuluyorum...
Dualarım hepimiz için... Sadece şunu söyleyebiliyorum .. Allah hayırlısını nasip etsin, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.... Sıkma canını.. Sağlığını düşün önce
Yazdıklarından çok etkilendim inan.. Şu an yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum arkadaşım.. Allah yardımcın olsun.. Ve senin için en hayırlısı ne ise o olsun... Ben de çok zor bir dönem yaşıyorum... Geçen yıl klomen ile hamile kaldım.. Eşim istemedi, ben ise 38 yaşındayım, bundan sonra riskli döneme gireceğim dedim ve aldırmak istemediğimi söyledim... Başta da biliyordu oysa ki tedavi ile olduğunu bu hamileliğin.. Bana o kadar baskı yaptı ki aldır diye, aldırmadım ama o strese dayanamadı yavrucak, içimde öldü 12. haftada.... Şimdi de yine ikna oldu, tüp bebek tedavisine başladık... 6-8 iyi yumurta gözüktü ultrasonda.. önümüzdeki hafta herşey yolunda giderse toplama ve transfer olacak hayırlısıyla.. toplam bu tedavi 2 aydır devam ediyor, uzun protokol benimki,, İki ayda en az 4-5 defa yapmıyorum ne halin varsa gör diye çıkışlar yapıyor.. sonra vazgeçiyor.. Ve ben bugün sevinsemmi üzülsem mi, bu bebek olsun mu olmasın mı diye karmakarışık duygular içerisindeyim... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Tüm hevesim kırıldı... Ama anne olma duygusu da yakıp kavuruyor bir taraftan... Kocaman bir boşluğun içerisinde ne olacağını bilmediğim bir yolculktayım... Bir umut beslemeye çalışırken kolum kanadım kırıldı... Şimdi bu tedavi sonuç verirse, o bebek dünyaya gelirse ne olacak... Cesaretimi toplasam vaz geçsem bir türlü, ki bunu yapmak istemiyorum... Bu bebeği yapsam, babası tarafından istenmeyen bir bebek olacak.. bu ise bam başka bir yük.... Boğuluyorum...
Dualarım hepimiz için... Sadece şunu söyleyebiliyorum .. Allah hayırlısını nasip etsin, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.... Sıkma canını.. Sağlığını düşün önce
Yazdıklarından çok etkilendim inan.. Şu an yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum arkadaşım.. Allah yardımcın olsun.. Ve senin için en hayırlısı ne ise o olsun... Ben de çok zor bir dönem yaşıyorum... Geçen yıl klomen ile hamile kaldım.. Eşim istemedi, ben ise 38 yaşındayım, bundan sonra riskli döneme gireceğim dedim ve aldırmak istemediğimi söyledim... Başta da biliyordu oysa ki tedavi ile olduğunu bu hamileliğin.. Bana o kadar baskı yaptı ki aldır diye, aldırmadım ama o strese dayanamadı yavrucak, içimde öldü 12. haftada.... Şimdi de yine ikna oldu, tüp bebek tedavisine başladık... 6-8 iyi yumurta gözüktü ultrasonda.. önümüzdeki hafta herşey yolunda giderse toplama ve transfer olacak hayırlısıyla.. toplam bu tedavi 2 aydır devam ediyor, uzun protokol benimki,, İki ayda en az 4-5 defa yapmıyorum ne halin varsa gör diye çıkışlar yapıyor.. sonra vazgeçiyor.. Ve ben bugün sevinsemmi üzülsem mi, bu bebek olsun mu olmasın mı diye karmakarışık duygular içerisindeyim... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. Tüm hevesim kırıldı... Ama anne olma duygusu da yakıp kavuruyor bir taraftan... Kocaman bir boşluğun içerisinde ne olacağını bilmediğim bir yolculktayım... Bir umut beslemeye çalışırken kolum kanadım kırıldı... Şimdi bu tedavi sonuç verirse, o bebek dünyaya gelirse ne olacak... Cesaretimi toplasam vaz geçsem bir türlü, ki bunu yapmak istemiyorum... Bu bebeği yapsam, babası tarafından istenmeyen bir bebek olacak.. bu ise bam başka bir yük.... Boğuluyorum...
kizlar merahaba basta gelmistim birsuredir giremedim herkese tekrar merhaba, Insallah burda buyuk sevincler paylasacagiz
kizlar reglemi bekliyorum tedavi icin 31 mart gelmeliydi gelmedi hala, dun nagatif bu sabah ise cok cok supheli pozitifi gordum ama cizgi hemen ciksa da ince ve silik cikti testte silik ve kalin olursa da hamilesiniz diyor ama kalin diyor iste, kan testine gitmeye de korkuyorum reglem her an gelir gb gelior, kafam karmarisik, reglem normalde hic gecikmez off ya, sinir olurdum boyle yazipta kan testine gitmeyenlere ama bende gidemedim bu sefer.
merhaba cannur82 tedavin hayırlı olsun bende m.park.b.evlerde tedavime başlıyorum
dr'un kim acaba ?
aa ne güzel özlemcim.bence hemen gidip kan testi yaptır zaten günün geçmiş kesin sonucu alırsın.ben şimdiye kadar pozitifte hiç yanlışlık olanı görmedim canım.silik de sonradan pozitif çıkıyo hep.hiç bekleme bence kan testi yaptır canım :)
merhaba cannur82 ben dün regl oldum bugünde dr a gittim fakat kadir bey 1 ay daha beklememi istedi ben 2 ay önce hisretoskopi oldum ve perde alınmıştı rahim birazdaha toparlansın dedi maalesef 1 ay daha beklicem kendimide o kadar hazırlamıştımcanım doktorum latif küpelioğlu ama tekirdağda ümit bey iğnelerim boyunca kontrol ediyor sadece iki defa istanbula gidiyom oda yumurta toplanma ve trasfer işlemi icin sen tedavin başladımı canım ben ayın 20 gibi adet olcam ve kısmetse başlaycaz hayırlı olur inşallah hepimize ...
doğru haklısın gelecek her türlü gelir ama insan yinede korkuyor saol canım önerilerin için bende öle yapmayı düşünüyorum cumartesi transfer pazaz zaten iş yok pazartesi giderim dinlenirim hep...en azından biraz kafam dağılır...gizemli Insallah hayirlisiysa mujdeyi vereceksin bize iki haftaya kalmadan, tranfer gunu ve ertesi gunu bir bahaneyle gitmesen ise, gitsen de surekli oturma arada bir yuru masa altina bir tabure koy bacaklarini uzat veya. bana doktor uc gun istirahat dedi, gerci gelicek bebek her turlu gelir de dedi.
merhaba cannur82 ben dün regl oldum bugünde dr a gittim fakat kadir bey 1 ay daha beklememi istedi ben 2 ay önce hisretoskopi oldum ve perde alınmıştı rahim birazdaha toparlansın dedi maalesef 1 ay daha beklicem kendimide o kadar hazırlamıştım
merhaba cannur82 ben dün regl oldum bugünde dr a gittim fakat kadir bey 1 ay daha beklememi istedi ben 2 ay önce hisretoskopi oldum ve perde alınmıştı rahim birazdaha toparlansın dedi maalesef 1 ay daha beklicem kendimide o kadar hazırlamıştım
Kızlar ya bİzİm topİk mayıs annelerİ olacak galİba baksanıza hepİmİzİn tedavİlerİ bİr ay attı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?