kizlar merahaba basta gelmistim birsuredir giremedim herkese tekrar merhaba, Insallah burda buyuk sevincler paylasacagiz
kizlar reglemi bekliyorum tedavi icin 31 mart gelmeliydi gelmedi hala, dun nagatif bu sabah ise cok cok supheli pozitifi gordum ama cizgi hemen ciksa da ince ve silik cikti testte silik ve kalin olursa da hamilesiniz diyor ama kalin diyor iste, kan testine gitmeye de korkuyorum reglem her an gelir gb gelior, kafam karmarisik, reglem normalde hic gecikmez off ya, sinir olurdum boyle yazipta kan testine gitmeyenlere ama bende gidemedim bu sefer.
kızlarrrrr...fıstıklar.....
az önce hastaneden aradılar transfer yarın sabah.9:45 te idrara sıkışık bir şekilde orda olmam gerekiyormuş.hala birinci kalite yumurtam yok ama napalım en azından yumurtalarım var belki yarına kadar gelişen olur ölen olmasında...ya öle bir duygu ki insan onların bile annesi sanıyor kendini yani en azından ben öle hissediyorum bi tanesinin gelişimi durmuş deyince embryolog içim bir hoş oldu. nasip bakalım neler bekliyor beni yalnız yatıp dinlenme yada işe başlama konusunda kararsızım işim hiç ağır değil bütün gün oturuyorum diyebilirim ama otobüsle 10 dk. yol gidiyorum o yüzden korkuyorum aniden bir kasisden hızlı geçerse falan diye ne yapmalıyım sizce bu benim ilk denemem deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim....
evoevo ,gizemli83 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama noluyor bu topiğe ismi değiştirip nisan yerine mayısmı yapsak kızlarrr kim sürüdü ayağını mayısaaaaaaa desenize yine mayısta yine birlikteyiz
kaydirigubbakcemile5
bizim doktorlar muhasebecileri mayısa bırakalım dediler galiba kaydirigubbakcemile3
mayıs olunca topiği değiştiririz artık napalım :)
sel nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyo sayfamızın kurucusu :)
kızlar uğurlu ayımız mayıs olsun
mayıs bizim bayramımız olsun.
baharın en güzel ayıdır mayıs şiir yazasım geldi (hiç öyle bir kabiliyetim yoktur aslında)a.s
25 26 Nisanda regl olacağım ikinci günü Ankaraya gidip tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Ama bir merkeze karar verebilsek.
KIZLAR Bana acil yardım gerekiyor.Eşim azosperm kanallarda bir sorun var .Afyondayız ve çalışıyoruz.Buradaki özel merkeze içim ısınmadı Ankarayı düşünüyoruz.Anatolia Maya ve Genart arasında gel gitler yaşıyorum.Mayanın fiyatı uygun.Anatolia ve Genart Afyonda takip yapan doktorlarla iletişim halinde.Yumurta takibini bulunduğu şehirde yaptıran ve Ankarada tedavi olanlar yardım etsin kararsızlık çok zor.Araştırma yaptığım için yemek yapamıyorum eşim aç
bizim doktorlar muhasebecileri mayısa bırakalım dediler galiba kaydirigubbakcemile3
mayıs olunca topiği değiştiririz artık napalım :)
sel nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyo sayfamızın kurucusu :)
kızlarrrrr...fıstıklar.....
az önce hastaneden aradılar transfer yarın sabah.9:45 te idrara sıkışık bir şekilde orda olmam gerekiyormuş.hala birinci kalite yumurtam yok ama napalım en azından yumurtalarım var belki yarına kadar gelişen olur ölen olmasında...ya öle bir duygu ki insan onların bile annesi sanıyor kendini yani en azından ben öle hissediyorum bi tanesinin gelişimi durmuş deyince embryolog içim bir hoş oldu. nasip bakalım neler bekliyor beni yalnız yatıp dinlenme yada işe başlama konusunda kararsızım işim hiç ağır değil bütün gün oturuyorum diyebilirim ama otobüsle 10 dk. yol gidiyorum o yüzden korkuyorum aniden bir kasisden hızlı geçerse falan diye ne yapmalıyım sizce bu benim ilk denemem deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim....
Herkese tekrar merhaba,
Listenize beni de alın arkadaşlar, 2.denemem Memorial regl bekliyoruz ama tedavi ertelebilirde.
Bu arada Pany86 ben de Memorial.e gidiyorum, doktorum da Hale hanım, senin doktorun kim?
Allah herkesin gölüne göre versin.
selcim hoşgeldin canım gözün aydın :)
benim ve birkaç arkadaşın tedavisi uzadı canım 1 ay kadar ondan bahsediyoduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?