cancan tatlıkız ben çıkıyorm bebegim acıkmış anne yemek yiyelim diyor:))))))) bebeklerinize ve kendinize ii bakın kızlar aeol by:))))))))
5. gün transferinde biliyosun şans daha çok. Moralini yüksek tut. Bak benim 3. gün transferiydi. Ama sonuç pozitif:)))
güle güle tatlımmm afiyet olsunn:))))
evet canım öyleymiş yüksek tutmaya çalışıyorum valla maşallah sanada bebişede
Sağol canım benim. SanadaMoralini yüksek tut. Bende Ayşe gibi acıktım. Sonra tekrar görüşürüz. Sevgiler.
cancan tatlıkız ben çıkıyorm bebegim acıkmış anne yemek yiyelim diyor:))))))) bebeklerinize ve kendinize ii bakın kızlar aeol by:))))))))
kızlar ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım.sonuç negatif çıktı.aslında rahatladım diyebilirim.yarınki stresten krtulmuş oldum.yine de sabah gidicez tabi kanda baktırmaya.bilginiz olsun dedim.eşimle geziyoruz bizde :))
oy cnm benim ya
öldüm meraktan dün nerdesin yaa çok şükür çok sevindim cnm ohh ne güzel maşallah hamişlerimiz çogaldıı canım hayırlı olsun saglıkla kucagına al:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canımcok saol teşekkür ederim allah yüce rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda kısmet ettsin inşallah...
senin hamilelik nasıl geciyor keseyi falan gördünüzmü şimdi sıra bunlarda bakalım....
canımcok saol teşekkür ederim allah yüce rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda kısmet ettsin inşallah...
senin hamilelik nasıl geciyor keseyi falan gördünüzmü şimdi sıra bunlarda bakalım....
tamam canım byeeee afiyet olsunnnn
nasılsın canım umarım daha iyisin senin kaçıncı gündü takılma oki belirtilere
günaydınn kızlarr 21 yumurtam toplandı gayet iyiyim şimdilik ufak tefek ağrılarım var sadece bakalım bugun kaçı döllenmiş bilgi gelir
cnm ya sana nasıl dua ettim herşey yolunda gitsin diye maaşallah inşallah bütün hepsi dölllenir ve inşallah bütün hepsi 1. kalite olur güzle güzel bölünür bol bol bebeiş gelir ağrıların çok normal bol bol ananas badem falan ye rahimi çok güzel hazırlıyo dediler ben hep yedim ayaklarını sıcak tut olur mu
zübeydecim hadi geçmiş olsun canım benim yumoşlarınada maşallah nazar değmesin inşşş şimdi sıra transferde inşş embriyoların çok sağlıklı olur canım
çok sağol tatlımm öyle yapıyorum dün gayet iyi baktı annemler sürekli sıvı şeyler tükettim kayısı suyu içtim protein aldım bol bol şimdi iyiyim sadece akşam çok idrar çıktım uyuyamadım düşünün saat başı tuvaletteydim :)
aminnn canım inşallah öğlen arayıp bilgi verirler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?