Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

maşallahhh bebişedesene daha çooooook zamanımız var hep bekleyecez 9 ay boyumnca yok kesesi yok kalp atışı yok cinsiyeti yok kıprtıları amannnnn çok var daha çok anne olmak sabır gerektiriyor tabi

desteğinizle moralim bir kat daha düzeldi inanki ya çok sağolun inşşş topiğin uğuru bizide görürcanım:))))) evet zamannın geçmesini beklemek çoooook zormuuuşşşşşşş

ayyyy canım benim ya ne kadar mutlu oldum inan bana :)))) inşşşş hamişimdir yaaa çookk istiyorum eşim çok istiyo maşallah diyorum sana ve bebeğine ne kadar pozitifsin yaaaa

cnm benim sen hep pozitif düşün ki pozitif sonuç alasın ben snein gibiydim inan kasılmıştım aartık stresten nasıl aglıyorm hamile degilim die senin gibi bir umut ışıgı arıyorm hiç unutman zübeyde,özlem zeynepela nedime gizemli hepsi diyor hamilesin ben inanmıyor diyorlar ayşe bak hamilesin bebegini düşün ben diyorm bir belirti yok degilim anam anam meger hamileymişim bebegimi boşa üzmüşüm o yüzden diyorm benim düştügüm hataya düşme bebegini üzme cnm benim ben hep olumlu düşünüyorm rabbim inş beni yanıtmaz inş pozitif çıkacak

desteğinizle moralim bir kat daha düzeldi inanki ya çok sağolun inşşş topiğin uğuru bizide görürcanım:))))) evet zamannın geçmesini beklemek çoooook zormuuuşşşşşşş

Canım ya şöyle moral topla biraz. Bak hamilesin sen şu anda. Bebişini üzme emi. Senin hikayen neydi canım? Yani problem, yaşın, kaçıncı denemen vs. Anlatmışındır kesin ama çok eskileri okumak bazen zor oluyor.

kızlar ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım.sonuç negatif çıktı.aslında rahatladım diyebilirim.yarınki stresten krtulmuş oldum.yine de sabah gidicez tabi kanda baktırmaya.bilginiz olsun dedim.eşimle geziyoruz bizde :))

inşşşş canımm benim inşşşş dediklerini ypacam söz bebişimi üzmeyecem inşşş çooook teşekkür ediyorum desteğiniz için sende inşşşş kalp atışlarını duyarsın pıt pıt diye canım benimm

Sakın moralini bozma o bişey ifade etmiyor. Önemli olan kan testi. Yarına kadar Allah sabır versin. Ne verirse de hakkında en hayırlısını versin inşallah.

evet canım haklısın yaşım 22 problem eşimdeydi sperm azlığı 1. denemem 5. gün transferi ve bugün 6. günüm canım

canım senin 5. gün transferiydi dimi kaçıncı günün bugün inşşş pozitif sonuç alırsın canım moralini sakın bozma DİYENE BAK:::)))))))))))))kaydirigubbakcemile3

evoevo bak panal arkadaşımızda 10. günü idrarda kan testi yaptı negatif çıkmıştı dün kanda yaptırmış pozitif çıktı sakın morali bozma ona takılma yani kanda testi yaptır inş pozitiftir cnm sonuçun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm benim inş sonrada darısı senin başına:)))))))))) ve burdaki bütün bekleyenlerin başına aminnn

maşallahhh bebişedesene daha çooooook zamanımız var hep bekleyecez 9 ay boyumnca yok kesesi yok kalp atışı yok cinsiyeti yok kıprtıları amannnnn çok var daha çok anne olmak sabır gerektiriyor tabi

aynen cnm çok büyük sabır işi inş sabır edecez ve bebeklerimize ulaşıcaz hepimizzz:)))

valla inşallah kızlar ama benim 5.gün embriyosu ve 10.günüm bugün.yine de çok saolun.yarın kan sonucunu yazarım.öpüyorum kocaman.

valla inşallah kızlar ama benim 5.gün embriyosu ve 10.günüm bugün.yine de çok saolun.yarın kan sonucunu yazarım.öpüyorum kocaman.

bol şans cnm sana inş güzel haberle gelirsin allaha emanet ol

cancan tatlıkız ben çıkıyorm bebegim acıkmış anne yemek yiyelim diyor:))))))) bebeklerinize ve kendinize ii bakın kızlar aeol by:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…