Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

21 yumurtadan 14 tanesi olgunmuş 6 sı döllenmişş canımm çok sıkıldı moralim bozulduu cumartesi belli olcak transfer bakalım ya cumartesi ya pazartesi

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka ((
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .5 HAZıRAN SONUÇ
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................28 MAYIS SONUÇÇ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRıN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........20 MAYIS SONUÇ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
İSYAN etmiyorum etmemde tatlım hayırlısı nasıl sa öyle olsun üzüldüm sadece çok yumurta olunca sevinmiştim ama ne yapalım allahım ne yazdı ise o olur

ben tek yumurtalıklatüp yaptırdım iğneleri olunca sol tarafta yumurtalığımın olmadığı yerde de yumurta oluştu doktorlar tıbben böle bişey mümkün değil demekki ameliyatınızı yapan doktor sizin içinizde tümörlü yumurtalığın parçasını bırakmış dediler soldan toplanan 4 yumurtamın içi boşaltıldı ve temiz çıktı allahtana ama ben sevinemedim bile ordan yumurta elde edildiğine şimdi doktorum belkide soldan elde edilen yumurta sayesinde anne oldun diyo ama bu demektirki tümörlü hücre var içimde kadın içimde hem bi kitle unuttu hemde tümörlü yumurtalığın parçasını benm 9 yumurtam oluştu hepsi 2 kaliteydi sonra 8 tane kaldı hepsi ikinci kalite son güne kadar 1 tane balsto dayandı o kadar dondurulmuş falan yok yani

ama bak oldu yinede umudunu yitirme 6 tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun

zübeydecim buda güzel tatlım isyan etme 6 tanesi birden çok iyi bölünürde 1 . kalite olur inşşş azra azra ve evoevonun bugün testleri varmış inşşş hayırlı haber getirirler bizlere

21 yumurtadan 14 tanesi olgunmuş 6 sı döllenmişş canımm çok sıkıldı moralim bozulduu cumartesi belli olcak transfer bakalım ya cumartesi ya pazartesi

canim hic uzulme anliyorum bir an senin gb hissetmistim doktor 14 tane saymisti arkada olanlar da var demisti sonra toplamada 12 cikti ben daha giyinmeden haberi geldi 10u olgun, iyi dedim icimden sonra ertesi gunu 8i dollendi haberi geldi bir an ne oluyoruz dedim, 14 tane beklerken 8 cikti eyvah oldum bir an, hani onlar da iyi gitmez diye korktum sonra nasil olduysa icimde bir rahatlama oldu, kendime hep en az iki birinci kalite cikicak dedim ucuncu gune kadar bunu dedim surekli, uc tane birinci kalite cikti iki tane de iyi durumdayla finali 5le kapadim. ama inan basta aynen senin gb hissedip ayni gun hemen toparladim kendimi ve inan cok inandim iki transfer icin kaliteli cikacagina, cok sukur Rabbim nasip etti.
simdi lutfen sen de aynisina inan kendini rahatlat gonlunu ferah tut altidan sana yetrli sayida kaliteli kalicak benim gb dondurmak icin bile artacak. transfer gununu de dert etme ben cok etmistim bana ikinci gunde iki tane cok iyi digerleri de iyi ama bu ikisi onde gidiyor diye haber geldi ertesi gunde yine bu iki transfer edildi yani basta gelisen sonrada degismiyor genelde; hangi gun transfer derlerse icin rahat olsun, doktorun bana anlattiklari aynen bende cikti, ki ben ne dert etmistim besinci gun olsun diye. lutfen rahat ol, sen inan ebroyolarindan dollenenler geneli iyi gidicek Insallah.

tatlikiz ruyan cok guzelis Masallah oyle bir ruya gormeye cok ihtiyacim var, darisi basima.
gizemlicim artik sana yazmiyorum direk galiba bilerek bana yazmiyorsun diye dusunmeye basladim cunku :gitme:

tatlikiz ruyan cok guzelis Masallah oyle bir ruya gormeye cok ihtiyacim var, darisi basima.
gizemlicim artik sana yazmiyorum direk galiba bilerek bana yazmiyorsun diye dusunmeye basladim cunku :gitme:

teşekkür ettim tatlım sende inşşş gerçeğini yaşarsın:))))

tatlikiz var mi bir belirti bir sey:)) basim donuyor benim hareket edince biraz da yanaklarim yaniyor bazen

valla belirtimi bilmiyorum ama belim ve kasıklarım ağrıyo bide idrarım çok koyu bi renkte acaba alakası varmı senin belirtilerde tam hamile belirtisi hadi inşşşş hamişsindir:)))))))

canim bas donmeme doktor progesteron nedeniyle dedi, sicak basmasini bilmiyorum ama transfer gununden beri var belirti olsa transfer gunu baslamazdi direk transferden alti saat sonra basladi, yalniz benim de belim simdi azalsa da heleki ilk gunler cok agridi.

bol su icmezsen idrarin koyu cikabilir ama formda cok kadin hamilelik belirtisi de diyor buna. Insllah oyledir bence sen ruyana guven Rabbim gonlune dogdurmustur belki de.

sağol özlemcim tek umudum o kalan 6 tanenin kaliteli olması bitanem inşallah öyledirler cumartesi belli olacak herşey bakalım hayırlısı ile

benim transferin 4. günü belim bir ağrıdıki anlatamam o kadar kötüydü ne oturabildim ne gezebildim sadece sırt üstü yattım ama şimdi bel ağrım fazla değil ara ara oluyo az oluyo

bol su icmezsen idrarin koyu cikabilir ama formda cok kadin hamilelik belirtisi de diyor buna. Insllah oyledir bence sen ruyana guven Rabbim gonlune dogdurmustur belki de.

belkide tatlım inşşş öyle olmuşdur rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş koyması inşşşş

walla tatlikiz beklemek cok zormus ben en gec onuncu gun labratuvar kapisindayim kesin:)) ilk uc gun iyi gecti de dort ve bugun yavasladi vakit:)) sekizinci gun idrar yapicam:)) banane banane yapicam:)) ikizse cikar diyerekten tekse cikmaz diye de kandiracagi kendimi, sorma yani niyeti feci bozdum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…