Canım yaa kusura bakma eskileri okumaya dalmışım. Hamilelerimiz artmış dünden beri çok sevindim. Ben dünden beri daha iyiyim. Kalp atışı gözümün önünden gitmiyo. Çok güzel bi duyguymuş. Hayatta diğer tüm duygular bunun yanında çok boşmuş. Allahım herkese bunu tattırsın inşallah. Sen nasılsın. Bi yaramazlık yok değilmi?[/QUO
aaaaaaaaaa
sen kalp atışını duydunmu çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevindim cnmmmmmmmmm maşallahhh rabbim nazardan saklasın inş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey leyyyyyyyyyyyyy darısı benim başıma cnm yaa tüylerim diken diken oldu valla inan bana saglıkla kucagına al bebegini
:))))))))))))) ALEMSİN CNM YAA BEN GECEN CUMATESİ BEBEGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM D.R NE DEDİ BİLİYORMUSUN BEBEK DAHA YENİ TUTUNMUŞ DEDİ MİNİCİKTİ KESESİ ÖYLE HEMEN GÖRÜNMÜYOR CNM DUR SABIRLI OL RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRCEK BAK ALLAHIN İZNİYLE 4 MAYISTA HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENDİM 15 MAYISTA KESEYİ GÖRDÜM YANİ DAHA ÇOK ERKEN DAHA GÖREMZSİN ULTRASONDA:))))) BEKLE ONUDA GÖRECEN İNŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim, sende özlemde moralinizi yüksek tutun. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan bizde geçtik değilmi Ayşecim. Ama şunu söyleyimki bu topikte umutsuzluğa yer yok. Maşallah çokta uğurlu bir topik. Eminim sizede uğur getirecek. Zamanın geçmesini hiç bu kadar istememiştin değilmi :))
Canım yaa kusura bakma eskileri okumaya dalmışım. Hamilelerimiz artmış dünden beri çok sevindim. Ben dünden beri daha iyiyim. Kalp atışı gözümün önünden gitmiyo. Çok güzel bi duyguymuş. Hayatta diğer tüm duygular bunun yanında çok boşmuş. Allahım herkese bunu tattırsın inşallah. Sen nasılsın. Bi yaramazlık yok değilmi?[/QUO
aaaaaaaaaa
sen kalp atışını duydunmu çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevindim cnmmmmmmmmm maşallahhh rabbim nazardan saklasın inş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey leyyyyyyyyyyyyy darısı benim başıma cnm yaa tüylerim diken diken oldu valla inan bana saglıkla kucagına al bebegini
Evetttttt dün gördüm. Aslında ben diyodum ya hematom var diye dün kontrole gittim. Çok şükür hematom küçülmüş ve bebişimin kalp atışlarını gördüm. İnşallah hepimiz kucaklayalım bebişlerimizi inşallah. Sen ne zaman gidicen bi daha?
ayyyy canım benim ya ne kadar mutlu oldum inan bana :)))) inşşşş hamişimdir yaaa çookk istiyorum eşim çok istiyo maşallah diyorum sana ve bebeğine ne kadar pozitifsin yaaaa
desteğinizle moralim bir kat daha düzeldi inanki ya çok sağolun inşşş topiğin uğuru bizide görürcanım:))))) evet zamannın geçmesini beklemek çoooook zormuuuşşşşşşş
cnm benim sen hep pozitif düşün ki pozitif sonuç alasın ben snein gibiydim inan kasılmıştım aartık stresten nasıl aglıyorm hamile degilim die senin gibi bir umut ışıgı arıyorm hiç unutman zübeyde,özlem zeynepela nedime gizemli hepsi diyor hamilesin ben inanmıyor diyorlar ayşe bak hamilesin bebegini düşün ben diyorm bir belirti yok degilim anam anam meger hamileymişim bebegimi boşa üzmüşüm o yüzden diyorm benim düştügüm hataya düşme bebegini üzme cnm benim ben hep olumlu düşünüyorm rabbim inş beni yanıtmaz inş pozitif çıkacak
kızlar ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım.sonuç negatif çıktı.aslında rahatladım diyebilirim.yarınki stresten krtulmuş oldum.yine de sabah gidicez tabi kanda baktırmaya.bilginiz olsun dedim.eşimle geziyoruz bizde :))
Evetttttt dün gördüm. Aslında ben diyodum ya hematom var diye dün kontrole gittim. Çok şükür hematom küçülmüş ve bebişimin kalp atışlarını gördüm. İnşallah hepimiz kucaklayalım bebişlerimizi inşallah. Sen ne zaman gidicen bi daha?
bitanem benim inan kendi bebegimmiş gibi çok sevindim oh şükür bir sorun yok o zaman :))))maşallah ben 29 mayısta gidecem inş sorun çıkmaz (acıkcası korkuyorm biraz şuan bizde sorun yok bebegimde bende iyiyim ama o kalp atışını bir duysam daha iyi olcam
Canım ya şöyle moral topla biraz. Bak hamilesin sen şu anda. Bebişini üzme emi. Senin hikayen neydi canım? Yani problem, yaşın, kaçıncı denemen vs. Anlatmışındır kesin ama çok eskileri okumak bazen zor oluyor.
kızlar ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım.sonuç negatif çıktı.aslında rahatladım diyebilirim.yarınki stresten krtulmuş oldum.yine de sabah gidicez tabi kanda baktırmaya.bilginiz olsun dedim.eşimle geziyoruz bizde :))
inşşşş canımm benim inşşşş dediklerini ypacam söz bebişimi üzmeyecem inşşş çooook teşekkür ediyorum desteğiniz için sende inşşşş kalp atışlarını duyarsın pıt pıt diye canım benimm
maşallahhh bebişedesene daha çooooook zamanımız var hep bekleyecez 9 ay boyumnca yok kesesi yok kalp atışı yok cinsiyeti yok kıprtıları amannnnn çok var daha çok anne olmak sabır gerektiriyor tabi
saol cnm benim inş sonrada darısı senin başına:)))))))))) ve burdaki bütün bekleyenlerin başına aminnn
inşşşş canım benim inşşşşaynen cnm çok büyük sabır işi inş sabır edecez ve bebeklerimize ulaşıcaz hepimizzz:)))
valla inşallah kızlar ama benim 5.gün embriyosu ve 10.günüm bugün.yine de çok saolun.yarın kan sonucunu yazarım.öpüyorum kocaman.
evet canım haklısın yaşım 22 problem eşimdeydi sperm azlığı 1. denemem 5. gün transferi ve bugün 6. günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?