Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aman kızlar boşverin anne olalımda ne ayı olursa olsun nisan mayıs rabbim daha fazla uzatmasında ...

özlem hayırlı olsun caaaanım, durma bence kan testine git, hem niye şanssızım diyorsun ki??? Bak seninle hikayemiz ne kadar benziyor, ben de 24 ay bekledim bebeğimi sonra tüp yaptırağım ay hamile olduğumu öğrendim ve 13 haftalıkken kaybettim, hala şükreder ve şanslı hissederim kendimi, sen de öyle hisset canım ve korkuyla bir yere varılmaz, git testini yaptırıp hamileliğin tadını çıkar.

canım bence sen hamilesin yarın testen sonra hemen haber ver bizi meraklandırma
güzel haberini bekliyoruz canım..

evoevo ,gizemli83 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama noluyor bu topiğe ismi değiştirip nisan yerine mayısmı yapsak kızlarrr kim sürüdü ayağını mayısaaaaaaa desenize yine mayısta yine birlikteyiz
kaydirigubbakcemile5

gizemli canım benimm senin için bol bol dua edicem..duadan ötesi yok canımnamaz kılar mısın bilmiyorum ama kılmıyorsanda kıl çünkü Allah katında borcumuzu öderken tarifi olmayan bir terapi...bençok rahatlıyorum.inşallah Yaradan hepimize kısmet etsin.:ecrin_bebek:

bizim doktorlar muhasebecileri mayısa bırakalım dediler galiba kaydirigubbakcemile3
mayıs olunca topiği değiştiririz artık napalım :)
sel nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyo sayfamızın kurucusu :)

bizim doktorlar muhasebecileri mayısa bırakalım dediler galiba kaydirigubbakcemile3

kızlar uğurlu ayımız mayıs olsun
mayıs bizim bayramımız olsun.
baharın en güzel ayıdır mayıs şiir yazasım geldi (hiç öyle bir kabiliyetim yoktur aslında)a.s

evet kızlar ben anneler gününe hazırlamıştım kendimi ama ertelendi şimdi doğum günüme denk geliyor gibi bebişim bana dünyanın en kıymetli hediyesi olacak :)

kızlar bencede doğru bir tesbit haydi muhasebeci arkadaşlar mayısaaa hem benimde doğumgünüme denk geliyooo

KIZLAR Bana acil yardım gerekiyor.Eşim azosperm kanallarda bir sorun var .Afyondayız ve çalışıyoruz.Buradaki özel merkeze içim ısınmadı Ankarayı düşünüyoruz.Anatolia Maya ve Genart arasında gel gitler yaşıyorum.Mayanın fiyatı uygun.Anatolia ve Genart Afyonda takip yapan doktorlarla iletişim halinde.Yumurta takibini bulunduğu şehirde yaptıran ve Ankarada tedavi olanlar yardım etsin kararsızlık çok zor.Araştırma yaptığım için yemek yapamıyorum eşim aç

25 26 Nisanda regl olacağım ikinci günü Ankaraya gidip tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Ama bir merkeze karar verebilsek.

25 26 Nisanda regl olacağım ikinci günü Ankaraya gidip tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Ama bir merkeze karar verebilsek.

sumakim hoşgeldin.hakkında hayırlısı olsun ama bu konuda sana yardım edemiyeceğim herhalde çünkü benim tedavim istanbul brüksel tüpbebek mekezinde... çok iyi olduğunu buradan giden tüm anne adaylarının hamile kaldığını söylüyorlar.bende şu an reglimi bekliyorum.inşallah hakkında hayırlı olanı seçersin...

sumakim hoşgeldin.ben şuanda genartta tedavi oluyorum,gayet memnunum canım.doktorum sarp özcan ama o da sanırım başka hastaneye geçiyor bu ay.merkez bana çok sıcak geldi özellikle doktorum beni çok aydınlattı ve yarım saat boyunca herşeyi sıkılmadan anlattı.maddi beklenti içinde değiller en önemlisi bu bence.2 kez gittim kontrole henüz para istemedlier.yumurta toplama işlemine kadar getirirsiniz dediler.ben eskişehirdeyim kontrollerim ankarada oluyor.yani takiplerimi merkezdeki doktorun yapmasını istedim ben.sen istersen merkezi arayıp ön görüşme için randevu alabilirsin yardımcı olacaklarına eminim.rapor çıkarma ihtimalin varsa çok da uygun oluyor tedavin canım.benim sana tavsiyem söylediğin merkezlerden ön görüşme için randevu alıp görüşmen ve kararı kendin vermen.önemli olan içine sinen bir yer olması.kolay gelsin..

kızlar hayırdır ne oldu.neden mayıs zaten tranferden sonrası genelde hepimizin mayısın ilk haftası sonuç almayacakmıyız.beni aradıgınız için teşekkür ederim.annemgilin ordaydım .kız kardeşim yurtdışından geldide.hepinizi özledim.bana kısaca son durumu anlatan var mı.okuyorum ama.....................

gizemli canım transferin şimdiden hayırlı olsun .darısı bize inş.hadi bakalım allaha sıgın güzel haberini alacagız inşşşşşşşşş...........

selcim hoşgeldin canım gözün aydın :)
benim ve birkaç arkadaşın tedavisi uzadı canım 1 ay kadar ondan bahsediyoduk..

bende memorialdeyim kızlar.ikinizin dr nur hanımmı.benimki güvenç bey.acaba bende nur hanıma geçsem.pany sen ilaçlarını gonal f i nasıl kaça aldınnnnnnnnnnnnn.........

selcim hoşgeldin canım gözün aydın :)
benim ve birkaç arkadaşın tedavisi uzadı canım 1 ay kadar ondan bahsediyoduk..

cevabın için saol evoevo.bakalım bende bir regl olayım.kontrole gidince ne diyecek fr. belki bizimkide uzar.ama uzamasın.bir garip ruh hali içindeyim.sessizim sinirliyim.beni çok üzüyor.17 yıldır ugraşıyorum.herşeyin nasıl olacagını bilmek beni daha çok üzüyor.6.cıya gitmek için aslında gücüm kalmadı biliyormusun.allahım ne olur dualarımı kabul etsin.inanki dayanamıyorum artık hayırlısı...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…