Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bende ayni hissetmistim evoevo,insan bi rahatliyo uzulse bile,ben idrar tahlinine artik inanmyiorum cunku cok okudum hamile olup o gun yeniden idrar tahlili yapanlarda bile negatif cikyiomus biliyomusun...o nedenle hic yapmamis say kendine birde bebegin hangi gun tutunduguda onemliymis eger gec tutunduysa idrarda cikma sansi o kadar azaliyomus..biz kadinlar ne merakliyiz yaa kaydirigubbakcemile3 sen sanslisin,esinle geziyosun benimki iste.oooh en iyisini yapiyosun arkadasim..burda havalar kotu yagmur yagmur 2 hafta izin aldim isten 2 hafta berbat hava,izin bitiyo havalar guzellesiyo netten baktim ..
bakalim yarin ne olcak cok heycanliyim sen benden once ogrenirsin kesin cunku bizim doktorumuz gec ariyo maynak alsanaalsanasmile acaba gecen negatifti diyemi aramadi biz arayip sorduk oyle cvp verdi...sonucu hemen yaz olurmu opuyorum :1hug: hayirlisi neyse o olsun! :Saruboceq:

canımcok saol teşekkür ederim allah yüce rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda kısmet ettsin inşallah...
senin hamilelik nasıl geciyor keseyi falan gördünüzmü şimdi sıra bunlarda bakalım....

amin cnm inş evet ben cumartesi keseyi gördüm hadi darısı senin başına şimdi keseyi görmeye gidecem allah izin verise mayısın 29 da inş sorun çıkmaz

çok şükür cnm benim hamilelik çok iyi hamdolsun 40 günlük olcak yarın inş:)))))))şimdilik bir sorun yok hamdolsun maşallahh:)))

merhaba hanımlar nasılsınız ben şoktan çıktım nihayet daha iyiyim yarın tekrar sonucuma baktıracagım yükselme olmuşmu diye onun haizran 1 kesesini görelim dedi dr. hayılrısı artık sakın sonuç bekleyenler morellerini bozmasın lütfen...

kizlar gunaydin herkese cok olmamis gb hissediyorum hic sevmedim bu hissi, karisik ruyalar yuzunden boyle hissediyorum sanki(

günaydınn kızlarr 21 yumurtam toplandı gayet iyiyim şimdilik ufak tefek ağrılarım var sadece bakalım bugun kaçı döllenmiş bilgi gelir

günaydınn kızlarr 21 yumurtam toplandı gayet iyiyim şimdilik ufak tefek ağrılarım var sadece bakalım bugun kaçı döllenmiş bilgi gelir

cnm ya sana nasıl dua ettim herşey yolunda gitsin diye maaşallah inşallah bütün hepsi dölllenir ve inşallah bütün hepsi 1. kalite olur güzle güzel bölünür bol bol bebeiş gelir ağrıların çok normal bol bol ananas badem falan ye rahimi çok güzel hazırlıyo dediler ben hep yedim ayaklarını sıcak tut olur mu

zübeydecim hadi geçmiş olsun canım benim yumoşlarınada maşallah nazar değmesin inşşş şimdi sıra transferde inşş embriyoların çok sağlıklı olur canım

kızlar ya bugün ruyamda yeni doğum yapmışım bebişim öyle güzeldiki yüzünü çok net hatırlıyorum çoookk tatlıydı çok küçüktü rabbim bir an önce hepimize nasip etsin inşşşş

çok sağol tatlımm öyle yapıyorum dün gayet iyi baktı annemler sürekli sıvı şeyler tükettim kayısı suyu içtim protein aldım bol bol şimdi iyiyim sadece akşam çok idrar çıktım uyuyamadım düşünün saat başı tuvaletteydim :)

zübeydecim hadi geçmiş olsun canım benim yumoşlarınada maşallah nazar değmesin inşşş şimdi sıra transferde inşş embriyoların çok sağlıklı olur canım

aminnn canım inşallah öğlen arayıp bilgi verirler sanırım

cnm aman şükret o idrara çıkabilmek ne güzel bişey toksinler gidiyo vucut yenileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…